16

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея а и Южна Корея бавно и полека отиват в китайската сфера на влияние и затова е без значение дали ще си нареже Ким ракетите или не. В момента в който някой поиска да навлезе с войски в някоя от двете Кореи и китайците ще ги наводнят с освободителни войски. Да се готви Тайван, Виетнам, Тайланд...

15

Аналитик

преди 6 години

До raichin.rachevПриятел, прав си :) Има едно огромно НО тук - г-жа Славова просто е преписала статията от някъде. Някой е превел статията от Дойче Веле, публикувал я е в БТА може би, и просто статията е преписана едно към едно тук. Та вместо отдолу да пише По публикацията работи....., трябва да пише Публикацията преписа....По темата - Тръмп бил изкуфял, отивал да се моли на Ким, и такива подобни простотии. По-добре ли ще бъде вместо да се срещнат, да изстрелят по една атомна бомба?

14

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абе, в Северна Корея знаят ли, че ще има такава среща или това е поредния кьрфишек на Запада като кубинската демократизация ?Предложението към Тръмп дошло от ... Южна Корея.Опасна, ама те откога станаха говорители на Ким Чен Ун ? :)Потвърждение за тази среща така и не чухме от севернокорейците. Факт !

13

Въпросче

преди 6 години

Леко въпросче така да попитам: Каддафи имаше ли ядрено оръжие? Мерси.

12

Анонимен

преди 6 години

60 милиона американци преживяват само благодарение на фууд стемпс* коити федералното правителство отпудка на бедните американци.*фууд стампс: купони за храна

11

Предложение

преди 6 години

Предлагам трима американски сенатори да отлетят за Пхенян и след срещата с тях Ким Чен Ин да излезе като попикано мушкато и да обяви, че Северна Корея се отказва от развитието на ядрените си технологии и започва да се занимава с развитие на демокрацията под мъдрото американско партньорство!

10

Анонимен

преди 6 години

И ние си имаме един алфа мъжкар казва се баце Борисов.Поканете го на тази среща и гледайте как нашия миротворец и главен преговарящ по всички въпроси на света ще изглади конфликта по между им.След това всички ще са диви и щастливи,а нашия Бойко ще е все така доволен че е можал да разреши поредни конфликт.

9

Хеле па тия

преди 6 години

Дементния американски старик и новобранец в политиката, отива при Ким да признае поражението си преди да е станало твърде късно. Както винаги краварите се мъчат да подтиснат със много шум специфичният мирис на мръсен памперс, който се носи от Белият дом.

8

Анонимен

преди 6 години

Тръмп отива да целуне краката на Ким и да му каже, че е съгласен на всичко ако Ким спре да бомбандира около краварника. Тръмп трябва да приеме визитата ако не иска краварника да се изпари във въздуха като мирен атом.

7

А стига бе ?

преди 6 години

Изкуфелият перчем ще се подмокри ог кеф при срещата със кумира си, лидерите на две комунистически ядрени държави ще се прегърнат. Отивайте до килерите да търсите учебника на Ленин.

6

Анонимен

преди 6 години

Ким скръцна на Тръмп cъс една балистична ракета и Тръмп отива да се извини на Ким и да му каже, че взема думите си назад.

5

АТАКИСТ

преди 6 години

Това не е честно! Това си е чиста проба външна намеса в изборите в Русия!Този кравар Тръмп има една-единствена цел - да унижи великия руски народ, като му казва, че признава за равен някой си ръководител на малка азиатска държавица, вместо лидера на страната с най-голяма територия в света; с хиперзвукови ракети; ядрени торпеда; и производител на ракетни двигатели за Космоса!Нагла демонстрация в нарочно избрано време - точно преди изборите!Но руският народ няма да се хване! Няма!

4

Тралала

преди 6 години

Генерал Ким привиква Тръмп на една напълно патетична и банална среща за да му каже очи в очи, че вече дори няма нужда от ядрени ракети за да се разправи със шматка като него и като Тръмп продължава да се прави на циркаджия ще работи като миньор до края на дните си.

3

Истината

преди 6 години

Всички тези шумотевици - Ким, Тръмп, оръжията на Путин, някаква Гинка от Пазарджик, нагъл патриарх, а бе всичко се прави от комплексирани завистници, само и само за да се отклони общественото внимание от предстоящия концерт на фолк звездата Анемия в читалището на Горна Оряховица!

2

Анонимен

преди 6 години

Ким защо има само 4 пръста на левия крак? - Петият е на бутона за ракетите.

1

избирател

преди 6 години

Сега очаква всички ония,къде плюеха Путин в статията за новата ракета да се преместят тук,да плюят Тръмп........Стар Българско обичай да се плюе наред.........