10

Симеонов

преди 6 години

Тръмп е бизнесмен, а Ким играч с леко хазартен характер.И на двамата им е ясно че губят от подобно остро противопоставяне.Ще седнат и ще се разберат.А тролските твърдения колко зле са щатите,колко ги е купил Китай, колко Русия ги превъзхожда и как китайците и руснаците ще се разберат за да унищожат САЩ, са просто сън в лятна нощ.Основната част от китайската индустрия се държи от чужди корпорации в които парите са американски,а 70% от пазара на китайските стоки е САЩ, бизнес другари ***.

9

Анонимен

преди 6 години

както обикновено печели време докато Китай и Русия намерят начин да подчинят Америка. Китай вече икономически притежава Щатите - цялото им производство и технологии са в китайски фабрики. Докато Китай прави луди пари от производство и търговия, Щатите само печатат долари без покритие и обедняват с всеки изминал ден. Външният и вътрешният им дълг са шокиращо големи, още малко им трябва.

8

i'm

преди 6 години

Според мен нещата са много прости. Ким си реализира ядрената програма или поне в някаква голяма степен, достатъчна да стряска теоретичните врагове. Сега ще подпише споразумение за неизползването на ядрени оръжия, НО... ще си ги има! Подписването на споразумението, ще отхлаби санкциите и неизбежно ще си подобри отношенията с икономически много по-силната друга половина на Корея. От това само бенефити...А САЩ ще го ..... в един момент. Дори и не си е помислял някога за ядрена война с който и да е.

7

Анонимен

преди 6 години

няма как да продължават да изстрелват ракети , тъй като американската морска блокада освен руските доставки на петрол прекрати и доставката на ракетни двигатели , на които Ким разчиташе за ракетите си (руснаците впрочем се опитаха да натопят Украина за тях) . Сега ще свалят блокадата и скоро цирка пак ще започне

6

Анонимен

преди 6 години

Ким иска мирно решение на конфликта и налатат примирие, Условията се диктуват от Червеният дракон скъсаните кравари нямат право на грешка или приемат примирието или Да почват да изСтрелват ядрени ракети къмтъмната част на луната защото Ким има космическа база там и после ще ни разкажат как са поразили мишените със хирургическа точност.

5

Анонимен

преди 6 години

Крои да се предаде!

4

Анонимен

преди 6 години

КраВарите се чудят кВо става в Африка китайците им сложиха пръста сега и корейците ги отсвириха как може та те са по, по, най без тях уж нищо не става. Хората започват да разбират, че света е по-добре без тях.

3

Анонимен

преди 6 години

Краварите искат Ким да изтрелват ракетите за да могат ЮК да купят ТААД от САЩ за 3 трилиона фалирани долари. Номера не мина и ЮК делегатите отиват да пият по един отлежал коняк приготвен в стара дъбова бъчва във личната изба на г-н Ким

2

Трол на Козяк

преди 6 години

Когато изстрелват ракетите защо изстрелват, когато не изстрелват защо не изстрелват обърках се вече, не ми плащат достатъчво за да знам как правилно да плюя срещу Ким.

1

zeus

преди 6 години

Какво крои Ким знае само той самия, но е факт, че до преговори се стигна чак след като Северна Корея се сдоби с водородна бомба и ракета, която може да я закара до САЩ.