279

Алберт Айнщайн

преди 6 години

Лекар е достатъчно като определение и сининим на убиец в *** .Всички кадърни лекари избягаха по Америка и Европа .Тука останаха касапи и такива с купени дипломи .

278

Анонимен

преди 6 години

Аматьорска работа, изхвърли го на улицата и си мълчи!

277

Ангел

преди 6 години

Доктора ще полежи ефективно няколко годинки защото допусна фатална грешка.Имайки на предвид незаконното му оръжие ,търсене помощ от приятел да прикрият следите, той допуска така че полицията да намери трупа вместо да довърши започнатото и да си прикрие успешно следните като закопае трупа някъде в марица.Тази негова грешка няма да остане ненаказана, за да даде пример на следващите които решат да бранят домът си ,как да действат в подобни ситуации.

276

друг съслек

преди 6 години

Да се узаконят набезите . Поне законно да крадат и дребните.Как може да се краде на едро само?. Да ни мародерстват демо кратично, по европекски. Фа се изземе оръжието да не стават грешки повече.

275

Анонимен

преди 6 години

Други път вместо на 112 ще звъня направо на Българския Хелзински Комитет. Те действат при такива случаи по- бързо.

274

Свидетел

преди 6 години

Да викам 112 ли. Никогс повече. Последно ги повиках, бяха любезни и никой не изпратиха. След половин час им се обадих, че ако не дойде никой ще действам, и след ддсетина минути изпратиха подставено лице за да следи мен, а *** спокойно си свършиха работата. Е това е истината. Така, че ако се обаждате на каквитио и да е служби зписвайте разговорите и пазете себе си за да не ви употребят

273

we

преди 6 години

Всички зад клавиатурите сте специалисти по наказателно право! Депутати ни ни обират и крадат денонощно защо не ги застреляте и тях?!

272

Анонимен

преди 6 години

Либерализация на режима за придобиване и защита на имота с оръжие! *** боко го е страх, да не се обърне тази армия срещу него... Свобода за доктора и следващите, като него!

271

Анонимен

преди 6 години

Пирин е в беда!спасете го сега!

270

Анонимен

преди 6 години

По-жалко създание то коментиращия в днес.бг НЯМА! Всичко се обръща на комунисти, фашисти, русофоби, русофили и да не забравим, че за всичко са виновни Боко и ***.

269

Анонимен

преди 6 години

До Ели, Ами Буе!ъъъъъ- Пич ?! Обществото има закони и затвори, та да ни пази от такива, като "момчето с присъдите", а не да помага на момчето с присъдите, да трупа още присъди, сещайш ли съ ? Ъ ?!

268

Следовател

преди 6 години

Москва не вярва на сълзи !

267

Анонимен

преди 6 години

До КапанаДобра схема. Ако не бее избягал, най-вероятно,нямаше и да се чуе. Браво на докротра, но дана следващите са по-добре подготвени.:D

266

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 273Да, най-умното нещо на света е, да се правиш на човек, който е убивал други хора. Ще се извъртят 5-6 години, ще излезе, я се окаже, че е злопаметен, не можеш свари, да си криеш роднините и себе с по чужбините ...

265

Каубоец

преди 6 години

Ако е гледал много каубойски филми е възможно да си мисли че е Шериф .

264

Асан Си Ора

преди 6 години

Доктора е комунист с пистоует :)Невероятно добра комбинация ...

263

лоша работа

преди 6 години

Герберите превъртяха от злоба,че ценния им кадър се потурчи!Сега пак ще търсят нов човек да им купува изборите!

262

Капана

преди 6 години

Залагам 5 лева че в гаража е имало сирене .Иначе плъха не би се хванал в капана сам .Подготовка за убийство с примамка и незаконно оръжие .

261

Анонимен

преди 6 години

После защо облъчването с рентген било вредно .Ми тоя олъченият с рентген мозъка му е спрел развитието си преди 20 години още .Вижте само колко е грозенн и мазен тоя убиец .

260

Ели, Ами Буе!

преди 6 години

Факт ли е, че нямаме информация, нямаме!Обикновено подлеците крият информация, за да злоупотребяват и генерират конфликти!Факти ли е, че е отнет човешки живот, факт, това момче можехме да го вкараме в залите и да печели медали за БГ.Факти ли е, че лекарят е учил десет години - факт. Може да са били емоционални, това не значи да ги съдим.Въпросът е с какво помогнахме на Лекарят като общество - дори с цената на конфликт, и с какво помогнахме на момчето с 3 присъди?Трудно е да сме Човеци!!!