57

РУСНАЦИ ИДВАТ ТУКА

преди 6 години

..ЩОТО ИМ Е ЕВТИНО!ЩО НЕ ХОДЯТ У ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ??!АЗ ,ПЪК......ВСЕКИ ПРАЗНИК СЪМ У ГЪРЦИЯ!

56

до 58

преди 6 години

До АнонименНе само ,че не им гледат доходите , а им дават безлихвен кредит за покупка на жилище в България .Вероятно не на всички и всичко това прилича на обмислена държавна политика за промяна на етническия състав. Така са станали Калининград и Кримнаш

55

Пинко

преди 6 години

По-добре руснаци, отколкото араби...

54

Разбира се че

преди 6 години

Ангелкова: Над 400 хил. руснаци имат втори дом у насРусия е сред петте страни, които изпращат най-много туристиИзпращат щото могат, а ние какво изпращаме по света? Роби на запада за да задоволим тяхната нужда от евтина работна ръка. Има разлика между роби и туристи, нали?

53

ангелков фейс

преди 6 години

В тая кобила,*** какво е харесал? Всичките грозници ли е събрал,за да им намери мъже?

52

Анонимен

преди 6 години

Една от идеите на Путин е да се конфискува недвижимостта на руснаците зад граница, ако не могат да докажат с какви пари са ги купили. Освен това ще се ограничи износът на валута от страната, освен определен размер рубли и травел-чекове.

51

Анонимен

преди 6 години

400 хиляди руски бежанци от руския Гулаг !

50

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са най-големият частен инвеститор в България , направете проста сметка 400 000 по 30 000 евро ,това прави 12 милиарда евро са инвестирали в България руснаците през последните години у нас , а ние ги плюем и обиждаме . На това му се вика нечовешка неблагодарност!!!

49

до 52

преди 6 години

кой ти иска мнението бе. дори само това че са наляли едни чужди пари в Бг е достатъчно. Хайде да няма това лято нито един руснак и ти гарантирам че ББ е паднал . По морето чакат тези четири месеца да вържат цялата година, вземи им 40% от печалбата и ги храни 5 месеца за твоя сметка.

48

Анонимен

преди 6 години

тя и Гинка си купува разни неща... от ГЕРБ я спонсорират , и после министърката даже и не била разбрала

47

Анонимен

преди 6 години

братушките са добре дошли -- не искаме английските пияници

46

Анонимен

преди 6 години

и с какво тези 400 хиляди допринасят за развитие на туризма, даже ги отдават на сънародните си, когато не ги ползват. Данъци ли плащат, отиват в местния магазин вземат си ядене и пиене и с пиянските си истории гонят другите туристи.

45

Анонимен

преди 6 години

Това е за тия дето твърдят, че руснаците при Путин били бедни и нямали какво да ядат.Смех.

44

Анонимен

преди 6 години

Ангелакова не е в час . Руснаците са купили в България около 40-45 хил. жилища , които ги тдават под наем на свои сънародници за по седмица -две. Естествено договарянето и плащането става в Русия и нашата държава нищо не получава от тази "стопанска" дейност. Руския турист рязко обедня в последните 3-4 години и сега само се разхожда по алеите и се напива във втория си дом!

43

Анонимен

преди 6 години

Запитайте се кои българи си купуват имоти в Гърция,Итали и др. и ще си дадете отговор кои руснаци могат да си позволят втори дом в България.

42

Ангелина

преди 6 години

Тази ов_ца това за гордост ли го има,че цяла колония са си направили у нас руснаците и то съсредоточени по морето! Наред с икономическото и военно влияние,това население подсилва зависимостта от евразийската държава!

41

Анонимен

преди 6 години

Кога ще получат гражданство и право на глас? След 5 години всеки от тях би могъл да подаде документи...

40

Прозрение

преди 6 години

България винаги е получавала доходи от Русия

39

Анонимен

преди 6 години

Нали Русия е под строги санкции и на ръба на пропастта? От къде взима пари? Вероятно, трябва да питаме Гинка.

38

Тъпи до №36

преди 6 години

То всичко 80% българско е продадено на чужденци само защото България е бедна и българите нямат възможност да бъдат собственици на тези предприятия и земи .Имаме огромна площ земеделска земя , от 25 години и сега все още мечтаеме да я обработваме .Но как да купя машини защото не мога да бъда мошеник,политик,крадец и др. ,не искам да я продавам на чужденци и се надявам бъдещите решения на моите наследници .