18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

В резултат на съвременната медицина и провежданата от нея ваксинация, човечеството вече е мъртав биологичен вид, с изключение на няколко "диви" племена. Понастоящем, нашият живот се крепи единствено на ваксините. Проблемът е, че в имунизационния календар на децата, вече няма пролука за поставяне на ваксини за новите болести.Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишленост на която всъщност сме крайното звено.

17

До 17

преди 6 години

Тъпо парче си ти. Колкото повече се ползват антибиоитиците за щяло и не щяло, толкова повече възможности и съответно по- бързо микробите се учат да се адаптират към тях.П.П. Не съм номер 14

16

до 14

преди 6 години

ти си тъпо парче, и цял живот да не пиеш антибиотици все тая - бактериите са тези които са резистентни на антибиотици НЕ ТИ - умераш защото немогат да ги убият, аман от лаици!!

15

Модерни

преди 6 години

Що, какво им беше на модерните болести, дето умираха хората от тях, че да минаваме пак на баналните ...

14

анонимен

преди 6 години

МОЯТ ЛИЧЕН ЛЕКАР НЕ Е ДОВОЛЕН, ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА ВЗЕМАМ АНТИБИОТИЦИ А ТЪРСЯ АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ. ПО ПРИНЦИП ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО АКО ЖИВЕЕШ И СЕ ХРАНИШ ПРАВИЛНО. ДАЛИ ДОКТОРИТЕ И БЯЛАТА МАФИЯ СА ДРУЖКИ??? ЗАПОЧВАМ ДА ВЯРВАМ, ЩОМ ДОКТОРА ТЕ ПРАЩА ТОЧНО В ОПРЕДЕЛЕНА АПТЕКА ДА ПАЗАРУВАШ. КАКВА ЛИ Е КОМИСИОННАТА????

13

Анонимен

преди 6 години

Легенди и митове.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Аз не пророкувам гледам цифри и факти.Населението на Африка през 1920-та година е било всяка цифра между 220 и 300 млн. Сега доближава 2 милиарда.Имаме 1000%ръст за 90 години.Или 500% зависи коя информация предпочиташ.Ако запазят същият темп на размножаване логично е след 30-40 години да са поне 5 милиарда.А те освен че не забавят ами ускоряват с бясна скорост.Там не са рядкост семейства с по 5-10 жени и 60-70 деца.От един мъжки индивид.

11

Анонимен

преди 6 години

Че кой е казал че антибиотиците са безвредни напоследък даже пият и други хапове с тях защото увреждания стомаха, а какво представлява ваксината това е заразяване с по безвреден щамб на болестта за да се активира имунната система ако не се активира имаме проблем затова ваксината са нож с две остриета,та бъдещето е не в антибиотиците а в настройването имунната система да се бори със заболяването

10

Ангел

преди 6 години

Глупости.Този пишман професор взима из предвид че ще станем резистентни към сегашните антибиотици но не взима из предвид че след 30 години медицината ще е много по напреднала отколкото е сега.Само си помислете както е било нивото на медицината преди 30 години и ще разберете какво ще е след 30 години.Професорее тая титла по втория начин ли е взе!!!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Едва ли ще стане точно така както пророкуваш. В България преди 100 години и българите са имали обикновено по 5-6-7-8 деца а българките са раждали по 10 за да оцелеят 5 но това време е отминало. Просто тези нации за които говориш са на такъв етап от развитието си.

8

Анонимен

преди 6 години

След 30 години хората ще умират от банални болести!Това го слушам от 50 години насам. Наистина има микроби нечуствителни към днешните антибиотици но такива винаги е имало и ще продължава да има. Лекарите просто са свикнали като приложат антибиотика и пациента да оздравее само че това по някога не се случва и те изпадат в паника и естествено е да намерят и виновния за това прекалената употреба на антибиотици.Добре е да се излекуваш без антибиотици, но лошота е че не винаги е възможно.

7

Анонимен

преди 6 години

ние не пием чак толкова антибиотици, колкото хапваме от пилешкото и свинското.

6

Istinata

преди 6 години

Reshenieto e prosto. Kato vi hvane grip ne polzvaite antibiotici

5

Анонимен

преди 6 години

Както винаги един пие, друг плаща. Аз кво съм виновен, че някои лекари са бeзмoзъчни .... и ги мързи да лекуват?

4

Анонимен

преди 6 години

Хаха плащайте си вноските за пенсия и не мрънкайте щели да умрат и без туй не сте нужни на никой и пак ще умрете. Hяма да се учудя ако ви предписват правилните хапчета да се гътнете 1 година преди пенсия.

3

Анонимен

преди 6 години

След около 30 год оцелелите от голямата световна война разразила се заради свършека на петрола ще излязат от пустинята и ще кажат. Глейте го тоя как умря от прекалена употреба на много антибиотици.

2

отец Дамаскин

преди 6 години

Моля ви оправете си заглавието,буквичката Б в болестите е излишна.

1

Sigoturi Nakura

преди 6 години

в едно друго изследване пък казаха, че ще сме безсмъртни, оди разбери...