13

до 7

преди 6 години

Въобще не се надявайте на втори пакт " Рибентроп-***"! Германия вече никога няма да рискува бъдещето си с повторен такъв, въпреки огромното желание на московските кагебари да се доберат до германските технологии, защото Москва е единственият и главен виновник за датата 22.06.1941г.! Германия е била, е и ще бъде Световна и Велика сила!

12

СатаНАТО™

преди 6 години

Фатерландсрайхсминистеруим ?

11

БРЕЙ

преди 6 години

РАЗБРАЛИ СА ЧЕ ХИТЛЕР СЕ ВЪРТИ КАТО ПУМПАЛ В ГРОБА !!!

10

Преписано от Бг

преди 6 години

Целта била да се съсипе европейският християнски цивилизационен модел чрез толериране на простотията, примитивизма, цветният расизъм и религиите, враждебни спрямо християнството. Защо?Защото трудолюбивите европейци ще станат излишни с въвеждането на роботите в производството. Затова Европа трябва да се наводни с мързеливо население, което няма нищо против да живее на помощи (пришълците от Азия и Африка), които прииждат заради помощите, но ги финансират магнати като Шорощ и саудитците.

9

Анонимен

преди 6 години

Напълниха Германия с тарамбуки, пък сега правят Министерство на Отечеството.Но пък съм им благодарен, че и нашите индийци масово се преселват в Германия.Онзи ден ходих в селото на баба ми-индийската махала беше полупразна.А само преди 2 години беше претъпкана.Това е добре-нека германците си интегрират индийците.

8

Додо

преди 6 години

Aууу, от Днеса колко са загрижени за Мулти-Културалното бъдеще на Германия! Страх да те хване! Чак па и "християнски ценности" в кавички сложили, за да не ги помисли някой за расисти или ислямофоби (недай си Боже!)

7

Факт!

преди 6 години

Надявам се Германия най-сетне да тръгне с Русия и да смажат Сащ както трябва и да бъде!Сащ не са съюзник на никого те са евреи а евреите са пръв съюзник на арабите от тях подкрепа срещу исляма никога не можеш да очакваш!

6

Анонимен

преди 6 години

Да живее Германия и германските народи а с тях и ние българите!!!!!!!!!!!

5

европащесесамоунищож

преди 6 години

Недоумявах защо работят не само срещу другите,но и срещу собствените си държави.Защото ние си представяме държавата като нещо родно,нещо свято,но не и играчите,на тях не им трябва държава,а власт.И всяка силна държава,конкурентна власт,властови инструменти,организации и всичко свързано с наука или власт им пречиТова е нещо като домино,което едно по едно пада,някъде пада лесно,друг път с повече усилия,доминото ще пада,докато цялото домино падне и остане само бутащия доминото

4

Анонимен

преди 6 години

До НОСТРАДАМУСДа, възможно е да настъпят климатични промени.Или пък някой цирк да си разхожда дресираните си животинки край Дунава.Неясните предсказания на Нострадамус могат да бъдат тълкувани по най-различни начини.

3

Бг

преди 6 години

И аз подкрепям идеята да се акцентира върху понятията, обобщени под названието "хаймат"!Глобалистите ще имат много здраве! На всички ни хареса отначало идеята на глобализма, докато ни я обясняваха все още само на теория. А то какво излезе?Целта била да се съсипе европейският християнски цивилизационен модел чрез толериране на простотията, примитивизма, цветният расизъм и религиите, враждебни спрямо християнството. НЕ СА ПОЗНАЛИ ! Който вади нож, от нож умира!

2

НОСТРАДАМУС

преди 6 години

Камили ще пият вода от Дунав.

1

Анонимен

преди 6 години

Много късно се сетиха, конят уйде у ряката.