10

Анонимен

преди 6 години

Като се качът на "големи" коли и си мислят ,че са големи майстори!!!!Язък за невинните потърпевши!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че на "неразумните " водачи им е виновен някой!Има знаци,правила и обстоятелства ,които всеки разумен трябва да съобразява.Колко от Вас намалят скоростта защото има знаци,а само когато има КАТ.Няна как на всеки *** да има по един катаджия на предния капак ,за да го контролира.Спазвайте знаците,правилата където ги има ,а не защото има КАТ.Докато мисленето е това,че трябва да си примерен само там и когато има КАТ ,за съжаление ще е така!!!!

8

.!.

преди 6 години

Докато има *** ,които пишат,че Кат им е виновен тази държава няма да се оправи.Аз не искам във всяка кола да слагат по един катаджия ,за да обяснява на *** как се шофира безопасно,а тоя *** да се осъзнае и да мисли какво прави

7

До 5 и 6

преди 6 години

Не, това е твоята "логика". Никъде не съм казала, че колата е виновна, тя просто дава предимство при изпреварване или по-голяма сигурност при сблъсък. Причините за положението не съм коментирала, те на мен са ми ясни. В България е добре човек да има здрава кола, както и е редно да си направи вакисна против малария при пътуване в тропически страни.

6

Надежда Йосифова

преди 6 години

Е нормално. Като са дали на 8 годишно да кара ...

5

До 2

преди 6 години

По твоята "логика" виновника за катастрофите и нарушенията е колата, а не шофьорът, тъй като в крайна сметка колата в последната брънка във веригата, която започва от липсата на контрол, после следват действията на шофьора при липса на контрол и накрая е как се движи колата.

4

До 2

преди 6 години

Тези дето ти наричаш камикадзета, са както шофьори от България, така и шофьори чужденци. Същите камикадзета според теб, когато шофират извън България, където контролират спазването на правилата по пътищата, изведнъж престават да бъдат камикадзета и стават примерни шофьори стриктно спазващи правилата. Защо ли е така? Как мислиш?

3

Факт

преди 6 години

За почти всяко нарушение по пътищата виновникът е КАТ, а не шофьорите. По света много добре знаят, че правилата се спазват само ако има контрол за спазването им, а в България всеки мaлoyмник вини шофьорите, че не спазвали правилата. В случая пак имаме същото - някой не е спазил правилата, защото няма контрол от страна на КАТ за спазването им и този път е станало катастрофа, за разлика от милионите други нарушения, които са се разминали без катастрофа.

2

Анонимен

преди 6 години

Много опасен път, пълен с ниско прелитащи камикадзета. Най-кофтито е, че на виновните с бързите и по-здрави коли винаги им се разминава леко и така до следващия път.

1

Цецо

преди 6 години

"Мерцедес" няма как да предприеме неправилно изпреварване, това го прави индивид, който не знае как да го управлява и не спазва правилата...