367

евалла

преди 6 години

Пичове са Руснаците,широки души

366

Боби

преди 6 години

До ИвантСнимали са съпровождащия а и това си е рекламно клипче - видя че на много места беше ретуширано нарочно а качеството може да се желае много повече.

365

Ивант

преди 6 години

Корекция: 93 и 91

364

ИванТ

преди 6 години

Защо, когато излита самолетът е с бордов номер 83, а когато каца е 81?

363

Боби

преди 6 години

До 429Понеже си Писател а не Читател да ПОВТОРИМФилмче как ракетата поразява целта ще даде прекалено много информация на инженерите на вероятния противник - при това условие те могат да разработят тактика или устройства които да възпрепятстват или дори унищожават руските ракети.А относно фимчетата Локхид колко години разработва противокорабна ракета ново поколение - има само една анимация какво би трябвало да прави ракетата. А летящи прототипи или поне изстрелване на макет дори?

362

Do 427

преди 6 години

Глупaвият си ти! И то доста, доста глупaв! Щом се вържеш на руските простотии и рисувани филмчета! Какво демонстрираха в този клип руснаците?? Някакъв самолът излита и изтрелва нещо? Че то и ние в България можем да згложим такъв клип, че и по-добър!

361

Анонимен

преди 6 години

Боби и мухаха са един същ пишещ

360

Зозо

преди 6 години

Накратко: ....Колко косми, колко нафта има в музея на космонафта.....

359

Анонимен

преди 6 години

Нова ракета през ден.Руските планове са през следващата година всеки ден по една нова ракета.

358

До 413

преди 6 години

Какъв сигнал подадоха руснаците? Колко са жалки ли? Че са добри в рисуваните филмчета? Че нищо полезно не измислиха, а само бомби им в главите пияндурски?

357

Do 419

преди 6 години

В случая горовиш точно за руснаците. Те винаги говорят в "ЩЕ". Тези които рекламират бомби, ракети в фълшиви клипчета са точно руснаците. Американците никога не рекламират оръжията си.

356

Боби

преди 6 години

До мухахах 415Като навлезе в плътните слоеве ракетата не се насочва директно към кораба а на 45 градуса от него - радара на ракетата има сляпо петно */- 30градуса в носа(общо 60 градуса) на ракетата. Намалява скоростта до 3500-4000км/ч за да няма плазма на носа на ракетатаЗасича целта и след това прави боен завой към кораба - Кораба се движи с максимално 50км/ч а ракетата с 3500км/чЗа няколкото секунди през които ракетата ще направи бойния завой кораба далеч няама да се премести

355

Анонимен

преди 6 години

Мале малееееее какви специалисти и разбирачи има тук !!! Ами защо сте без работа ? Я вземете обяснете на руснаците там как летят ракетите хипер мир дупер мупер звук ,че те не разбират хаха много сте зле

354

Боби

преди 6 години

До 414Принципно си прав но и грешиш - трябва да има някакви тежки елементи от конструкцията които да се превърнат в шрапнелиТова може да е топлинна защита или бронирана вложка защитаваща електроникатано в повечето случаи слагат 250кг полуброрнирана бч ЗА ДА НАПРАВИ ДОСТА РАЗРУШЕНИЯ САЛАГАТ Я ЗА ДА МОЖЕ И ЯДРЕНА БЧ ДА СЕ СЛОЖИ

353

За съмняващите се

преди 6 години

В Южният руски военен окръг ракетата "Кинжал" е била разгърната още от 1 декември 2017 г.. Оттук следва, че показаното видео не е "успешно изпитание", а демонстрация на истинността на думите на Путин в посланието към ФС на РФ.

352

Анонимен

преди 6 години

И това е напредък за Русия ли?С лъжи за ракети не се храни нация.Нито им осигуряваш водката, Путине

351

мухахах

преди 6 години

До БобиДрънкаш глупости за непросветените. Да оставим настрана преработките за транспорта, "Кинжала" си е най-обикновен "Искандер" преработен за въздушно базиране. Т.е. най-обикновена балистична ракета със среден радиус. Може да лети на хипер звук но само в горните слоеве на атмосферата. Ако навлезе в плътните слоеве с тази скорост на практика става неуправляема поради плазмата която се образува около нея и никакви команди не могат да бъдат давани. Та как ще поразява кораби без насочване ??:)

350

към 399

преди 6 години

При хиперзвукова скорост и удар отгоре надолу по целта, кинетичната енергия, освобождавана от "Кинжал"-а е толкова голяма, че на тази ракета практически не е нужно БЧ.

349

Боби

преди 6 години

До мухахах"Искандер закачен за МиГ-31"На ненаучен език може пре спокойно и така да се каже - Реално нещата са много по-сложниИскандер смятан е да лежи на една страна и да се поема вибрациите при движение на пусковата установка ПО И БЕЗ ПЪТ.КИНЖАЛ е по-лека ракета, проектирана е както да лежи при транспортиране по земята така и да виси под самолета и да не забравяме претоварване и въздушно съпротивление при полет и кацане със самолета.Конструкцията от вътре е тотално преработена

348

Анонимен

преди 6 години

Без аналогова означава, че не е анлогова, а се управлява или цифрово или на квантово ниво. Боби я им разясни