74

Анонимен

преди 6 години

Британи върви и се озърта, уви тя става все по дърта. И като загубена държава се носи само слава, слава

73

Шопа

преди 6 години

Ей слушайте ме аз знам к какво е отровен. С миша отрова и мукозол+препарад против ръжда.

72

Нике

преди 6 години

Англия,като види,че Русия се развива добре праеи всичко възможно за да я спре.Това е от векоеве.

71

Анонимен

преди 6 години

Агент Божидар каза, че не са руските служби, защото след 3 минути е трябвало да бъде изпълнена задачата. Сега лаборатории, изследвания, пропаганда... А човекът нищо му няма.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анониментова не означава че трябва да го тровят,него,че и роднините му.Иначе се връщаме към активните борци и това,че децата са виновни за греховете на родителите си.

69

Анонимен

преди 6 години

До 868787687Сега не говорим за САЩ,когато американците започнаха войните в Ирак или бомбардираха бивша Югославия и всичко,причинено от тях добре,може да говорим,но сега да не изпадаме в положение "а вие защо биете ***"

68

чарли

преди 6 години

До Анонимен:Може и Кенеди да са застреляли .

67

Анонимен

преди 6 години

До 868787687Не миличък,не си разбрал ОТРИЧАХА,ето това е проблемът,те отричат/лъжат и когато ги притиснат с доказателства,започват да се оправдават.Хора,моля ви четете,не си ли спомняте Чернобъл,аз не бях тук,но знам,че е имало първомайска манифестация,а в Москва твърдяха,че нямат данни за странен облак над Швеция.Ако сте млади и не знаете,питайте.

66

868787687

преди 6 години

До Анонимен 64 За Чернобил , не разбрах ???предполагам искаш да кажеш , че скриха информация , а не че са си го взривили нарочно Нооооо да изброявям хилядите пъти , когато САЩ са скривали информация за катаклизми , причинени от човешка ръка , или военни действия

65

646465

преди 6 години

До Анонимен 64 това е стандартна практика / за съжаление /Както САЩ / боен кораб / свали ирански пътнически самолет - там командването на кораба дори е било наградено !!!! и дори са били навлезли в ирански териториални води !!! не си признават Украйна колко години криеха за самолета свален от кораб май пак беше през 90тте години , а за холандския Боинг ще минат поне още 10 -15 години , докато си признаят така че , не е само до русия - всички така постъпват

64

Анонимен

преди 6 години

Този излежа 13 годишна присъда в РФ за шпионаж в полза на Англия, след което се "пресели" при работодателите си на Острова.За тези 13 години в затвора Скрипал се превърна в "Отработен Материал" за Русия!Кой има полза да "пожертва" този "отработен материал" е друг въпрос, но поръчителите и изпълнителите се "повтарят" с методите си и стават банални, липсва им въображение! Като на "британските учени"!!!!!! -))))))

63

Анонимен

преди 6 години

До AbigeilГоворим за времето когато беше свален южно корейския самолет,когато избухна Чернобъл,когато Летвиненло беше отровен.Ако сега нещо добро за руснаците е настъпило ще бъда доволен,искрено,повярвайте ми.И преди да пишете,четете,ако бяхте чели внимателно,нямаше да се нуждаете от обяснения.МЪЙ ХОТИМ МИРА,ПО ВОЗМОЖНОСТИ ВЕСЪ. За съжаление нямам нужния знак,но вещите разбират.

62

Abigeil

преди 6 години

Защо не си гледате мизерийката в България, вместо да търсите "под вола теле". Тези, които са толкова вещи какво се случва в Русия, бих ги попитала през кой век са били в Русия, 18-ти или 19-ти. Не ставайте смешни господа.Ако искате да сте актуални, па отскочете до Русия, самолетните билети не са толкова скъпи.

61

Елементаристи

преди 6 години

Повече от 250 служители от британските антитерористични части участват в разследването и разследват себе си!

60

Анонимен

преди 6 години

До шматкаКакво да шпионират? мизерията и беднотията,в която живееха хората,децата им ходеха по улиците по чорапи,нямаха обувки,през ноември се редяха на километрични опашки за долнопробни ботуши,аа произвеждаха оръжие и ракети.Това ли да шпионират? Пишете тук каквото си искате,а нямате представа в каква мизерия и страх живеят тези 80 или 90 процента,които ще гласуват за Путин

59

Анонимен

преди 6 години

До гнус,да,но руснаците можеха да обяснят от самото начало,а не цели 3 дни да обясняват,че Те не са сваляли никакви самолети.По това време живеех и работех в Москва и много добре помня точно какво стана.Да си призная,докато ТАСС не признаха,че са свалили самолета,аз не вярвах.така че не лъжа.А какво ще кажеш за Чернобъл? И внимавай,защото аз бях в Москва и по това време.

58

шматка

преди 6 години

До гнусЗа какво объркване говорим.Този самолет съвсем умишлено е навлязъл в СССР пространството.САЩ пожертваха живота на толкова хора за да шпионират.Объркали са курса добре а защо не са отговаряли на радиоповикванията.Защо не са се приземили по нареждане на изтребителите.БОИНГ 747 имат радари и няма как да не разберат че ги съпровождат два изтребителя.Били са на шпионска мисия използвайки пътниците за щит.

57

гнус

преди 6 години

До Анонимен 57 недей така гнусно да лъжеш да южнокорейския самолет !!!Има много инфо в нета , защо спестяваш ,ч е американски шпионски самолет се е крил зад пътническия , и така е станало объркване А при самият Боинг за зла участ ,е имало нещо грешно в настройските , и още от излитането си е поел с леко отклонение на курса , което не е било забелязано , но е било достаъчно да се озоват в съветското въздушно пространство Но основната вина си остава на шпионския самолет

56

ОТРОВЕН

преди 6 години

С ГАЗ.....И КАК Е СТАНАЛО ..ЧЕ ТО ПРИНОСИТЕЛЯ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ СЪС СКАФАНДАР..Е.АТИ ПРОСТОТИЯТА...КАКВИ ПО-МОДЕРНИ ОТРОВИ ИМА--НЕОТКРИВАЕМИ..АБЕ АНГЛИШЧЕТАТА СА ТОТАЛНО ИКУКАЛИ..И НА КОГО Е НУЖНА ДА ГО ТЕПАТ ТОЗИ--БИТА КАРТА..РУСНАКА ГО Е ПРАТИЛ С ПРОМИТ МОЗЪК НА ЗАПАД--ДАЖЕ И ИМЕТО НЕ СИ Е ЗНАЕЛ...ВИЦОВЕ...ПУТИН Е ВИНОВЕН....ОТРЕПАН СИ Е ОТ АНГЛИЧАНИТЕ--ТЕ ВЕЧЕ СЕ СПЕЦИАЛИЗИРАХА В ТЕЗИ УБИИСТВА...

55

Анонимен

преди 6 години

Като кажат на руснаците че са терористи скачат до небесата. Никой друг не реагира по този начин на истината. По самата реакция грубо отхвърляне на всико в първия момент и после признаване на час по лъжичка под натиска на фактите е ясно че Русия и само Русия стои зад този грозен терористичен акт. Ако англичаните се откажат от Мундиал-2018 отново за Москва ще са виновни САЩ забранили на Англия да участва на световното, щото англичаните според колхозниците нямат толкоз акъл да го решат сами.