34

Анонимен

преди 6 години

американците вече *** на умряло. Само, че много късно усетиха ДЕДОВИЯ. Опитват се всякак да провокират реакция, но ще бъдат смачкани без бой. ИДВА БРИКС. И зад него стоят РЕАЛНИ активи.- Природни ресурси, интелектуална и ръботна ръка. Искам да кажа на всички западноевропейски поклонници, че виждат само пъстрата опаковка на целофана. Псевдоикономиките им се движат от чужда работна ръка понеже местните лежат на помощи. По времето на великите географски открития са окрали света и от там им идва инерцията. Няма обаче безплатен обяд. За десетина поколения са се изпадерастили и сега са завладени

33

drt

преди 6 години

Американаска демокрация, - Ако ние ви дадем заеми (и ви налагаме политика ) това е демокрация. Аако сте зависими от нас е демократично. Ако сте зависими от други е диктатура. Китай ви отнема от американското поле на влияние заначи е диктатура.

32

Анонимен

преди 6 години

Искахте да има свободна търговия с китай. На ви сега свободна търговия. Ползите от търговията с китай са много по малко от вредите. Където и да отидеш вече на повечето стоки пише мейд ин чайна. Това е резултата от затварянето на очите пред китайските ментаци и дъмпинга. Тепърва има да ревете. Това е само началото.

31

Анонимен

преди 6 години

фащите потъват със страшна сила

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ били притеснени за суверенитета на Африка,от това по-голям лицемерие здраве му кажи.

29

Анонимен

преди 6 години

"Който се е хванал с китайците са го ограбили до шушка."==========================================Това го обясни на Суджука. Той силно се натиска за китайски инвестиции.

28

Анонимен

преди 6 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп набляга предимно на проблемите със сигурността в Африка, за да си осигури ръст на продажбите на оръжие.

27

ASU

преди 6 години

Не се бойте, ще ви внесем денокрация! Ще ви побомбим, ще ви разкажем играта и ще видите колко ще сте добре, справка Виетнам, Афганистан, Либия, Сирия, Ирак иии много други, на които сме донесли АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

26

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с китайците са го ограбили до шушка. Съответната страна не получава живи пари а получава единствено китайски материали и стоки за целевите проекти както и хиляди китайски работници местни работници не участват. Съответната страна е задължена единствено да погасява заема а парите за това да си ги търси от където намери за добре. Това е имал предвид Тилърсън като казва че си губят суверенитета.

25

Анонимен

преди 6 години

Прави са американците. В Либия живееха много зле при Кадафи. Сега са независими.

24

Do 29

преди 6 години

Що за човек си ти който пише за пари, *** по днешному

23

Анонимен

преди 6 години

Каза Тилърсън и отиде да види дали на картата не се е появил някой диктатор за да му разруши държaвата и да прогони хората в изгнание и да постави целия свят пред хуманитарна и бежанска криза.

22

Дърт Рептил

преди 6 години

Африканците да теглят заеми от Cветовната банка на която по една слу.чаеност всички служители са преминали през Харвард. Парите отCветовната банка са много по-хубави от китайските пари. Си Цзипин иска да пороби африкаците и да ги накара да берат памук в незаконно отраднати от индианците земи.

21

БАЛОН

преди 6 години

Не се отказвайте от суверинитета!Ако е от САЩ може

20

Анонимен

преди 6 години

Кво да се прави - китайците си нямат еврейчета! Та ето го и проблема!

19

Анонимен

преди 6 години

"Те китайските долари ...пак са напечатани при нас в щатите...А тия дни печатаме здраво тоалетна хартия" отбеляза в заключение Тилърсън______________________________________________"По никакъв начин не се опитваме да държим китайските долари настрана от Африка. Важно е африканските страни грижливо да обмислят условията по тези споразумения и да не губят суверенитета си", каза Тилърсън в етиопската столица Адис Абеба, цитиран от БТА."

18

Анонимен

преди 6 години

Е, България, за сега, взима заеми от правилния човек.

17

Анонимен

преди 6 години

Ако Африка взема заеми от МВФ е правилно, но ако взема от Китай е зависима. Логиката на експлоататора-манипулатор.

16

O, the irony

преди 6 години

"Не се отказвайте от суверенитета заради заеми, зове държавният секретар" : ))))

15

българина

преди 6 години

Сащ просто гие яд че не вземат кредити от евреите. Цял свят разбра че който се хване с тях умира рано или късно, военни бази, нпо, фондации, джендъризъм, ислямизация и ци ганизация цветни рвволюции. Както съм казвал и преди сащ вече са просто държава и не могат да свикнат с това. Потъващ титаник дъното ги чака