14

Анонимен

преди 6 години

Леле.......що не се гръмнат бе??? Мале мила, тия цветарчета така се оплетоха, че вече и костенурките ще им се смеят! Макар, че никак не е смешно! "Антикорупционен орган" назначен от корупционери!!! Ха-ха-ха-ха.....това вече даже не е и подигравка! ОЩЕ ЕДИН БЕЗМИСЛЕН ОРГАН! А колкото до патриарха......КОГАТО нашите "политици" се опълчат на разните краварски, брюкселски или всякакви други НАМЕСИ В НАШИТЕ РАБОТИ, тогава ще ги признаем за български патриоти! А докато си трайкат.....ПАРДОН......

13

Анонимен

преди 6 години

От ялов закон с ялов орган нищо не може да се роди! А междувременно, всичко се ***!

12

Анонимен

преди 6 години

Не знаех че руският патриарх е дошъл да ни напада и Радев е трябвало да ни защити току що научих нещо ново. От ГРОБ се носи смрад на глупост, некадърност и сервилнечене пред 3 папи евро-либерали и подтискане и прогонване на българите.

11

Andreshko

преди 6 години

Да защото и говерньора на БНБ Иван Искров и неговите заместници бяха избирани от Народното събрание,но не се отчитаха на него,и за това фалираха КТБ и никой не им потърси отговорност,защото цялото Народно събрание бе виновно за всичко това,тоест никой...Сега ще бъде същото...

10

Andreshko

преди 6 години

С корумпирани хора няма как да стане борбата срещу корупцията. Този като до сега е бил председател на Комисията за отнемане на имущество придобито по престъпен начин разследва ли Делян Пеевски?

9

Анонимен

преди 6 години

Е нали си имаме Бор-***,/а как ми се иска във втората сричка да сложа друга гласна/,за какво ни е нов орган?Съществуващия каква работа върши или само харчи парите на данъкоплатците и симулира дейност.

8

резултата

преди 6 години

Гарван почва да си кълве оченцето - вярвате нали!? Ако успее - ще получи Нобелова награда! Но от друга стана - кинтите от Нобеловата награда са малко - милион или нещо такова, не си струва масрафа, еврофондове, магистрали, саниране са доста по доходни - става въпрос за милиарди! Та оченцето на гарвана ще си остане цяло...

7

Идеалист

преди 6 години

Комисията на Цетанов, съдът на Цветнов. Ще последват: показни акции, държавен рекет, нашите хора невинни, опонентите виновни, дела в Европа, плащане на обезщетения от държавния бюджет. Няма нещо, до което да се докоснал фактическия основател и ръководител на ГЕРБ и то да е останало чисто.

6

Анонимен

преди 6 години

Как да вярва човек на мафиотите от ГЕРБ? Освен на БСП на никой друг не може да се вярва.

5

Анонимен

преди 6 години

Не е работа на политиците да правят разбор на изказванията на божия служител.

4

Ментора бай Иван

преди 6 години

Мафията от ГЕРБ последователно отвоюва все нови и нови позиции в държавната власт!Ще им става все по-трудно защото изтърваха Президенството , а ги чакат и нови изненади от ЕС и САЩ!

3

Анонимен

преди 6 години

Антикорупцинният закон уууууууууууууууууууу!

2

Шебек

преди 6 години

Треперете корумпета,батко Ви Пацо идва с бухалката !

1

Анонимен

преди 6 години

"Ало, Ваньо......"Всичко е законно????????Няма престъпление??????Ашкулсун бееее.......