47

Щирлиц

преди 6 години

Когато чуя,че роден "управник"използва думата ценности,интересът ми приключва.

46

Анонимен

преди 6 години

след разпокъсването на СанСтефанска България и отнемането на гражданството по Ньой,извод: пазете си Българските паспорти, че не се знае каква пак ще я забъркат "Великите сили"

45

Анонимен

преди 6 години

А смъртта на българите вследстие управлението на СИК-аджията кой ще почете!?

44

Анонимен

преди 6 години

Създаване на балкански съюз по-скоро. Преди да са ни запалили пак. Вече 5 пъти го минаваме този цирк. Време е се обединим и да не оставаме външни сили да създават конфликти.

43

ЧЕПаев

преди 6 години

До коментар 26: ей го е, наш убавец, джендерал Бой Ко, такА Че ги организира, че хЕптем Че се загубят. Ама после ще му викат: ДЖЕНДЕРАЛ БОЙКО - КАНТОНЕРОТ.

42

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Не забравяйте #SavePirin" - Откъде го измисли това ?!Природа се прави с икономика. Икономика се прави със заводи и ръст на заплатите. Това води до замърсяване :(Изборът е следния:1. Бързо развитие на икономиката с много пари и високи заплати, но и замърсяване. След 5 години ще може да се обърне внимание на природата.2. Бавен растеж с внимание за природата в продължение на 30-40 години и ниско заплащане естествено.:)Няма как х.. до края и душата в рая !

41

u4en

преди 6 години

Б.Б. е най-успешният премиер от 12 год. НА БАЛКАНИТЕ - ФАКТ ! От 681 год. БГ сега е най- добре . а БВП надмина 106 000 000 000 долара !

40

Гробокопач

преди 6 години

Трябва да сте слепи, за да не видите, че Борисов е еврейският министър председател на една еврейска балканска държава. неслучайно, точно този термин "еврейски балкански държави", бе употребен в Новините, по Канал 1 от репортерка. Това обяснява помпозността и тържествнеостта, с която минаха тия тържетства, под вещото диригенство на Синедриона. В ушите ни тия дни, нарочно се пълнят само с една фраза: "евреи, евреи, евреи...", думи, като ято досадни мухи в летен зной.

39

Анонимен

преди 6 години

Нашият се извъди голям политик . Оправи Западните Б алкани ,тръгна към Македония . В България ври и кипи , той мълчи , чака да мине бурята . Това се казва тъпагьозлък и ***

38

Анонимен

преди 6 години

Добре де , омръзна ви е, ама работи ,я си спомнете,Жан Виденов, Костов, Луканов, само имената им ме изприщтват.

37

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам, че Борисов купи ЧЕЗ. Сега няма да може да се оправдава с чехите.С нетърпение очаквам да видя какво ще се случи след като от 1 юли вдигне цените на тока.

36

Анонимен

преди 6 години

Проблем6т е , че просто ни е дошъл до гуша, да гледаме как с кражби и некадърност съсипва всичко.Ако не бяха манипулациите му с изборите до сега да сме го забравили.

35

Анонимен

преди 6 години

До Смърт за Калинките, проблема не е Борисов,той е продукт на всички нас.Проблема е обаче да сме и негативни , независимо от делото,добро или не

34

Анонимен

преди 6 години

Най-важната работа за вършене от един Премиер е да си оправя държавата. Не само не я оправя ами толкова разклатена държава не е имало от 681-ва до сега.

33

Смърт за Калинките

преди 6 години

Грешка е веднъж да му се подведеш и да го подкрепиш.Но да гласуваш за него няколко пъти,това си е тежка диагноза....дори и за пари.Не се принизявайте толкова........Янис обричайте потомството си на заличаване!Убий гербераст спаси човешки живот.

32

Анонимен

преди 6 години

Върши си работата.А иначе, каквито хората такъв и Премиер.Като толкова умеете работете,ако всеки си чистеше пред къщата,работеше това което трябва,нямаше да сме на този хал.Овча ви работа,да бе ка те

31

Анонимен

преди 6 години

Договорът за приятелство и сътрудничество, признаването на македонски език, азбука, история и т.н. беше по искане на определени кръгове...

30

Анонимен

преди 6 години

Русофилската лyмпениада избива махмурлука преди следващата доза емоциоанал !

29

Безпартийна дама

преди 6 години

Балканският полуостров винаги е бил проблемен регион от векове наред заради амбициите ( териториални, икономически, политически, военни, религиозни и т.н. ) на по - големи държави от близко и далеч. Дано мирът бъде запазен и никой народ да не страда повече от безсмислени войни!

28

Анонимен

преди 6 години

Наблюдавам много внимателно събитията в македония. Единствения път за развитие на тази държава е да бъде разделена на самостоятелни региони, подобно на Белгия. Друго важно нещо е да се признаят 4 официални езика: македонски, албански, български и сръбски. Всеки гражданин на македония да може свободно да говори своя език и да изповядва своята вяра.Друг мирен път няма