13

наблюдател

преди 6 години

Необходими са реципрочни действия. И ниее да искаме мита за американските стоки. Тогава те ще започнат натиск/брутален/ срещу европейските страни. Тогава ще се види дали имаме топки.

12

Анонимен

преди 6 години

До ДрециСЕТА цели да прокара евтини американски стоки, като убие европейската индустриална конкуренция. Това ще е края на ЕвропаАбсолютни глупости.Точно благодарение на СЕТА българските стоки ще са безмитни.Да не мислиш, че за останалите европейски страни ще има мита?Мита ще има само за стоманата.Кое не ти е ясно?И ако питаш мен на Европа така й се пада, защото облага японските автомобили с мита за да пази продажбите на германските нафтови печки, които пръскат азотни окиси.

11

Solar Power

преди 6 години

До Дреци"като убие европейската индустриална конкуренция. Това ще е края на Европа."Европа трябва да отговори твърдо. В топ10 на хай-тех фирмите няма нито една европейска ! Е време е да се наложат мита на apple/samsung/intel/amd и да има възможност да се развие европейски процесор и добър телефон или възраждане на нокия.Това е пътя :)

10

Дреци

преди 6 години

Японеца е дипломатичен, последния път когато САЩ им наложи ембарго на стомана и нефт янките се простиха с 22 кораба и над 2500 жертви....Пърл Харбър. СЕТА цели да прокара евтини американски стоки, като убие европейската индустриална конкуренция. Това ще е края на Европа.

9

Анонимен

преди 6 години

Прав е Тръмп. Който е внасял кола от Щатите знае . Светлините трябвало да са оранжеви,митото да се плати,на техно тест да се яви,все едно че са я сглобявали извънземни. И куп други неща. А във същото време за колите от Англия няма никаква пречка,нищо че волана не можеш да го намериш.

8

Факт!

преди 6 години

Европа е бита карта америка тоже *** малко по-късно изтока си е изток къде опърпан къде гладен ама ще издрапа!

7

Анонимен

преди 6 години

Тромпетов първо да си погледне в своята кoчина и тогава да лае по другите. Като се цепиш от колектива, колектива ти го нацепва!!! Зкон божи...още Ицо го е казал, га възкръснал!

6

Анонимен

преди 6 години

Какво се правят на ударени европейците. Тръмп съвсем ясно го каза, мита няма да има за държавите които са лоялни към САЩ икономически, политически и военно. От тук си правя извода че за сега със сигурност България ще плаща мита, другата държава която ще плаща мита ще е Германия заради Сееверен поток 2 и заради това че военният и бюджет е само 1% от БВП на Германия т.е. най-ниския в ЕС.

5

Яаааа!

преди 6 години

Свършиха се снакциите за руснаците ли та яките подкараха и своите?

4

А+

преди 6 години

Ще плаща ,ще плаща МИТА ЕС ,няма да се отърве ,а то какво ще кажат Канада,Китай,Мексико ..... тези в Брюксел са чисти бюрократи ,а не професионали.

3

Кьорсуфра

преди 6 години

Както писах преди ,разгадах играта която водеше,,тиквун,,и поради тази причина държавата няма да участва в ,,чЕЗ,,.А самолет няма да купим докТо ни управляват дупедавци.

2

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 1Ще ги караме в Европа вместо американците.

1

анонимен

преди 6 години

колите от ес с мито ще станат непродаваеми в сащ ес да отмени сета катоначало