19

Анонимен

преди 6 години

И сега шведите получават книжка без да стъпват в КАТ и в учебна кола

18

шматка

преди 6 години

До ЩирлицНе си разбрал.Няма да се нареждаш в КАТ на безумни опашки за да си вземешСУМПС-то.Никой не е казал че няма да има курсове и изпити.Ако направят и прехвърлянето на коли да става в кметствата ще е много добре.

17

Асен

преди 6 години

А чи ас и сега не настъпих в кат.

16

Анонимен

преди 6 години

Наложи ми се за кратко да работя на държавна работа. Незнам, защо това е мечта за мнозина. Ужасно. То е моткане, размотаване, лавче незнам как с този маниер и манталитет на работа ще станем нормална, модерна държава.

15

Анонимен

преди 6 години

...дирекцията "Модернизация на администрацията" на Министерския съвет...е подранила с първоаприлски.А ако това наистина е тяхно предложение значи тази дирекция е ИЗЛИШНА.Да се разпусне.А шефът и Красимир Божанов става само за работник в чистотата.

14

Щирлиц

преди 6 години

Автошколи!?Магазини за продажба на шофЕрски книжки,може и на прИмоция.Бог да прости късметлиите.На оцелелите честито,иде друг тираж.

13

Една кола...

преди 6 години

...с най-ниските клас данък само за стъпи на асфалта , на собственика струва минимум 400 лева годишно. Това са таксите. Допълнително по средно 150 лева на месец за разходи по автомобила - това 2000 лева годишно. За 20 години това взема на човек 45000 лева или 20 хил. евра. Човек добре трябва да помисли преди да сложи толкова пари в такова безмислено нещо.

12

L.

преди 6 години

Сега остана и ловните дружинки да почнат да издават разрешителни за оръжие и ще цъфнем окончателно.

11

Иван

преди 6 години

В ЕС държавите нямало нотариално заверен договор при продажба на автомобил. Всяка държава има собствена специфика. Във въпросните държави надали има тлкова измами. Ако това стане тук гледайте бум на измамите. Просто някой те подписва. После, за да докажеш, че това не е твоята воля влизаш в безкраината процедура на досъдебното производство и безкрайно ходене по съдилища. И при сегашния ред доста хора реват, че са сдобили запорирани автомобили, защото нотариусите нямат задължение да следят за тов

10

Анонимен

преди 6 години

И КАК БЕЗ НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН ДОГОВОР!!!НАЧИ НЯКОЙ МИ ГЕПВА ДОКУМЕНТИТЕ ПОДПИСВА МЕ И ГОТОВО КОЛАТА ЗА 20 БОНА Е НЕГОВА ЗА 2 БОНА ПЛАТЕНИ В БРОЙ И ВСИЧКО Е ЗАКОННО!!!

9

Нямам думи!

преди 6 години

При това положение направо да премахнат книжките и всеки да има право да си кара каквото си иска. То дали си с книжка или без ще стане все едно...И после що при нас загиналите и ранените при ПТП на глава от населението били най-много! Превърнаха ни в държава не от третият свят, а от четвъртия. Дори и в Африка няма такива държави, като нашата...Разбира се всичко това е гарантирано от ГРОБ. Тея откакто управляват вече трети мандат ни заГРОБиха тотално! КМилиардите заеми нашите внуци ще плащат.

8

Нямам думи!

преди 6 години

До сега в издаването и получаването на книжки бяха ангажирани 2 държавни институции ДАЙ за изпитите и протоколите и проверката за преминаването на КУрса и КАТ за издаването им. При 2 държавни независими уж институции корупцията и купените книжки беше на такова високо ниво, а си представете автошколите да се занимават с това каква търговия ще настане. Това нещо, който го е предложил няма акъл в главата. Вместо да затегнат положението при вземането на книжки те го отпущат още повече.Нямам думи!

7

Анонимен

преди 6 години

v germania isdavat kniski ipasporti v obshtinata ,poliziata ne uchastva v igrata.

6

Анонимен

преди 6 години

даже що направо не направите да се внася една сума по банковата сметка и да ви изпратят книжката по някоя логистична фирма без 1 час шофиране а? Аман бе!

5

Анонимен

преди 6 години

Toва ще бъде началото на края! И ще се затрием по пътищата от хора с купени книжки.

4

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Най-добре и безкорупционно ще е СУМПС да се получава срещу свалени десет капачки/поредни/ от лимонада на панаирджийско стрелбище.

3

Анонимен

преди 6 години

Аха, значи както и до сега. Искаш шоф.книжка - не стъпваш и в кола!

2

Иииии

преди 6 години

нека корупцията да започнееее.......СЕГА!

1

Анонимен

преди 6 години

И не само това крайно време е при покупката на автомобил регистрацията, поставянето на номерата, първоначалните ГТП-та да се извършват от автокъщите, а КАТ да имат само контролни функции.