63

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен 67:Как да не те знам, ти си личиш какъв си и без да те виждаме.

62

Анонимен

преди 6 години

До Наблюдател Ти откъде ме знаеш кой съм и дали пълня гащите или от мен пълнят гащите.

61

Анонимен

преди 6 години

До КратунЕ ти няма да го биеш,та да му счупиш ръка или крак.Аз ли да те уча как се тегли здрав бой,но без да му счупиш нещо.

60

Некъф

преди 6 години

Адвоката да ходи да се гръмне. Закона е толкова разтеглив и неточен в сегашния си вид, че ако имаш пари ще отървеш затвора, ако нямаш пари влизаш за 10 години. Трябва да е точно написано, че няма да бъда подведен под отговорност ако има проникване с взлом и няма значение как съм го убил!

59

Американ

преди 6 години

"..а от другата стои разумът на юристи,..." - да ги е.a юристите!?

58

Наблюдател

преди 6 години

До Кратун (54):Пълниш чифтето с дребни сачми и едра морска сол и среляш в ***.После ако те нападнат - вадиш пищова и стреляш в главата.

57

Анонимен

преди 6 години

До Кратун"Нямаш право да го биеш. Може да те осъди за нанасяне на телесна повреда. Седиш и гледаш. Т'ва е!"...Правилно. Скоро ще въведат и изискване, според Ескимоските закони, за да не го обидиш, да предложиш и жена си, да се "посмеят " малко заедно...

56

Един от Северозапада

преди 6 години

Пожелавам на всички адвокати, политици, и въобще-властимащи, които са против въоръжаването на народа и против разширяване понятието "Неизбежна отбрана" в полза на отбраняващия се, поне 3 пъти годишно да им идват на гости такива, като Плъха, да дърпат чантите на жените и дъщерите им по тъмните часове, или влизат на село при 70 годишните им майки, да им искат пенсията и да задоволяват животинския си нагон. А те да продължанат да вярват на Държавата ,да звънят на 112, и да чакат.

55

Наблюдател

преди 6 години

До 55:Наби го, а като се събуди - гашите ти мокри...При нападение човек трябва да се защити, а ако има основание да чувства живота си застрашен - със всякакви средства.

54

gg

преди 6 години

До До Кратуни така до деветата присъда

53

Кольо

преди 6 години

Ще го ритам от тук до Маями.

52

Кратун

преди 6 години

Нямаш право да го биеш. Може да те осъди за нанасяне на телесна повреда. Седиш и гледаш. Т'ва е!

51

А+

преди 6 години

Разрешение на носенето на оръжие ,доказано е там където се е разрешило ......престъпноста пада с 40-50% ,защото престъпниците знаят че на место ще ги съдят и осъдят и никакви адвокати и прокорори няма да ги спасят.

50

До Кратун

преди 6 години

Имаш два варианта - звъниш в полицията или му теглиш един бой.А най-добре набий го едно хубаво и звънни в полицията.А не да го убиваш.

49

Кратун

преди 6 години

Коментарите пак се изместват от истинския проблем. Какво правим, не когато ни нападнат лично, а когато отнемат собствеността ти - кола, средства за производство, ***, земеделска продукция, пари? Тогава имаш право само да седиш и да гледаш. Ако крадецът не те закачи, и ти не можеш нищо да ми направиш! Това е проблемът и крадците го знаят. Но политиците се правят, че не разбират какво им се казва. Затова очаквам, че ще избухват още по-големи размирици и самотазправи.

48

Анонимен

преди 6 години

Българите масово не познават законите.Ако крадец влезе в дома ти и те нападне дори с голи ръце по закон имаш право да го убиеш и с автомат,ако имаш такъв.В случаят крадецът е влязъл в гараж като доктора не се е обадил в полицията,а го е застрелял с незаконен пистолет.И е прикрил следите.И много ме съмнява крадецът да го е нападнал,а по - скоро е тръгнал да бяга.Щото иначе щеше да използва ножът,който е носел със себе си,а не нож на доктора,който той е измил. И доктора три пъти е променялверсията

47

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ДОЙДЕ ЛИ НЕКОЙ ,БЕЗ ДА СЪМ ГО КАНИЛ , ДОМА .....ПУСКАМ МУ 5+1 ХАПЧЕТА У КОРЕМА ....ПА , ЕГА МУ ПОНЕСЕ....!ЩО ДА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАМ У ПАНДЕЛАТА .......НА "държавна издръжка"!!!????ТАМ--ПУСКАТ И В ОТПУСКА!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Най добрата самоотбрана е нападението! Ако не действате бързо има опасност да ви ядът благото жито.

45

Шопо

преди 6 години

Абе улезне ли ми дома,*** му главата,па да ме съдят како си знаят !

44

НАИВНИЦИ!

преди 6 години

МВР----НЯМА ДА ВИ ЗАЩИТИ!ПО-ЛЕСНО Е ЗА ТЯХ.....ДА ОБВИНЯТ ЖЕРТВАТА , ЗА ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ И ОЧЕТАТ ДЕЙНОСТ!!!МВР--Е СТАРА КОМУНИСТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ И Е НЕНАДЕЖДНА И НЕЕФЕКТИВНА!