64

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо се канех да напиша нещо за този индивид и като гледам то хората преди мен са казали всичко негативно което може да се каже.

63

HeinrichHimmler

преди 6 години

ББ: Дисциплинирано крадем и лижем ***.овете на САЩ и ЕС и им се дупим, за каквото кажат. А в замяна те ни оставят да си крадем дисциплинирано от собствения народ. ГЕРБ - МАФИЯТА, която трети мандат управлява бедния изстрадал български ОВЧАРСКИ народ!Бойко Методиев Борисов е за разстрел, от пожарникар и охранител на СИК стана мултимилиардер, мародерствайки над собствения си народ. БРАВО БЪЛГАРИ, СВАЛЯМЕ ГО ОТ ВЛАСТ, ВИЕ СИ ГО ПРЕИЗБИРАТЕ !!!

62

ВИНАГИ ИСТИНАТА 18

преди 6 години

Б БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ , ПРИ НЕГО НЯМА ПРИНЦИПИ И НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ , А САМО БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И ВЛАСТОЛЮБИЕ . ЗА ДА УГОДИ НА САЩ СПРЯ 3 РУСКИ ПРОЕКТА , ЗА ДА УГОДИ НА СДС И ДСБ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ГЪРНЕВСКИ , БИКОВ,АНТОН ТОДОРОВ , ИВАН ИВАНОВ - В ЕНЕРГЕТИКАТА , СЪС ЗЕЛЕНИТЕ СЕ РАЗБИРАЛ ДОБРЕ , ЗАТОВА НЕ ЧАКАЙТЕ ВТОРИ ЛИФТ. А АКО ИСКАТЕ ПО - ВИСОКИ ЗАПЛАТИ , ИЗЛЕЗТЕ НА ПРОТЕСТ -ТОЙ Е СТРАХЛИВ И ЩЕ НАМЕРИ ПАРИ ДА ВИ ДАДЕ .ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВНИК .

61

П.Петров

преди 6 години

До Поклон пред Р. РалинВЕЛИКО! ПОКЛОН!

60

Anonimen

преди 6 години

Posluschko. Kakvoto kaje ES tova pravi. Mahna Yujen potok sega goni Mihalq. Koy ti dava ti da dirjisch krancheto da se razporejdasch sis Ruskiya gaz.

59

Анонимен

преди 6 години

Дисциплинирана мариотнетка е Тиквата

58

Поклон пред Р. Ралин

преди 6 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

57

Anonimen

преди 6 години

Не сме дисциплинирани, роби сме!

56

П.Петров

преди 6 години

И като "сме дисциплинирани", защо така не ни приемат нито в Шенген, нито в еврозоната, нито, нито отпада мониторинга ?Шим.панзе да беше, щеше да схване, че се искат НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЗА ДА НЕ БЛОКИРА ДЕЛАТА ЗА КОРУПЦИЯ, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, А НЕ СИМУЛИРАНЕ НА ТАКАВА, РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ и АДМИНИСТРАЦИЯ, А НЕ СИМУЛИРАЩИ ДЕЙНОСТ С ЦЕЛ УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ!В Западна Европа може да са наивни, но пълни ***.оти не са !

55

Анонимен

преди 6 години

Хубава снимка. Май цяла нощ са го... в Симитли.

54

Янчо

преди 6 години

На думите на Бате Бойко има само един отговор: - Така е!

53

Анонимен

преди 6 години

E как няма да сме отличници с тая ухилена продажна безродна тиква начело на държававата ни.Самовлюбения селски комплексар е готов да продаде и майка си, за едно селфи с Меркел или любовника му Юнкер.

52

Анонимен

преди 6 години

*** *** мухобоико

51

Анонимен

преди 6 години

Дисциплинирани са германците. Ний сме подлизурковци, които все гледаме да се докараме пред големите шефове. Или ни хвалят, или ни критикуват, но уважават ли ни.

50

Анонимен

преди 6 години

Бате го играе дисциплиниран и видите ли несправедливо ощетен за шенген и еврото... Туй ще е ок докато има фондове и дават, та не сме капо, ама после трябва да измисли и стратегия като лошите момчета унгарците и поляците инак хем послушен хем кинти йок

49

nina

преди 6 години

Дисциплинирани? Не, ПОСЛУШНИ, г-н Борисов, ПОСЛУШНИ! Схващате ли разликата в значението на думите?

48

Спиро Киров

преди 6 години

Дисциплинирани са нашите партии. Изпълняват каквото им наредят отвън. Като папагалчета са.

47

Кьорсуфра

преди 6 години

Трябваше да сеслучи това което се случи в северната ни съзедка преди 20години.И нямаше да бъдем на тоя хал.Затова сега са добре.нямаше да ни управляват мафиоти и мутри.

46

Сторм

преди 6 години

Снимката казва всичко за индианския вожд.

45

Анонимен

преди 6 години

До 48Еми,какво очакваш от тях? Все пак те направиха прехода..Червените капиталисти от БСП са мозъка на всичко което става сега. Ама простия българин явно не иска да го разбере и вярва че БСП била алтернативата...Боже пази ни! Единствената алтернатива е тоягата и пушката и да се гонят тези крадци от БСП,ГЕРБ,ДПС и останалите филиали на БКП