43

Анонимен

преди 6 години

Живял съм в София преди 30 години. Ставаше...

42

Анонимен

преди 6 години

ISKAM DA GIVEYA BLIZO DO ROMSKATA MAHALA ZASHTOTO IMA MNOGO GIVOT I MNOGO MUZIKA.

41

Анонимен

преди 6 години

Най-много ми допада живот в не особено голямо населено място, в къща с двор, тихалък и нормални хора, без бързане и трафик, без съседи, без стари сгради и счупени асансьори, без близки булеварди и големи магазини.Ако се налага и нямам работа на място, предпочитам да пътувам за работа, но като се прибера, да се чувствам нормален човек и да си почивам пълноценно. Това в центъра на голям град не става.

40

Анонимен

преди 6 години

Богатите са си решили дилемата отдавна. Не се натискат да живеят из цантровете на големите градове. Да не са луди. Живят в тихи спокойни места, с хубава гледка и достатъчно място за двор и условия за почивка.Центровете са за административни и културни нужди, основно.

39

Анонимен

преди 6 години

Напуснах София заради здравословен проблем. Апартамента го дадохме под наем. Сега сме на село, тишина, природа и чист въздух. Аз работя в близкото градче и пътувам 20 километра. Жената е с децата, плануваме трето.Не сме умряли от глад.Тишината няма цена.

38

Анонимен

преди 6 години

Всички , които пишат в сайта са безпарични и малоимотни . Давате акъл за нещо , което не ви засяга и не го разбирате. Който каквото си иска да купува , парите са си негови.

37

Анонимен

преди 6 години

Керкор се похвалил на Гарабет- Купих си хубав голям апартамент, китно кварталче, широки улици, паркинг, чист въздух, градинки, паркове и хубави площадки. Взех нов заем и намерих втора работа.. От сутрин до вечер, работя и през нощта.- И аз си купих голям апартамент, разделих го на два по-малки, давам ги под наем, живея в гарсониера, издържаме се с наема, не работя и по цял ден се разхождам в твоя квартал с хубави паркове и градинки.:)

36

алоу

преди 6 години

До До 38Кочина,*** ,ама всички драпате да дойдете тук,а ?

35

До До 38

преди 6 години

като нямаш доводи, за правописа ми се хвана, хич не ме е грижа за теб, седи си в която *** си избрал, аз клиенти имам.

34

До 38

преди 6 години

Що за човек работи като брокер и не знае как се пише комисиона?! Просто потресаващо. А за моето жилище не се грижи, аз съм се устроил и за щастие не в *** София. А от теб лично и запалка не бих купил.

33

Имотен балон в София

преди 6 години

Банки,имотни агенции и строителни фирми помпат цените на жилищата и формираха НОВ КОЛОСАЛЕН ИМОТЕН БАЛОН !!!!

32

Анонимен

преди 6 години

В центъра или в краен квартал? Няма значение. Важното е да е колкото се може по-далече от свекървата, че да има защо да се оплакваме, че не идва да помага.

31

До До 36

преди 6 години

Ти мен не ме мисли, помисли, как да спестиш от наема, да можеш да сипозволиш собствено жилище, че в китното селце от където си, няма работа и трябва при мен да дойдеш за панелка в Младост (ох как обичам да ви пробутвам кочини и да ви взимам комисионни)

30

До 36

преди 6 години

Лихвите може и да не стигнат нивата преди 5 години, но с количеството ново строителство, което тепърва ще се издава и лихви от порядъка на 5% не само няма да има увеличение на цените, но ще има и спад. Лапай сега докато има шаранчета още, че после да не гладуваш.

29

До До 34

преди 6 години

Лихвите и да нарастнат, пак няма да стигнат нивото от преди 5 години. Балонът, колкото и да не ви се иска на наемателчетата, не само че няма да се спука, ами и ще се раздува още. След 5 години, ще си спомниш за коментара ми

28

До 34

преди 6 години

Ще се спука колкото и да не ви се иска на брокерчетата, не бой се. Нали се сещаш, че в момента, в който лихвите нараснат дори с 1% търсенето ще секне, а те неминуемо ще нараснат и с повече. Този момент изобщо не е далеч.

27

Анонимен

преди 6 години

Този имотен балон, вече 10 години не се пука бре, все го чакаме, а той все расте

26

Анонимен

преди 6 години

и по две статии на ден почнахте да пускате, за да спасявате имотния балон. Няма как, просто няма кой да купува. Нямат хората пари - разберете. Тези които имат(или преспективно ще изкарата, за да плащат кредити) последните две години ги изловихте, като шарани. Сега след десетина години пак ако може да се завърти колелото, но ще е трудно. За справка вижте 2007 - сега не успяхте да форсирате пазара, колкото тогава, след още десет пак няма да може да го форсирате, като сега.

25

до 31

преди 6 години

Къщата ми е 150 квадрата, дървена + 15см изолация, с троен стъклопакет и 5-камерна дограма. Котела ми е 20кв и е предостатъчен. В Равно поле, не е толкова високо като Бистрица

24

30

преди 6 години

Къща в Бистрица, 300 кв м, на месец за пелети давам 650 лв. Темп е около 20-22 градуса. Ти за 150 лв сигурно топлиш 1 стая