16

Анонимен

преди 6 години

Това е самата истина, но първоизточника на проблема е липсата на контрол, неработеща съдебна система. Корените на проблема идват от старите комунисти, днешните БСП. Тези които могат да поправят системата нямат никакъв интерес да го направят, за това изберете си подходяща нормална държава и ГАЗ.

15

ХХХ.

преди 6 години

Цък и дума да не става за корупция - ще ядосате Юнкер-шопската салата.

14

ххх

преди 6 години

дилемата днес е следната: кой краде, той ще яде...от системата масово кучкар крадете и от там при бизнесмена, а и благодарение си оправи синчето в бг, в системата, жена му в съда, а тя милата проста и неправилно изговарящи на селски пловдивско , карай да върви, нали те преминаха от бкп в герб,по време на соца,спредимство най-големи жилища те, след 1989 най оютни д.служби чиновнически със средно, а бяха в шивашки фирми,р.1967, късмет братко

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Ха-ха-ха-ха-ха.....

12

ВИНАГИ ИСТИНАТА26

преди 6 години

Б Борисов е вреден за България - той не мисли за националните интереси , а как да се задържи на власт , затова по заповед на САЩ спря 3 руски проекта , прие за депутати на ГЕРБ антикомунистите Гърневски , Биков , Антон Тодоров , Иван И ванов - в енергетиката , защото се разбирал със зелените лифтове не чакайте Б Б не е държавни ,а властолюбец

11

Анонимен

преди 6 години

Държавното устройство е такова от времето на соца. , че да крадеш и да изкарваш леки пари не е проблем.

10

Анонимен

преди 6 години

До Истината болидай имената на двама читави,та да гласуваме за тях, защото 240 читави няма да съберем.

9

Партиен член

преди 6 години

Еди път да каже някой самата истина.

8

Анонимен

преди 6 години

Дедо Иван от Чукундурово лани наклепал мотиката на баба Пена , а сега и на Пена и на Мара .Икономиката на ГЕРБ се движи добре . Статистиката отчита 100 % увеличение спрямо 2017 г.

7

Истината боли

преди 6 години

Виновни сме всички българи.Ние си ги избираме и после им сърбаме попарата.Хората в народното събрание и министерски съвет са българи.Не са турци или *** , те са ваши съседи и познати.Но щом си ги избирате , спрете да мрънкате и просто дерзайте

6

Анонимен

преди 6 години

Виновни за корупцията са всичко и всички, но не и корумпираните политици. Гербава логика

5

Анонимен

преди 6 години

Микро, макро-......НИКАКВА ИКОНОМИКА НЯМА!!! И не ни баламосвайте с приказките за гащите дето шиеме или гумените уплътнения дето правим за коли!!! И ТОВА АКО Е ИКОНОМИКА!!!???

4

Ужас

преди 6 години

Корупцията е тотална,държавните и общински институции не работят,здравеопазването е в колапс,на кадето и да погледнеш само проблеми.

3

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че сме крадливо ПЛЕМЕ с краДливи ПОЛИТИЦИ.

2

Нямате ли срам бе ?

преди 6 години

Хаха ако беше вярно щеше да е хубаво, държавата е на самотек и действат законите на джунглата и докато долу се самоизяждате отгоре яко се краде.

1

изнервен

преди 6 години

Вероятно е така, само че за микроикономиката си е виновен сам ***. А знаем, че той най-обича да мрази и да прави мръсно на другите. (казанът, казанът....)