23

BG

преди 6 години

До 16 - ами 18 ти е отговорил много правилно. Най - пресния ми детски спомен от комунизма бяха магазинерките. В моето детство те бяха "вещиците" :) Само че като дойде лошата демокрация, това което помня че тези вещици изведнъж станаха от любезни, по-любезни :) Помня как на село се чакаше по 3 часа на опашка за ... боза която се караше само във вторник - и то беше една боза, ама си беше едиственото сладко за децата!Ама сега другарите, като ви гледам как пазарувате в моловете - друго си е, а ?

22

Анонимен

преди 6 години

Абе хора!Не виждате ли ,че единствената цел на мутроченгесарите е да дерат народа с глоби за да се пълни окрадения бюджет на мизерната ни държавичка!Производство и икономика няма!Логиката е който кара кола значи има пари за глоби и трябва да издържа няколкото милиона на държавна ясла!Дреме му на някой че еди кой си е карал с превишена скорост!Колкото повече такива..толкова по добре!

21

Анонимен

преди 6 години

Разкарайте всички измислени ограничения от пътищата. Започнете с наличните трафик камери да засичате Автомобилите от т. А до т. Б за колко време изминават разстоянието и на база това време пишете актове и глобявайте. Имате тряфик камери, какво повече ви трябва? Когато това стане факт никой няма да се "юри" като луд по пътищата защото ще знае, че стигнели в т. Б по-рано от необходимото време ще има АКТ.

20

Реалист

преди 6 години

Най-добре ще е КАТ да се закрие като структура особено вредна за безпасността на движението. Навсякъде по света много добре се знае, че правилата се спазват само ако има контрол за спазването им. В България КАТ не извършва контрол, но и пречи за създаването на ефективна структура за контрол на движението. Всички промени във законите по предложение на КАТ винаги водят до по-лошо състояние.*Не знам дали е смешно или тъжно, но много хора вярват, че спазването на правилата зависело от шофьорите!!!

19

Анонимен

преди 6 години

На основните артерии поставяте измислени знаци за ограничаване на скоростта до 60 км/ч. и е шубраците се криете като мишки и снимате хората преминали с 80 - 90 км/ч. Голяма работа правите, големи нарушители ловите. Така не става с такива мерки ще се избиваме все повече и повече в изпълнените с дупки и необезопасени пътища. Нормално ли е на всеки един километър да има по едно ограничение извън града?

18

Анонимен

преди 6 години

Какъв ред и какви закони е имало през комунизма, че нещо не се сещам!!! Реда беше ПОД ЩАНДА, а законите от тогава са два вида за наши хора и за останалите. Тогава за простолюдието беше гот да си тираджия, магазинер, келнер на Златните, интелигентна работа!!! За тия по институтите - пАри нема, обикновени нУчни работници...

17

Анонимен

преди 6 години

Посочете ми една единствена реформа в КАТ за последните 27 години!Единственото, което се върши е "доразвиване"на хранилките!

16

Анонимен

преди 6 години

До BGНе знам на колко си години НО само да ти кажа, че при комунизма имаше ред и закони а сега е пълното безхаберие, неграмотност и престъпление.

15

MAD

преди 6 години

САМО КАМЕРИ СЕ КУПУВАТ , КАМЕРИ СЕ СМЕНЯТ НЯКОИ ОТ ТОВА НЕ КАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО ПРАВИ ПАРИ ОТ ТОВА

14

BG

преди 6 години

До 11 - сега какво те мъчи бе другарче, един път - що полицаите имали камери, сега пък - що нямали на реверите ?! Сега, знаем че *** сте шизофреници от всякъде, ама поне не си пишете глупостите да ви ги четат хората. Казаха ти го вече - *** в други демокрации да видиш що значи "полицейска" държава ! Тука комунизма научи хората на пълна безотговорност и безхаберие

13

Анонимен

преди 6 години

Хората на запад те снимат по "суша, въздух и вода" и пращат глоби по пощата , защото тези камери трябва да им се избият парите.

12

Анонимен

преди 6 години

Стига с това любимата ви Русия бе, боооклук! Напиши кога твойте герберски полицай ще имат камери на реверите както полицаите дори в чили вече имат! Щото ми писна да ми викат сега кво праим!

11

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за това кат да не спират нормално движещите се автомобили. Кат трябва да спират само нарушаващите закона автомобили а спазващите закона нетрябва да ги спират, защото им губат времето.

10

BB

преди 6 години

А колко безмислени ограничения има така наречените хранилки

9

До 5

преди 6 години

Като имаш проблем с демокрацията в България, отиди и живей в демокрации като Германия, Швеция или САЩ и там си позволявай да нарушаваш законите. Жив и здрав да си!

8

:):)

преди 6 години

защо полицейската камера има доказателствена тежест, а тази в къщи заснела престъпника крадящ няма, другаря министър да каже...

7

BG

преди 6 години

До 5 - шофирам всеки ден по около 100 че и повече километра, иначе в какво сме се превърнали другарю - в това че всеки.... кара с 200 км/ч при ограничение 60 ! И всеки ден има пребити и ранени от катастрофи ! Ако КАТ не взимат мерки - демокрацията лоша, когато КАТ вземат мерки - пак демокрацията лоша ! Точно така трябва да бъде ! Като си караш по правилата - къде ти е проблема ?! Като искаш да караш на шише водка или Боряшник - ходи в любимата ти Русия

6

Анонимен

преди 6 години

В този ред на мисли, нека и записи от видео регистратори и камери за наблюдение да имат тежест като доказателства в съда. КАТ снимат без съгласие и после честитка, но обикновения българин заснема престъпление и после то не се приема от съответните институции като доказателство.

5

Анонимен

преди 6 години

В какво се превръщаме ? - в полиц. държава . Ми то не са камери, спирания без причина, всякакви проверки , заяждания. Демокрация по герберски.

4

BB

преди 6 години

До АнонименСпоред мен камерите трябва тайно да снимат вишите политици и държавни служители при които самосъзнанието отдавна е много под санитарния минимум шофьорите са ангели в сравнение с тези меко казано крадци