17

1

преди 6 години

За мен загиналите са си отишли за секунди ,поради вдишване на отровни газове, които заради високата температура са убийствени! Освен, че са токсични,те изгарят белите дробове!Представете си човек да вдиша нагорещен газ с температура 800-1000-1500 гр.! Хора, пазете се!

16

1

преди 6 години

До 11Може би, няма и "газове"? Като вредни газове?

15

11

преди 6 години

До 1Такава дума няма.

14

1

преди 6 години

До 11Може и "загазоване"!

13

11

преди 6 години

До 1А не може ли загазЯване, да ти светне лампата за какво става дума?

12

1

преди 6 години

До 11Понеже ме смяташ за ***, как трябва да го напиша, "задимяване" или "обдимяване"?

11

11

преди 6 години

"Загазоване"?!!!! МБуууухахахахаха хахаха, баси идиoтите! Слушам и не вярвам на очите си!

10

1

преди 6 години

До незнайкоПравилната дума е "загазоване" от продуктите на горене, които имат различна токсичност и температура, която зависи от това, какви продукти горят! Обгазени са хората, които са ги вдишали !

9

Край

преди 6 години

ТУка е така. В Германия е идеално.

8

незнайко

преди 6 години

Правилната дума е "обгазяване ' за този случай ! Пожарните от Бургас ,който е на 32 км от Средец , не могат да пристигнат по- бързо от 35-40 мин, , това дори и с 80 км/ ч. да са се движели, отделно ,че отиват на непознат за тях район , където улиците са толкова тесни , че от *** пред къщите дори леки коли трудно минават !

7

до 5

преди 6 години

Означава изпълване на стаята с газ, използва се рядко, но се използва. Кой знае как го е обяснил на 2 4 часа, пък после тука са си го взели... ей така стават нещата.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо само една къща, колко от тия ходят на училище и искат да станат я пожарникари я лекари. Tия бунгала най-добре да се подпалят за да могат плъховете да си намерят държава с хубава пожарна и лекари, тук такива няма.

5

Anonimen

преди 6 години

Половин час след новината нито един коментар?!? Толкова ли много са изтрити?

4

Анонимен

преди 6 години

някой може ли да ми преведе думата -загазоване?

3

1-n

преди 6 години

колко акъл трябва да имаш за да държиш запалими вещества при печка ...?после пожарникарите им били виновни...естествен подбор...бюджета е поолекнал от пиявици...

2

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на нито една дума, може би са правили опит да си направят самоделна бомба и са взривили тоя коптор стойте надалеч от хората с имена на алкохолни напитки. Кви са тия запалигелни вещества в една стая.

1

123

преди 6 години

*** що не станат доброволци-а.Тъпият народ ,винаги казва че пожарната е без вода и катаджиите искат пари.ПРОСТИ ХОРА, ЕЙ,ЕЙ.Как в Европа са с вода ,а колите са еднакви.Като те спре КАТ кажи му- пиши глоба, но не ти стиска на дупето