23

някой разбра ли?

преди 6 години

Само не разбрах дали ще проверяват и за коланите на задната седалка.

22

Анонимен

преди 6 години

В Западна Европа няма други нарушения и те са се хванали за коланите и застраховките като няма друго. Нашите катаджии са като видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. КАТ трябва да започне да работи по начина, по който работят в другите държави в ЕС и където на практика нарушения не се правят, т.е. много малко са. Когато нарушенията спаднат от 200 милиона на ден, както е сега, на примерно 200 на ден, може и за коланите да се хванат.

21

Реалист

преди 6 години

В цял свят от коланите има смисъл - и в гнаселените емста пътуваш относително на дълго разстояние, по магистрала, където са разрешени високи скорости, само в България в населените места няма смисъл - няма магистрали, няма и високи скорости. Движиш се с до 50 км/час, като непрекъснато ома ограничения 40 км/час, 30 км/час и най-вече задръствания. Караш си в колоната, спираш-тръгваш, а колана служи само за да те глобява КАТ и някой Бай *** да твърди, че ти си Бай ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Коланите повече вредят отколкото да спасяват живот. Ако не бяха с колани тези дето изгоряха на магистралата преди няколко години сега щяха да са живи. Колата им самокатастрофира и се обръща по таван. Докато се опитват да си разкопчеят коланите в положение надолу с главите газовата бутилка гърми и ги убива. Ако не бяха с колани щяха бързо да излязат от колата а не да се мъчат да се разкопчават. Така че коланите не са полезни при такава катастрофа по скоро са вредни.

19

BG

преди 6 години

Че мойта кола ако не си сложа колана - спира :)))Иначе бай *** все си знае - цял свят слага колани, в новите коли - алармата веднага започва да пищи и колата спира, обаче само за него - коланите са безсмислени !

18

Колан ?

преди 6 години

Какъв колан.....нека ония с Г-класата да те шибне с 200 км в час и чакай колана дате спаси...

17

и к'во праим

преди 6 години

До ЧиновникОК де. Аз ми е интересно следното: защо трябва да слагам колан, ако застрашавам живота на друг участник в движението ОК, но за моя си не отговарям ли аз(говоря конкретно и само за колана).По същата логика като включвам ел. уред в тока трябва да съм с изолирани ръкавици и тн.. или като се качвам по стълбите да съм с обезопасително въже, че ако залитна и падна по стълбите ще се претрепя.А за фаровете през лятото да не говорим, толкова намаляха катастрофите от както сме с фарове че

16

До Неудобната истина

преди 6 години

и когато всезнайковци, като теб карат с по 130-140 по цариградско, също няма смисъл...

15

Неудобната истина:

преди 6 години

Коланът в градски условия е АБСОЛЮТНО безсмислен. Пътниците в градския транспорт слагат ли? Ама нали като караш кола се предполага, че има какво да бъдеш дран, докато за другият случай важи фразата за босия и за цървулите.

14

Иван Костов

преди 6 години

Предлагам КАТ да се приватизира, така и така се плаща, поне частника ще се старае повече. Така и нарушенията ще намалеят.

13

Европеец

преди 6 години

До zeusДържавата е такава, защото е населена от такива като теб, дето все чакате наготово.

12

Бай Иван

преди 6 години

Защо трябва да има специализирани акции ?Защо полицаите трябва да си вършат работата само когато има специализирани акции ?

11

zeus

преди 6 години

До ЕвропеецПрав си, в нашата "демокрация" имаме право да скачаме по площадите, ама ефект няма, а държавата е на мутрите.

10

Полицаите от края

преди 6 години

- Секретна мисия - дръъън, дръъън!

9

zeus

преди 6 години

Нали застраховките скочиха, понеже две компании не изплащали щети в чужбина. Държавата вместо да ги глоби и да им вземе лиценза пак наказва честните данъкоплатци. Колко още ще търпим?

8

Куку

преди 6 години

Не разбирам защо ежедневната си работа наричат специализирана полицейска операция. След 18 март само семки ли ще чоплят

7

Анонимен

преди 6 години

Истибната е, че докато в Западна Европа има смисъл от такива акции, то в България не само, че няма полза, а и такива акции са вредни. Всеки ден в България се извършват десетки милиони нарушения по пътищата, примерно над 200 милиона, а с тази акция щели да проверяват за застраховка и колан!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Стигам до извода, че ако не са шофьорите, некадърниците няма да има с какво да се занимават.

5

Анонимен

преди 6 години

Гладната хийена Нешев от 4 РПУ си изпратил кучетата за мръвка !!!

4

гошо

преди 6 години

Какъв значим обществен интерес защитава МВР, когато следи валидността на застраховка гражданска отговорност. Според мен НИКАКЪВ!Подобни проверки, и то извършвани масово и без конкретен повод, подозрение, инцидент единствено защитават корпоративен материален интерес на частни застрахователни компании.МВР бранител на материалният интерес на Частни застрахователни компании!