134

Анонимен

преди 6 години

Поредните лъжи на Импексова.Толкова е слаба и жалка...С плюене не се прави политика, другарке.Не ви иска народа и това е факт.Свиквайте!

133

Анонимен

преди 6 години

При Бойко няма Ловеч, Скравена, има само един концлагер България и от 9 милиона вече сме пет.

132

Анонимен

преди 6 години

русия ни мрази да бе да, а от обич западът ни ограбва всичко - младежи, ценни богатства, суровини, дава минимални заплати и даже пропуска да ни ги даде с офшорен фалит...

131

ПриватиЗаторката

преди 6 години

Ако иска Да помирише власт първо да прати синчето на работа в масква и второ да върне ограбеното от народа!Първо да се разкае за греховете си, па Кото видят разкаял се грешник хората може и да и повЕрват... мда

130

Вру за деньги

преди 6 години

Приличаме си с другарката Нинова по то това, че и двамата лъжем за пари. А се различаваме по това, че тя лъже за огромни пари а аз за 5 рубли на пост.

129

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАтой си е признал, че лъже за пари

128

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Вру за деньгиРусофилите не са българи... - така, че българите не обичат русия...

127

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нинова - ключови думи:демагогия, популизъм, волунтаризъм, корупция, шуробаджанащина, наглост, Лъжа, завист, истерия, неврастения, злоба, омраза, саботаж, партизанщина, некадърност, непродуктивност, безсилие, изопачаване, умопомрачение, злопаметност, обидчивост, отмъстителност, неблагодарност, зависимост, раболепие, многословие, нищонеказване, задкулисие

126

Вру за деньги

преди 6 години

*** е велик. Русия е велика. Българите обичат Русия.

125

Русия ни мрази

преди 6 години

Светия дух в руски образ и подобие навестил България и унищожи бляновете и блеенето на българското русофилство с един замах. Оказа че русофилите са и най-големите лъжци. От 140 години ни увещават че Русия обичала България, а тук за 2 дни всички официални руски медии не спряха да обиждат и плюят по България и то с толкова злоба и откровени псувни в ефир че изказването на Валери Симеонов за Киро цигарата е като ръсене със светена вода пред тяхната помия изливана срещу България.

124

До127

преди 6 години

Да така е. Ето защо сме бедни и нещастни, но близки с "братята"

123

до 126

преди 6 години

Русия е в сърцето на българина, не някоя западна страна.

122

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

121

Анонимен

преди 6 години

Рано или по късно РУСИЯ пак ще ни управлява..Имат хиляди начини да го постигнат това.

120

Анонимен

преди 6 години

До *** 122Е, и такива като нея ПРАВЯТ ГРЕШКИ И ГЛУПОСТИ! Но пък умеят да се поправят! А колкото до синчето и...........съжалявам, но за да отидеш в Москва трябва акъл!

119

Анонимен

преди 6 години

Не сме народ а ***.Петко Славейков

118

Анонимен

преди 6 години

До *** 119Заменяш някако си име, което си написал с името на Дол И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО! И ЗАПОМНЕТЕ - ИСТИНАТА И ДОБРОТО СА НА ИЗТОК!!! На запад е само "западането"!! Не слечайно са наречени така! Съдбата си знае работата! Много скоро ще видите ПОРЕДНАТА КРИЗА И ПОРЕДНОТО РАЗГРАБВАНЕ! Или си въобразявате, че тръмп-чо току така дойде на власт!!! Криза, брато...криза....идва краварската "перестройка"!!! Как ми е КЕФ, ЧЕ ЩЕ НАБЛЮДАВАМ ТОВА!!!

117

Курнелия нагла

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

116

Анонимен

преди 6 години

До КНСБ 120Това че ти не я харесваш, не значи, че други хора пък не може да имат друго мнение!!! И престанете с тия сравнение от 40-те години на миналия век, толкова ли ви е акъла, че да не вдявате, че СТАВА ВЪПРОС ЗА 21 ВЕК!!! А това, че това нещастно образование "герб" е новопоникнало и няма история НЕ ГО ПРАВИ ЧИСТО И БЕЗГРЕШНО!!! Напротив, със всеки изминал ден те започват да приличат на бурен, поникнал от някакво семенце, за което сме мислели, че ще излезе хубаво цвете! А ТО....ПЛЕВЕЛ!

115

КНСБ

преди 6 години

Нинова,знаем вече,че не харесваш Бойко,но е хубаво да знаеш,че ние не харесваме теб!Ос вен това доста години "сърбахме попарата " на изтъкнати другари от партията столетница, но забележи : При Бойко няма лагерите "Скрвена" и Белене,няма обещания за "светло бъ деще",няма "народен съд",няма ДС да ни следи като копои и още мноооого "положителни черти " от вашето управление - може да сме и не дотам добре,но е по-добре,отколкото с вашите лъжи !