40

Анонимен

преди 6 години

С тази сделка се прекали. Мирише от всякъде, грозно, подмолно и типично не за цивилизовани и демократични държави бизнес поведение. Нагледах се и на по-ниско и на по-високо ниво на такива бизнес модели. Как да живея в такава среда? За втори път си събрахме багажа и се махнахме, иначе нека се пише, как хората масово се връщат. Има ли нещо смислено, което се направи в България. Един завод за автомобили, за кратко и вече го няма. Това ли бизнесът? Строителство, кол центрове, МОЛ-овете...

39

Анонимен

преди 6 години

тотален провал за борисов, пускай оставкааа

38

Един от Северозапада

преди 6 години

Продължение.Ако случайно събере човек средства и си купи слънчев колектор, не може да го инсталира легално на къщата си-подлежи на съгласуване с поне 3 служби, и познайте-те горят от желание да узаконяват частни колектори ...Виж, фотоволтаичните паркове са друго нещо-на времето беше достатъчно правилната фирма да ти направи бизнесплана, павилната банка да отпусне кредита, и щом си минал през правилните институции, което е един вид индулгевнция-подписваш договора с НЕК и електромера върти за теб.

37

Анонимен

преди 6 години

До ММ е на Мишо Биратакраката ти смърдят или още нещо друго!

36

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен"Едно от решенията да се изключите от мрежата и се самозадоволявате по указ 56."Държавата е взела всички мерки, да не можеш да се самозадоволяваш с електричество, освен ако си в някое отдалечено село или на някоя вила в чукарите някъде.Иначе-на всеки покрив щеше да стимулира поставяне на слънчеви панели и вятърни перки. Според ескперт-5 киловата средно са необходими такива, на едно домакинство.Нищо работа.Но се финансират соларни паркове, познайте защо?

35

Башка Луд

преди 6 години

До нормално лудЯвно сме много търпелив народ...Или овчедушието ни е превзело душите и освен турски сериали, мачове и да търкаме билетчета, друго не ни интересува!

34

Анонимен

преди 6 години

Въртят, сучат, Бойковите държавни финансисти-сакън, не купувайте дялове от ЕРПтата! Защото държавата дължала пари на з ЧЕЗ. Да им осигурим вземанията, демек.Чакайте сега, първо, дължи, ако има съдебно решение, такова няма; второ, ЧЕЗ България е част от ЧЕЗ, къде пише, че дъщерна фирма или клон не може да дължи пари на фирмата- майка; трето, един дълг винаги може са се изкупи от трето лице, защо не държавата. Срещу блокираща квота да речем, и да няма мърдане повече.

33

ММ е на Мишо Бирата

преди 6 години

Кухата фирма на Гинка от Пазарджик ИНЕРКОМ, всъщост е част от холдинга ММ ГРУП, собственост на убития Мишо Бирата. Пъзелът се заплита и сделката за ЧЕЗ започва не просто да мирише, а направо да СМЪРДИ.

32

нормално луд

преди 6 години

До Башка ЛудУ, тъй де, ама до кога ?!?

31

Химн на Боколандия

преди 6 години

Горда тиквена глава, до ней Цецо богатей.Слънце овците огрява над Юленско пламеней.Припев:Родна, мила кражбина, ти си земен рай, далаверите ни, ах те нямат край.Краднаха крадци безчет от народа наш любим,майко, дай бюджет и него нии да окрадем!Припев:

30

Черньо

преди 6 години

Кво ми пука чия е ЧЕЗ.....?Нали , пак ше се плаща и крадне ...?!

29

Свинар

преди 6 години

Докато не ни вкарат всички в ***,прасетата няма да мирясат!

28

СПОКО ,БЕ....

преди 6 години

Както сте крали ток от ЧЕЗ...така ше си краднете и от Гинчето....ха,ха,хаааааааааНЕМА СТРАШНО!

27

Башка Луд

преди 6 години

Продължават да ни правят на балами, а ние си траем!

26

Анонимен

преди 6 години

Гинчето и фамилията й както се оказа , имат дълбоко подземно минало. ЧЕЗ е яко изпиране на мафиотски пари. Подземният свят на едно Гинче- статия от Григор Лилов.

25

ХАРЕСВАМ Я ГИНКА!

преди 6 години

ОЧАРОВАН СЪМ ОТ ТИХИЯ И КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН , ПО КОЙТО СЕ *** НА ГРИЖЛИВО ИЗГРАЖДАНИЯ С ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ , ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ!ЗАТОВА , Е ЦЕЛИЯ ТОЗИ РЕВ И СЪЛЗИ НА ТЕЗИ --КОИТО СЪЗНАТЕЛНО ПРОДАДОХА 75% от ЕРП-то НА ЧЕХИТЕ ....ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ГО ОТКУПЯТ ПОСЛЕ С ДЪРЖАВНИ /..наши../ПАРИЧКИ !

24

Анонимен

преди 6 години

😁. Държавна гаранцийка, Солунска митница. Едно от решенията да се изключите от мрежата и се самозадоволявате по указ 56.

23

Ооо,

преди 6 години

Как ще е нужно. Всичко трябва да е за Бойко.ИНЕРКОМ нямал пари. Бойко има.

22

dmx

преди 6 години

Колкото и да го въртим една национализация на цялата електропреносна мрежа е единственото работещо решение. Това не е бизнес, а монопол. Бизнесът фунционира по-добре в частни ръце. Монополът, не.

21

Анонимен

преди 6 години

Най-лесният начин за кражба е като си купиш държавно предприятие. Тогава всички пари отиват в джоба ти.Кой построи Ел мрежата в държавата? Народа. Значи той има право да контролира как се експлоатира Ел енергията.