44

Калоянов

преди 6 години

Когато не познавате човека и не знаете какво върши защо злобеете. Това да не е станало национална черта. Жената има много положителни за България постижения като евродепутат. Дори най активният от всички българи. Оценка ще и се даде в края на мандата.

43

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е, че това влияние е по-скоро отрицателно.

42

Половин Европа

преди 6 години

Тази платена новина от "Цяла Европа" е с определено секcистко съдържание.

41

дедо Ташунко

преди 6 години

Паднах от коня, от радост!

40

до 46

преди 6 години

Да бе, верно! Тая сигурно има 1-2 вратни прешлена повече. Може да е андроид нали се занимава с дигитализация! А мъжът й Габриел сигурно я програмира и смазва от време на време да не скърца.

39

Анонимен

преди 6 години

Всеки път като видя фотография на тази жена, започвам да се чудя дали и на нея не са й слагали на шията халки, както правят това в някакво племе, за да удължават по изкуствен начин вратовете на жените?

38

анарх

преди 6 години

Няма да се очудя ако тази е в основата на смяната на касовите апарати..

37

хахахахха

преди 6 години

Някой да ми каже на какво може да повлияе тази объркана овца. Ще се пукна от смях. Получава 20 хил евра на месец за шменти капели.. дигитализация на цифровизацията.

36

Ха-ха

преди 6 години

Тая класация да не е на Евгени Минчев

35

Анонимен

преди 6 години

и българомохамеданите са европейци

34

абсурдистан

преди 6 години

пък България най-бедната с най-много Милиардери, каква се явява Мара на ограбения народ? капуш някакъв

33

Додо

преди 6 години

Хахаха!

32

Анонимен

преди 6 години

А какво направи Мария Габриел с постоянните руски кибератаки? Какви мерки взе срещу Русия? Какво мисли да направи за да отърве ЕС от злобната и досадна руска пропаганда?Като се замисля нищо не е направила а пък изведнъж много влиятелна, неизвестно къде. Оценки се дават за свършена работа, за приложени идеи а не за това от кой пол си.

31

Анонимен

преди 6 години

Новите Еврокомсомолски секретари, или т. нар. презервативи на Запада за заробването на Изтока. Навремето подкупвали племенните вождове и шаманите с бутилка огнена вода, а сега произвеждат хартия за еднократна употреба за 50 сребърника. Покрай нея още от нашата територия ще се уредят в краденето или "консултирането" - споделяне на идеи как може да се "усвояват" европейско-имперски пари. Даже трябва да сме доволни, че някой от колонията е прогресирал.

30

Джедай Мастър

преди 6 години

До бългериа фърстчестно казано, предпочитам жената на снимката да се казва Чубака Габриел, отколкото да я свързват с нас.

29

бългериа фърст

преди 6 години

Защо Габриел не е запазила българското си име, Неделчева? Защо Франсоа Габриел не се казва Франсоа Неделчев? Защо детето им се казва Жан-Едуар Габриел, а не, например, Иванчо Неделчев? Срам ли ги е? Или Неделчева е престанала да е българка?

28

Анонимен

преди 6 години

Грешката е правилна - лидер е в една прогнила от корупция ***, която като сифилистик заразява с тази корупция всяка страна-членка.

27

Анонимен

преди 6 години

Тая да иде да си сложи едни цици и да си направи операция за скъсяване на шията, че прилича на някакво същество с неустановен пол. Боко отде ги намира все такива красавици излязли като от лаборатория за средновековни шутове евнуси.

26

Анонимен

преди 6 години

Един мой познат казваше, че не е важно колко си умен, а в кое легло ще попаднеш... Все повече се доказва това правило!

25

Кънчо

преди 6 години

Червения *** ако не се заяде за изкуствения проблем Гинка ще го уволнят.