31

Анонимен

преди 6 години

Помните ли Джон Ленън и песента "Имаджин"? Не знам защо, но този малко ми заприлича на Джон. Тъжното е обаче, щом дори Джон Ленън не успя да промени нищо, че каузата на това хлапе е обречена.

30

Анонимен

преди 6 години

Хем симпатично, хем доста наивно. Ако си мисли, че е толкова лесно да се решат световните проблеми... ама лошо няма, млад е, оптимист е и вярва, че може да промени света. Всеки е минал през това, кой по-рано, кой по-късно...

29

Анонимен

преди 6 години

Каква "ръка да му подават" в Германия бе? Защото не са хранили и поили безплатно ли? Или не да го пуснали да спи в къщите им? Та бил спал по парковете:):) Че в Германия хотели и частни квартири няма ли. И какво се оплаква от "глобалното затопляне" ? Таман ще му е по топло като спи по улиците. Да не мисли че цял живот хората ще го прибират по домовете си?От къде го изровихте тоя, та и акъл да дава?:):) Та статия сте му спретнали.

28

Анонимен

преди 6 години

NEEE CHUMATA NA 21 VEK E USA

27

да не повярва чиляк

преди 6 години

Тоя дойде от,пущиняка кога се цивилизова

26

Анонимен

преди 6 години

Еди Мръфки 2

25

Анонимен

преди 6 години

А, че като не сме безрфазлични някой ни пита... Цял народ му каза, че не желае истанбулската конвенция, той продължава със скритите реформи в образованието, целящи да и прокарат път... Какво, да започна да стрелям ли? Защото това си е война срещу собствения му народ. Това си е чиста проба на насилие. Защо няма конвенции за този тип насилие?

24

Анонимен

преди 6 години

Тва да не е Еди Мърфи

23

чиста и свята реп...

преди 6 години

Всяка жаба,гьола си да знае.Другото е блъф.Има ли тюрлю гювеч,ясно...

22

Факт!

преди 6 години

Държавата се определя от хората за мен Швеция е бели хора АББА старите Волво и Сааб и тн.Гражданството не те прави швед французин немец българин.В една държава подмени ли се населението за мене дали се казва Швеция или горно Того няма никакво значение просто това не е същата държава!

21

Само питам

преди 6 години

Защо като заговорим за мир и толерантност винаги след това идват едни брадати момчета и правят касапница някъде из Европа, хем сагостоприемсно посрещнати.

20

брей че шарен свят

преди 6 години

Интересно как тези хуманни идеи могат да стигнат до мозъка например на някоя най-обикновена "златотърсачка", или на мека китка, която само гледа да се добере до меко столче с хубава заплатка ? Или до предприемачите на Бойко, например . Или до онези отвъдокеански "партньори", които въртят бизнес за милиарди тъкмо с оръжие и петрол ?Или до шефовете им точно от Израел?!!

19

Анонимен

преди 6 години

В Турция ,ще го посрещнат най-добре ,и ще го уважат многократно!Всяка показност на доброта и религиозност в 21век е лицемерие! Милиони хора си плащат туристическите турове,този иска някой ,да го приютява и храни!Да беше се хванал в работа някъде в Швеция,щеше да ии

18

.

преди 6 години

Поредният еурогайски ***, молещ се за афробежански мУР .

17

Некъф

преди 6 години

Поредния евролигльо който си е сложил розовите очила. Да отива в Палестина да ограмотява в добрина брадатите, а не нас.

16

Съботно ми е

преди 6 години

Браво на човека, особено ми харесва това: "Не е обезателно човек да е религиозен, за да е добър. Трябва да сме изпълнени с добродетели, защото притежаваме разум, а не защото сме водени от религии и идеологии"Абсолютно му споделям мнението по този въпрос!

15

Съботно ми е

преди 6 години

до 3Пич, вземи си хапчетата и отвори една сателитна карата, примерно sat24, и ще видиш от къде идват облаците. Атмосферата е динамична среда, постоянно се променя. Прочетете малко материали по метеорологигя, не само откачени сайтове!

14

Анонимен

преди 6 години

"Искам децата в Близкия Изток, в Палестина и в Сирия да имат живи бащи, с които да играят на футбол, като истински момчета."Ами отивай тогава в близкия изток да проповядваш, тука е Европа.

13

Анонимен

преди 6 години

Просто трябва да следваме заветите на Левски:1. "Своето не даваме, чуждото не щем"2. "Свобода и всекиму своето"

12

анонимен

преди 6 години

според мен това са само красиви приказки - човек не трябва да бъде добър, защото си рискува главата, а и не саво своята, а трябва да е справедлив, защото само така може да има някакво що годе равновесие в света, освен това не може да се стоварва на главата на "добрия" всичко - да се грижи за какво ли не, вкл. и да храни по затворите всякакви, в свободния живот пък тарикати безброй, да им осигурява стандарт по-висок и от неговия, и какви ли не още драстични примери има......