16

Унуфрий

преди 6 години

Аман от индобългари.

15

ogin

преди 6 години

Били са ***

14

СТАЧКА

преди 6 години

Масова стачка на спешна помощ и спиране на работа-това е начина за заплати,кат,труд,и всеки посегнал на екип в затвора -при бай Тошо да посегнеш на лекар означаваше че с живота ти е свършено!

13

Шоп

преди 6 години

До Daaaама само един роднина, а не целата маала!

12

Анонимен

преди 6 години

В бойколандия е така - екзалтиран гепаджийски електорат бие лекари в чест на европредседстелството. Жалка картинка.

11

шматка

преди 6 години

До 1Да бе тя линейката е маршрутка.Роднините се товарят в тяхната кола и след линейката

10

До Начин за справяне

преди 6 години

Уцели десятката. Благодаря, че ме разсмя

9

Анонимен

преди 6 години

Стига сте мрънксли. Всяка болница си има система за жалби и тази система работи. Трвбва да подавате жалби и те ще бъдат разгледани и вие уведомени. Ако не ви хареса резултата продължсвате по етапния ред и ще има резултат. Ссмо с говорене нищо не става писане трябва. Д има и такива шефове на болници в мслки градчета, които по цял ден играят карти, а служители им копст дори лозята през работно време, а пътеките се изписват една след друга и народа знае и мълчи. Защо ли.

8

de

преди 6 години

А защо услугите за провинени са безплатни?

7

Chefa

преди 6 години

В България всеки може да отиде на лекар по всяко време, когато си иска,предварително обаждане,записване на час-такова нещо е просто непознато.И реват, че чакали!Къеде го има тива?

6

Анонимен

преди 6 години

Д-р Димитров не може да огрее навсякъде ...

5

Анонимен

преди 6 години

Мишки за парите дето ги прибира ЗК и хоро ще играете пред пациентите си. Oфисчета, секретарки, кафенца дето стоях един час със темперетарура пред кабенита на джипито и той ме прати с направление още 2 часа стоях пред кабинета на един специалист, който ме прати до аптеката общо 3 часа за едни хапчета и лечение на температура и една камара бумащина.

4

Начин за справяне

преди 6 години

На всяко обаждане от ромска махала с молба да се прати спешна помощ, дежурният да отговаря, че в момента само д-р Димитров е на разположение и няма нищо против да се отзове, но да се има предвид, че е нещо ядосан и се е запасал с два пищова!

3

zeus

преди 6 години

Най-често проблемите стават с тъмнoзeлените, които ползват Бърза помощ за всякакви медицински услуги, понеже не са осигурени.

2

Тато из Правец

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо Плъхчето беше гръмнато в десетката ?

1

Daaa

преди 6 години

Rodnini i blizki imat pravoto da pridrujat bolnia transpirtiran s lineika.