269

Анонимен

преди 6 години

Главната заслуга за спасяването на евреите е на Н.В.Борис III всичко друго са празни приказки.

268

Анонимен

преди 6 години

Сега трябва да се опълчии на узурпатора от банкя ,който не си върши работатакакто трябва , а получавазаплата .

267

Кривондел

преди 6 години

Странно. Ни дума благодарност към Русия, както говореше Марийчето Захарова.Веднага да пратят Патриарх Кирил в Тел Авив, да им потропа по масата кому трябва да са благодарни!!!

266

Балкан

преди 6 години

Спасени са от царя. Ако бяте вие на власт,не само евреите а и ние щяхме да сме на половина. Както в момента.

265

Анонимен

преди 6 години

Национален герой

264

do 30

преди 6 години

По време на Руско-турската война от 1877-1878 г., както виждаме, той вече е покойник. Сюлейман Хюсню паша пък е роден през 1838/40 г. в Истанбул, в махалата Сюлеймание, т.е. кварталът прилежащ към джамията Сюлеймание, откъдето получава и името Сюлейман. Според една от версиите за произхода му баща му е еничарски офицер, според друга продавач на свещи.

263

do 30

преди 6 години

Сюлейман паша французинът Жозеф Сев, роден през 1788 г. в Лион и починал в Кайро през 1860 г., който приемайки исляма, получава името Сюлейман, и Сюлейман Хюсню паша, командващия османската армия в битката при Стара Загора. Френският Сюлейман е офицер от армията на Наполеон, който от 1819 г. се установява в Кайро, постъпва в египетската армия, номинално подчинена на султана и участва активно в нейната модернизация.

262

Нике

преди 6 години

Браво на Бойко.

261

ЧЕПаев

преди 6 години

Боко, е най - гордия антибългарин.

260

Анонимен

преди 6 години

За чии ще ходиш в Скопие??За да легитимираш дивотията за "фашистичкиот окупатор"не знаеш ли че според фиромите ние сме окупатори??ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА ИЗРЕЧЕШ ДУМАТА-ИЗВИНЯВАМ СЕ че ще те понесем и тебе като Резидента!СТРАХОВИТ ГАФ ЩЕ ИЗВЪРШИШ БОРИСОВ АКО КАЖЕШ ТАЯ ГЛУПОСТ-"ИЗВИНЯВАМЕ СЕ"САМО ДА СИ ПОСМЯЛ!!Само окупатор може и трябва да се извинява но българската войска по вардарско НЕ Е ОКУПАТОРСКА за такава я смятат сърбомани и македонисти!Ако се извиниш СИ СЪРБОМАН МАКЕДОНИСТ И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!!!

259

Анонимен

преди 6 години

В наши дни българите едва ли ще сторят същото като преди 75 години.Но тогава не са могли да знаят какво ще получат за "благодарност"от еврейте.

258

Анонимен

преди 6 години

Тези на снимките обаче не са повод за гордост!

257

Ааааааа!

преди 6 години

А сега на българската мафия и собствени предатели не може да се опълчи. Що за народ е?В Италия Дучето унищожава италианската мафия, която победоносно се завръща в състава на американската армия. Има достатъчно писано за Лъки Лучано как помага на американската армия в Италия, като почнеш от *** логистика луксозни стоки и провизии

256

Ааааааа!

преди 6 години

Стара данайска поговорка е. НЯМА НЕКАЗАНО ДОБРО! !!! Като данайците са 13 изчезнало коляно, се изчезнало от египет и появило се неочаквано на Балканите НАПРАВИЛО ОТ МЕСТНИТЕ ВАРВАРИ ТРАКИТЕ КАКВО?

255

България

преди 6 години

Всъщност сме паднали под ТУрско робство заради Евреите.....четете историята....Срам ме е ...Премиера ни сегашния им се кланя...очевадно е че те управляват в страната ни и се питам струвало ли си е да ги спасяваме за да сме поробени сега от тях????

254

До стига беееееее

преди 6 години

Къш бе ***!

253

до 277 Информбюро

преди 6 години

Това че бъркаш фашисти с монархисти е изцяло твой проблем. Фашисти тук никога не са строили концлагери.

252

Информбюро

преди 6 години

В България при фашистите и при комунистите е имало концлагери. При демократите няма - цяла България е един гигантски такъв. Има и други разлики - в фаш и ком лагерите хората са работели, хранели, имали медицинско обслужване. В демо лагера е пълно с безработни, няма храна, освен за надзирателите и всеки може да убие всеки - например син да заколи майка си и баща си, или обратното. Абе демокрация, най-добрия българоубийствен режим от всички режими.

251

Стига беееее

преди 6 години

СТИГА БЕЕЕЕЕ СТИГА С ТЕЗИ ЕФРЕЙ. СТИГА БЕЕЕЕЕ ВОЙНИ ЗАВЕДОХА ЕФРЕУСИТЕ И КРАВАРИТЕ ПОСРЕДНИТЕ. 7 0. ГОДИНИ. НАД 100 НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. СТИГА БЕЕЕЕ СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ТЕЗИ. ПРЕСТЪПНИЦИ СТИГА БЕЕЕЕ ТОВА ЛИ ВИ Е ШИБА.НАТА ДЕМОКРАЦИЯ? КРАВАРИ... ЕФРЕИ.... ВОЙНИ.... КРАВАРИ..... ОРЪЖИЯ.... ЮДА... ВОЙНИ........ НЯМА КРАЙ БЕЕЕЕЕЕЕ ЩЕ ВЗЕМА ДА РАЗБЕРА ХИТ.ЛЕР ОБЕЩАВАМ ВИ БЕЕЕЕЕ

250

Анонимен

преди 6 години

За мен евреите на са Ротшилд и Рокфелер, нито Херцел, Моше Даян и Голда Меир.А Спиноза, Менделсон, Айнщайн, Фойхтвангер, Бърнстейн, Гершуин, Менухин, Ойстрах, Рихтер, Растропович, Венгеров, Манделщам, Щерн, Баренбойм и хиляди други. Одарен и смел народ! През ВСВ 170 са станали "Герой СССР" + още впоследствие посмъртно + 8 загинали, вече имащи звездата! А като хлапе се смеех на "Лисици в лозето" за "...храбрите евреи.". Те могат да бъдат благодарни - всеки месец са изпращали по $500 на Д.Пешев