50

Анонимен

преди 6 години

България е готова за всичко,каквото кажат началниците.И на ръце да ни накарат да тръгнем пак ще го направим,защото няма по-големи послушковци и блюдолизци от нас.

49

Анонимен

преди 6 години

Пенсионният фонд се крепи на магия, заплатите са нищожни, пари за образование, здравеопазване, култура, армия и полиция няма, но управляващите са готови да дават допълнително за бюджета на ЕС. И на кого служат управляващите, на народа си или на Европейските си господари?

48

Анонимен

преди 6 години

Герберски фурнаджийски лопати. Днес няма да купуват ЧЕЗ. Утре - ще видим. След два дни може да решат нещо друго. Къде са самолетите? Много бързаха да купуват самолети.

47

Башка Луд

преди 6 години

Послушко Боцко е готов и последната трошица от залака на българите да даде, само евро главатарите, да го поглаждат по тиквата и да му дават подкрепа!Ей, много търпелив народ сме!

46

европартийналиния

преди 6 години

Рекет поискан . Рекет даден.

45

анонимен

преди 6 години

бьлгария да излиза от ес и нато докато е жива по лошо ще става тьрг воинана сащ ще ни довьрши

44

СМЯХ

преди 6 години

Що сега РИВЕТЕ ???? преди 1 г. гласувахте пак за БОКО..... МЕНЮТО ПАК е СЪЩОТО?????

43

комитата

преди 6 години

те нашите политици от дет да ни опънат са съгласни -най-бедната държава в ЕС плаща н а поразия и външния дълг мина 30 милиарда. Други с по-силна икономика от нас не са съглласни-една от тях е Италия.

42

Анонимен

преди 6 години

Политиците в България винаги са готови щедро да раздават нашите пари, за разлика от политиците в други европейски страни.

41

анарх

преди 6 години

Разбира се, че е готова! Нашите политици ще бръкнат по-дълбоко в джоба на клетия работещ данакоплатец, само и само да не спира "кохезионната политика", демек еврофондовете, които си делкат в тесен полит-олигархичен кръг. Колко просто, нали...

40

Анонимен

преди 6 години

вноски даваме от народната пара , а взимаме за лични нужди -проекти,фондове ,програми и тн схеми

39

Анонимен

преди 6 години

България на всичко е готова само някои да са на власт. От къде ще ги вземат парите за вноските , като няма икономика, пак от нови данъци или нови заеми.Ами продайте я вече България , то от нея вече какво остана.

38

Анонимен

преди 6 години

Българите които масово взимат средна пенсия от 230- 300 лева и средна заплата 510- 600 лв. в цяла България трябвало да увеличат паричния поток към ЕС- където европейците взимат минимална пенсия от 700 евро/ 1 400 лв. и средната заплата е 2000- 2 500 евро/ 4- 5 000 лв.?!Това правителство мисли ли за българския народ или само ходи да се снима по Оскарите?!

37

Dublin

преди 6 години

Dokato Sa evrofondovete Ste e taka.Tikvata si pravi smetka,ce Na vsiako dadeno ot nas evro,crez evrofondovete se vrustat tri...A za debelite SIK-adziiski guski...povece sudzuk za kradene.

36

Анонимен

преди 6 години

10 пъти по - голяма да я направят дано. Заслужавате си го. Още като го видяхте, че не вкара нигого в затвора, както обещаваше, трябваше да го разкарате. Сега си му яжте екскременталните остатъци. Щото за вас тоя нищо няма да остави. Всичко е за него.

35

Анонимен

преди 6 години

Борисов е толкова продажен, че и костов бледнее пред него...

34

Анонимен

преди 6 години

На база на какво да увеличим вноската? На база на това, че ще трябва да потдържаме магистралите? На база на инвестиции заради евтин ток и енергоносители? На база на нови открити производства? На база на какво? От къде ще дойдат парите? Да дават пари тея, дето обират чужди проекти с политически натиск.

33

Анонимен

преди 6 години

герб е 1на кукла на конци, не се справят , собствения им народ мизерства

32

ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ

преди 6 години

СЕЛСКИЯТ И ДИОТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ МУ Е ПРЕЗ ШЛАНГА ЗА НАРОДА, КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА ВНОСКА В БЮДЖЕТА НА ЕС, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗА КРАДЕНЕ ОТ МАФИОТА ПРЕМИЕР И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ. ШУТ, ШУТ, АМА ТРИМА ПАПИ СА ГО ГАЛИЛИ ПО БОЛЕЗНЕНАТА ПРАЗНОТА, ЧЕ И ПИЯНДЕТО ЮНКЕР И ТО СЕ ИЗГАВРИ С МУТРАТА, ПЛЕСКАЙКИ ГО ПО СЪЩОТО ТОВА МЯСТО. ВЪПРОСЪТ Е ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ???

31

ПРАВО В ПЪР ДЯЛНИКА

преди 6 години

ПИТАХТЕ ЛИ НИ, КАТО ВЗЕХТЕ ТОВА ПОРЕДНО АНТИНАРОДНО РЕШЕНИЕ? Е, ХАЙДЕ, МАНИ СЕ БОКО - СЕЛСКИ *** И ЕВРОПЕЙСКИ ШУТ. АМИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА МУ БИЕМ ШУТА!!!