353

Бат колйо

преди 6 години

Америка майка

352

Анонимен

преди 6 години

Валери от американското посолство:до 368, 369Извинявай попе...ама друг път !

351

Анонимен

преди 6 години

Далавери,бъди сигурен,че ще се извиниш ,щото той и Ердоган така се пенеше ама после долази на червеното килимче в Кремъл да иска прошка.

350

Анонимен

преди 6 години

Нямал да се извини защото от американското посолство още не са му казали да се извини.

349

Иван Вазов

преди 6 години

КЪМ ЕДНА КАЛ(Посвещава се на 3. С. в Кукуригу) Иван ВазовСъс храчки, мръсотий и калсвета си, байно, олигавил:да би ги някой в куп събрал,ти в тях се би удавил!

348

българин

преди 6 години

Кагебейския поп твърди , че понеже тези страни са били в границите на Руската империя , всички живяли там са били Русия ! Искам да го попитам - това означава ли , че нашите Левски , Ботев , Каблешков , и всички останали революционери и възрожденци са били турци , след като са гживяли в Турската империя ?!?!? Отговори , бе !!!

347

Анонимен

преди 6 години

Аз пък смятам, че Симеонов единствен от българските политици имаше смелостта да сложи тоя руски мерзавец на място, защото оня дойде да прокарва руската путинистка политика на разделяй и владей и целта на визитата му беше само да внесе раздор сред българите. Е, успя... А от Сидеров, който години наред харчеше руски "дарения" в милиони, за да бъде скрит проводник на същата тази политика в България, какво може да се очаква?

346

Анонимен

преди 6 години

Когато България е била самостоятелно ЦАРСТВО Русия не е съществувала на картата на света. Едва два века по-късно се появява едно малко петно около Новгород с неясни граници и агресивни племена. От там нататък историята на руската империя е само войни - наричани освободителни, грабежи на територии наричано - присъединяли, окупация - наричана освобождение, рекет - наричан помощ.Зтова няма по-голямо унижение да ти дойде един самозабравил се КГБ поп от тази империя и да се дъжи на софрата ти

345

Васил Левский

преди 6 години

Който ни освободи - ще ни пороби!Казвам ви!

344

Анонимен

преди 6 години

Е, Симеонов нали се извини накрая, като каза:- Извинявай,...ама няма как да стане !

343

Отвратена

преди 6 години

Ами Йотовата ,вицето :направила си старомодни букли,прикляка като на аудиенция при папата!!Направо не е за вярване,тия от БСП -то наистина били селски кокошки..Мен ме е срам заради нейното държане,пък тя доволна предоволна!.Срам и отврат!

342

Анонимен

преди 6 години

Велик Валери! На следвщите избори ти си моят човек! Всички останали са абсолютни мишки мазнещи се на българофобска Русия!

341

Анонимен

преди 6 години

Още едно освобождение от Русия и България ще бъде погребана под руските паметници !

340

Ядосан

преди 6 години

Руснаците ги хваща истерията,все повече губят в международен план,и си изкарват яда на България.То бива наглост..ама чак пяна им излиза на устата в пропагандните им TV предавания .Отвращават ме все повече...Един украинец ми каза наскоро:Под маската на Освободител руснака винаги крие рилото на Окупатор!Това украинците най добре го знаем....,,

339

Анонимен

преди 6 години

Най жадния мръсникккк за власт най ордения бокликкккккк

338

Историк

преди 6 години

След пет вековно робство българите оцеляха, но освобождението от Русия е на път да ги погуби !Признателността която освободителите със заповеднически тон ни натрапват е като воденичен камък на врата на България !Аз не познавам аналог в световната История, при който 0свободителя прилага одушваща хватка на Освободения, за да получи признателност колкото той иска !за справка: виж Историята

337

Анонимен

преди 6 години

Кръчмарскотатарско бръщолевене !!!

336

Анонимен

преди 6 години

Кремълскте КГБ апаратчици нарекоха българите неблагодарни, а Президента им предател !И ЗАЩО ?Защото като изказали благодарност и признателност към руската армия споменали, че в нея е имало и финландци, и украинци, и поляци, и молдовци, и...!!!И КОЕ НЕ Е ВЯРНО !?А, защо тези воини са се били за Освобождението ни в състава на руската армия, а не отделно от нея ?Ами много просто - защото страните им по това време са били поробени от...Русия !!!По същата причина - както България от...Турция !

335

Бай ви Ганя

преди 6 години

Леле, наште как тенко подлъзнаа всите кагебейци с навирени носове. Браво. А они още не са се усетили. Евала на наште служби.

334

Анонимен

преди 6 години

Когато си прав трябва да удряш наглостта на КГБ емисарите в расо по-яко, за да ти имат и те уважението, а смирението е присъщо за васала !