24

Анонимен

преди 6 години

Тоя е все по жалък и смешен!!!

23

Ганчо

преди 6 години

Щял да играе в Аляска в отбор на инуити. Стадиона им бил близко до полюса. сигурно ще му е много хубаво. Ще му плащали в кожи от елен и рога на лос.

22

Кире

преди 6 години

Освен Иляна Раева да го взема, *** е дърт и сръдлив.

21

Анонимен

преди 6 години

След МЮ той се превърна в играеща кокона. И стана са смях и подигравка с претенциите си. Излъга гърците, там беше нула, с в Индия, нула на квадрат.

20

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя боратино бе *** да 1ба

19

Анонимен

преди 6 години

Харчи си парите Бербо и остави плебеса да люпи семки и плюе. Имаше свойте звездни мигове и цял свят те знае, а тях никой освен майка им.

18

Анонимен

преди 6 години

Един разлигавен милионер който все още си мисли, че някой ще го вземе да му играе.

17

А+

преди 6 години

До 13 Нищо лично към Бербатов ,но той е медийна персона и Те ни поднасят (медите) футболиста Бербатов и ние коментираме неговите футболни качества ,а не човешките,неговия личен живот.....според Вас какво трябва да правим -да го хвалим само защото е българин ? А ракията и компота отдавна го забравихме ,мисля я има я нема 20-22 години .Като си публична персона ,то бъди готов и към хвалби и към критики -футболист слаб,а Дачков знае е претенциите му за заплата ,така че Бг-няма кой да даде пари..

16

Интересно

преди 6 години

От какво се изморил като е играл няколко минути?..?.

15

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете не е луд този който яде баницата така, че не му бройте парите някой имал, дал. Дали ще играе или не сал един Господ и стари баби знаят и между другото колко му е да му намерят подходящо място в БФС и след време да седне на стола на Б. Михайлов.

14

Анонимен

преди 6 години

да се почине и да се готви следващата жертва от тези измамници

13

Анонимен

преди 6 години

Няма да дойде, защото не му е изпила чавка акъла. Митко Б. е супер талант и точно пък в българското първенство дори и като зрител няма да дойде. Жалко, ама си е така.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя медуз след парите, които взе в Англия ....Как си мислите да играе в царството на калта и смехорията. То човек все пак има достойнство, колкото и да неможе да играе вече.

11

Анонимен

преди 6 години

Малък народ-злобен народ. Какво ви е направил Беребо че така го плуете? Влязъл е в къщите и ви е откраднал ракията и компотите?

10

Анонимен

преди 6 години

Ами да иде да играе в Македония ,без това и търсят ново име ,може да я кръстят Бербатия

9

Анонимен

преди 6 години

Той Бербатов не играе от 2-3 години. Той само се разхожда, където му дават пари. Така че той и да подпише с Берое пак няма да играе, но просто те няма как да му дават парите, на които е свикнал!

8

vlady

преди 6 години

Пълно е с житни бегачи, които не умеят нито да маневрират прецизно по терена, нито да заемат позиция, нито да наблюдават играта отблизо и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака. Да не говорим за лидерски умения - при неточно подадена топка да обяснят на съотборниците грешките вместо да я гонят. Вместо това тичат цял мач като мухи без глави. Браво на Бербатов, че отстоява правилния солиден маневрено-позиционен футбол и не се превърна в поредния посредствен житен бегач.

7

Анонимен

преди 6 години

Този е изпята песен...всички го знаят

6

Ром Бакарди

преди 6 години

Аз ако бях един тренер и то във втора лига в България-не бих взел Бербатов в своя отбор ,остави че не може да играее ,а и претенциите му и на игрището и извън игрището гООляями .Мисля че му е време да закачи бутонките на пирона и да се увелче в някой занаят .... ,а то си губи времето с футбола вече. Едва ли някой ще се излъже да го вземе -навремето Пенев го взе от Пирин за 20 чифта обувки и 20 топки +агне лично за него от таткото на Бербатов....така се става футболист по нашите географски ширини

5

vlady

преди 6 години

Бербатов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака.Също е истински лидер - при неточно подадена топка обяснява внимателно на съотборниците допуснатите грешки вместо да я гони. С тези си качества е незаменим като играч и би станал страхотен треньор особено в юношеска школа.