20

ех, как си знаех...

преди 6 години

До Българин...че Костов е виновен :))))))

19

дедо Ташунко

преди 6 години

Трябва да им пратим нашия носорог Валери Симеонов да им спаси популацията, макар и да не е съвсем бял!

18

Анонимен

преди 6 години

Жалко наистина ,какво може да излекува един костен израстък ? Всичко е в резултат на човешкото невежество и простотия (80-те %) .

17

Българин

преди 6 години

Важното за нас българите е, че Великият Драгалъвский Крадец и Хвърковатата му ай душйа чета,макар и оредяла, са в добро здраве,нахранени и още дълги години ще ни водят към светли дълбини-адови.До когато оцелеем- кой както може.Анатема,Ай дуци!

16

Американ

преди 6 години

И какво от това, Светът ли ще загине?То и белият човек е пътник, ама за някои носорога е по-важен..

15

до №4

преди 6 години

Срамота е, че са се намерили 25 псевдоинтелектуалци като теб да харесат неграмотния ти коментар, а само 4-*** души са разбрали колко си заблуден:ще бъде последнияТ (съставно именно сказуемо)... идва краяТ (подлог)И двете употреби на пълния член са напълно верни!

14

Всички

преди 6 години

Няма държава , която да е защитавала животните си преди един век.Важното е какво се прави сега , защото всяко добро се надгражда.Вижте Уругвай какъв възход има , след като реши да премине към зелена енергия-двуцифрен растеж всяка година.А петролната Венецуела тъне в мизерия.Дори Германия вече добива 30% от енергията си чрез ВЕИ и смята да я удвои след десет години.А тука има луди , дето си мечтаят за Южен Поток.

13

До 12

преди 6 години

Сега Япония е един от най големите унищожители на животински видове.А защо има само 50 сибирски тигъра.

12

Трак

преди 6 години

Това трябва да ни е за урок и добре , че все повече хора осъзнават колко е важна природата.Дано Япония и САЩ се присъединят към ЕС в борбата им за чиста и естествена природа.Ако не беше ЕС сега всички щяхте да ядете само ГМО и консерванти , както е в Китай и САЩ и скоро в Русия.

11

Анонимен

преди 6 години

Краварите и капиталистите от САЩ които са най-големият вносител на слонова кост убиха Судан за пари и печалба и сега прехвърлят вината на бракониерите т които купуваха като разпрани, а всъщото време самите кравари ходеха на сафари да отстрелват слонове .

10

Анонимен

преди 6 години

ТО и на хората ще им дойде краят.Само дето ще са унищожили всичко около тях.

9

Tъпи

преди 6 години

Да изчезнат всички диви животни ,за да има край на мъките и новото поколение да слушат историите за дивите животни както ние за динозаврите.

8

някой

преди 6 години

хората са тумор, ама са толкова прости, че не разбират, че на хората им трябва природата, на природата хора не и трябват.

7

suncho82

преди 6 години

нали искаха да възраждат мамутите чрез генетичен материал,тези пишман учени. сега реват ,че ще загубят носорозите. ами размножете ги. имате генетичен материал все още

6

Докога така?

преди 6 години

...след КОГОТО идва краяТ...

5

Анонимен

преди 6 години

До 1. Горещините през лятото които все повече се усилват за белият човек са пагубни. Той неможе да вирее в горещините кожата му е прекалено нежна и ще изгори от жегите.

4

Анонимен

преди 6 години

ще бъде последнияТ... идва краяТСрамота е да не го научите тоя пълен член.

3

R[f

преди 6 години

...идва краяТ - аре, моля ви се. Една добре написана новина може да бъде скапана от ей такива недоглеждания. Уважавайте повече собствените си усилия.

2

Анонимен

преди 6 години

И там си имат своят Валери Симеонов, който да им види сметката

1

к0нсерва

преди 6 години

не само белите носорози, белите хора също са изчезващ вид - от 30% от населението на планетата преди 100 години, в момевта белите хора са едва 2-3% от населението на земята. обаче, меркел и кукловодите й, няма да се спрат, докато и последният бял европеец не е погребан!