49

Анонимен

преди 6 години

Активизирането на троловете на герберската русофобия, показват, че от Козяк парите текат. Но тези ***, колкото и не умни да са, колкото и закъсали за грошове да са, трябва да знаят следното, че плюенето по Русия при днешните реалности в света и Европа, може да се окаже смъртоносно за България-Още по-опасно го прави неясната роля на Турция в НАТО и на Балканите-Търговската война между САЩ и ЕС-Новите руски оръжия обезсмислящи ПРО и съответно НАТО за европейската сигурност

48

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАКакво очакваш от народ от крепостни? Че те до средата на 19 века са ги продавали и купували като стока заедно със земята.

47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Руснаците са подвластни на Стокхолмския синдром... - мазохизъм в извратена форма...

46

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

До намаляващо присъствивсяка година си позволявам да ходя на созопол две седмици и две седмици в велинград аз съругата ми и сина.съсемейният ни буджет 150 хил руб синът ми е студент а ти какво си позволяваш като си без работен в бг и живейш на 200 лв соц помощи

45

Анонимен

преди 6 години

Мдааааа, ама изостава. Ким го подкрепят 101%! Смешно, смешно, че чак жалко, ама на робите си искат господаря!

44

Щирлиц

преди 6 години

И аз го подкрепям.

43

Анонимен

преди 6 години

Русия стана като детска градина- в нея не се спазва закона,понеже според него Путин трябва да се махне от властта завинаги,а се спазват капризите на децата.

42

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин в момента казва какво ще яде след изборите...

41

Шостакович

преди 6 години

Последно го избраха с 60%, ... от 30% гласували.

40

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

70 процента го подкрепят... - а 100 процента ще се прегръщат и целуват по площадите, когато падне... - и по стара руска традиция ще бъде тотално оплют...

39

Пешо

преди 6 години

Видяхме руското супер въоръжение. Сега могат да послушат Вагнер.

38

cazzo duro

преди 6 години

Те и румънците "подкрепяха" Чаушески на 98% три месеца преди да го разстрелят като куче.........

37

Анонимен

преди 6 години

ЧИФУТОКОПИТНИ И ***,БЛАГОДАРЯЙТЕ СЕ,ЧЕ НА ВЛАСТ В РУСИЯ Е ТАКЪВ ДИАЛОГИЧЕН ,УМЕРЕН , ПРАГМАТИЧЕН И ПРЕДВИДИМ ДЪРЖАВНИК КАТО ВОВА ПУТИН,ЗАЩОТО АКО ПРИМЕРНО БЯХ АЗ НА НЕГОВО МЯСТО И РАЗПОЛАГАХ С ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ И НОВИТЕ ВОЕННИ ТЕХНОЛОГИИ НА РУСИЯ ОТДАВНА ДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА САЩ И ИЗРАЕЛ И ПОКРАЙ ТЯХ МОЖЕХ ДА СИ И ПОМИСЛЯ ЗА НАГЛОСАКСОНСКАТА ИНГИЛИЗИЯ.

36

хи хи

преди 6 години

Тези оръжия на Русия, Путин предложил да ги наричат Йети защото.- всички са чували за Йети- никой не е виждал Йети- въпреки че никой не го е виждал, много вярват в него.

35

буммм

преди 6 години

Вижте на снимката как Путин показва как новата ракета Кинжал, излита и се забива в американския ***.ох какъв вой следва....

34

намаляващо присъстви

преди 6 години

С 19 000 рубли заплата кой мужик може да си позволи да дойде в България.А и идва увеличение на цените защото няма да ги чакаме я!

33

цирк

преди 6 години

До РашкоОткога да защитаваш родината си и да не допускаш намеса на чужди сили е диктатура?!

32

Анонимен

преди 6 години

В Русия при комунистическия диктатор Путин хората нямат тоалетна хартия и банани а ние в ЕС при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.

31

ясно пиндорси

преди 6 години

До ИТАР-ТАССВ Русия няма лагери но в САЩ има Гуантанамо лагер в който се държат отвлечени хора без съд и присъда.

30

Анонимен

преди 6 години

До СЪ НАМИ БОГЪ Прав си,че Путин е мижитурка ,защото ако не беше такъв с оръжията с които разполага Русия ,ако аз бях на мястото на Путин отдавна да съм изринал от лицето на земята ционистките сатанистки клоаки сащ и израел и от сащ и исрал щях да оставя само по един радиоактивен кратер ,който да напомня на идните поколение какво се случва с сатанистки *** които са се самообявили за(избрани) и са си помислили,че светът им принадлежи.