179

той

преди 6 години

Разбира се "Кости", хмм-така да видим, мястото на кокалите и черепите им е на едно друго мрачно и вечно тихо място, което предизвиква, страх и размисъл за живота и смъртта, но на сцената на живота е вече прекалено да присъстват, УЖАС...хора някак злокобно, обречено...

178

Анонимен

преди 6 години

Кога някой ще изпее песен на български език и с традиционно звучене?...С какво точно традиционно звучене? Естрада от социализма? Поп от 90-те - имали сме многократно, нито една песен не се класира. Чалга? Нямали сме, но Софи Маринова беше там. Уж народно или, както се казва, песен на фолклорна основа - един път стана, другите бяха страшна излагация. Тук фолклорните мотиви са майсторски включени. А и по принцип българските песни, които звучат българско, имат влияние от куп чужди стилове.

177

Анонимен

преди 6 години

Кога някой ще изпее песен на български език и с традиционно звучене?

176

Име *

преди 6 години

До азАко Поли Генова и Графа сформират дует ще се казва Полиграфа.

175

Анонимен

преди 6 години

"Земя като една човешка длан,но по-голяма ти не си ми нужна,щастлив съм,че твойта кръв е южна,че от кремък твоят стар Балкан "Възможно е да има грешки,това стихотворение научих в 3ти клас,преди много много години..

174

nina

преди 6 години

Преди 20 години,на 6 март 1998 напуснах България.Тръгнах да търся себе си,да търсия щастие по широкия свят.Може би никога няма да се върна.Но любовта "отвъд костите"за мен е любовта ми към България.За това и тази песен толков ме трогна.Вие,които сте там,няма да го разберете"Земя,като една човешка длан,но по-красива ти не си ми нужна,че е от кремък твоят стар Балкан..

173

nina

преди 6 години

Аз мисля,че песента е супер.Като музика, a живота или цвета на кожата на певците нямат значение за моите уши.Поздрави :)

172

Анонимен

преди 6 години

Тая смотла ще представя България,срам и позор,даже името и не е български,пропаднала к...а.

171

Анонимен

преди 6 години

Песента може и да е добра, но това е въпрос на пари.Много по важно е как възпитава ме младежта с избора на тази певачка.За да пробиеш в живота у нас трябва да си скандалжия и наркоман

170

nina

преди 6 години

Чух за втори път песента на ютюб,вече има над 1500 коментара под нея,определено е мелодична и хората,99 % чужденци,които коментират под нея,я харесват.На мен ми харесва.Чух и гръцката песен,която също много ми хареса личо на мен.

169

Ани

преди 6 години

Песента в страхотна, много по-добра от тази на Поли и К.Костов. Много сте критични, но ако спечели всички ще се втурнат да празнуват и да обиждат чужденците, които не я харесват.

168

Анонимен

преди 6 години

Поредния болкук, който ще бъде навикан заради медиите за да се превърне в новата чалга. /И не, под чалга, не визирам само поп-фолка, а цялата култура, израснала с него./

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимениспанецът спечели, защото пуснаха кампания, че умира и му трябват пари за операция, всички се просълзиха от историята му......................Както е казал Чарлс Буковски "Нямам време да се занимавам неща без душа" Това че е спечелил от човешката добрина само потвърждава, че любовта е живот и светлина, а не"черна дупка" както още твърди първото изречение на "нашата", с извинение, песен. Да сърцето може да бъде разбито само веднъжD но трябва да го имаш, то е което те прави жив

166

Анонимен

преди 6 години

До Анонимениспанецът спечели, защото пуснаха кампания, че умира и му трябват пари за операция, всички се просълзиха от историята му

165

Анонимен

преди 6 години

богато досие като за "Кокали" на Визията, и колко ще профука БНТ за кича тази година?

164

Анонимен

преди 6 години

Евровизия е политически конкурс и целта на песните е да пропагандират европейския хюмандизайн, то и името му е такова-евроВИЗИЯТранс-, хомо-, ***- визия.Така че, ако не участваме ще е най-добре. Миналата година, испанецът спечели,защото песента му беше искрена, човешка, изпя я на родният си език, явно може, и затрогна всеки със сърце.И не съм чалгар,просто не ми харесва да ни приписват визия, в която и собствените ни майки няма да ни познаят.Да не си себе е "евроценност".

163

fgdg

преди 6 години

Голям и изненадващ напредък за българската музика на Евровизия. Песента на моменти е леко скучна, но има съвременно звучене и е приятна за слушане.

162

Анонимен

преди 6 години

Вижте к'во, Чалгари.... колкото и да си чешете езиците, шушана на евровизия няма да иде. Това е лошата новина за вас.Но, колкоти и да ми е жал, тя / шушана-та/ ще си остане емоционалния и мрогледоформиращ модел за вас. Ааааа.... щях да забравя кифтетата с вино...

161

магазинче за надежда

преди 6 години

Изслушах песента... и нищо! Може аз пък да не разбирам. Вероятно.

160

Анонимен

преди 6 години

Съвсем не е безлично звученето, продукцията е интересна, макар че припевът малко ме дразни. Чух другите, пуснати досега и, честно, толкова са ужасни или просто клишета без никакво вдъхновение, че няма да се учудя, ако се представи много добре. На Евровизия обаче никога не се знае, миналата година си мислех, че първото и третото място дори няма да се класират. Но тази година за първи път не ми харесва нито една песен.