41

Анонимен

преди 6 години

Той пък газеника с богатата си смес хич не е вреден! Като карам зад някой на газ става страшно.

40

Щирлиц

преди 6 години

*** като мухи!Улиците са задръстени от трупове!Ужас,бягайтеее,дизелът идеее...........

39

манго

преди 6 години

А за убийства , самоубийства наркоумрели , убити при военни операции ,умрели заради некачествено лечение , за отровени от химията която се предлага във всички храни........кога ще има изследване и съответни мерки ???????

38

Яаааа!

преди 6 години

Аз си мислех че липсата на здравеопазване е основната причина милиони да умират преждевременно...

37

Анонимен

преди 6 години

Албания щяла да забрани коли до 2009??? Вие били ли сте в Албания да видите какъв им е парка? Крадени коли от Италия и на по 20 - 30 години. Ще запалят правителството за една нощ, нека само да забранят. Там масово се кара Мерцедес 123 и 124, всичко е дизел. Нашите джурналисти прочели непрочели, започнаха коментарите. Да видим у нас как ще забранят. Вместо да се повиши стандарта, облекчи лизинга, са се направят паркинги, ще забраняват???? Албанците изгониха ЧЕЗ за една нощ. Ще направят така и сег

36

Анонимен

преди 6 години

Да видим, кой и къде е направил това изследване, колко време е продължило, от кои болници са правени изследванията, кои са лекарите, кой е изследвал починалите и е доказал, че дизела е причината? Ненормални но и много алчни управници набараха една тема от която могат да изкарат пари. Но Мерцедес, БМВ, Опел, Пежо, Рено и др.са мощни компании които имат пари да атакуват необмислени решение. У нас ако има 2 милиона елколи, ще трябва още една АЕЦ, да се зареждат през нощта. Пълно с безумци!

35

Анонимен

преди 6 години

Хайдееее, отново се почна!! От колко десетилетия се развива дизеловия деигател, повече от 100 години. А в последните 20 се наложи като производство. И днес, някой който иска да придава елколи, започна атака. Тук се пишат всякакви непроверени и поръчкови информации. Започна се преди 2 г по повод мръсния въздух. Пай с цел, високи такси и данъци, които някой ще гушне. Нека се опитат да забранят дизела и делата които ще ги ударят ще бъдат ужасяващи. До вчера, дизел та дизел, днес забрана???

34

???

преди 6 години

Поредното необмислено съобщение, което ще доведе до погрешни решения. Бензиновите двигатели също замърсяват с азотен диоксид, по-малко от дизеловите, но достатъчно много. Освен това бензиновите двигатели замърсяват повече с въглероден двуокис, в сравнение с дизеловите коли. Излиза, че ако спрат дизеловите коли, трябва да спрат и бензиновите коли.Бензинова кола в Евро 3 замърсява повече от дизелова по Евро 6 с азотен диоксид и колкото дизелова по Евро 5, но ... дизеловите били виновни.

33

Анонимен

преди 6 години

Това обаче не пречи на германското правителство да подкрепя по всякакъв нажин Фолксваген да трови хората.

32

Иванов warning

преди 6 години

В Момента природата подава: СПрете да карате с включени фарове денем и отлепете нагло вредните холограмни стикери от предни стъкла ще ВИ ИЗПЕПЕЛИМЕ>>Пробваха всякакви методи за почистване на тежко увреждания въздух НЯМА ШАНС БЕз ликвидация на хората..Обяснете на тези негодници на власт, че не е редно да се уврежда земята с включени режещи радиоактивни бели и сини скенери инсталирани на автомобили..

31

Тровят с хлор нафта

преди 6 години

Все още продават нафта с хлор токсични безакцизни добавки..Един автомобил за 1000 км с такова гориво отравя въздуха колкото сто хиляди дизелови автомобили. БЕнзиностанциите с такива отровни горива се разпознават лесно вкл по сателитни снимки по остро токсичните газове изхвърляни веднага след напускане на бензиностанцията и по остра задушлива миризма на хлор..

30

JJIvanov geolog

преди 6 години

Обсебени с наркотици на власт са принудили стотици милиони водачи в Европа д а увреждат тежко и завинаги земята и въздушния океан. ИМА забрана от ЗАКона за движение на автомобили с включени фарове денем и на автомобили с включени скенери против мъгла.Уврежданията са исключително жестоки в големите градове.Огромните пробиви в биосферата с е пълнят с мръсни газове вкл от дизели и бензинови мотори и тровят милиони минутно..Вижте филми от преди и след включването на фарове денем..

29

У НАС Е ЗЛЕ

преди 6 години

У Нас милиони са тежко трайно и нелечимо увредени от тежко терористични НЕЗАКОННИ холограмни оръжия лепени на предни стъкла на автомобили. Новите стикери за тех прегледи увреждат тежко и трайно всички жертви зад волана и пътниците в купето..Имат СПИН Активатори и пси блокатори ..терористи могат да убият всеки с пси блокаж вкл на пешеходни пътеки....

28

Анонимен

преди 6 години

А от газовите коли зъбите ли падат:)

27

гого

преди 6 години

измишльотина и вс се връзвате, нищо не е забранено в Германия, не четете бг писания.

26

до30

преди 6 години

ти кат пишеш с коя глава мислиш

25

Анонимен

преди 6 години

Видях го мобилето бг, ама там само дизели на по 120-150 хил км, а аз търся нещо на 500-600 хил. Няма и няма! Изглежда за България идват само най-запазените! Имат му респект на Бойко!

24

ВИЖТЕ

преди 6 години

В мобиле бг ври от дизели без пари , и то на малко години .

23

Ми

преди 6 години

Да разкарат мръсните дизели с турбини и да оставят само чистият дизел той е екологичен.

22

МНЕНИЕ

преди 6 години

По времето на СОЦА бяха забранени за Производство Дизели като леки автомобили , казваха комунистите че са вредни . После дойде Демокрацията и от Запад наводниха с дизели на 4 колела , казваха капиталистите че са полезни . Сега на КОЙ да вярвам ?