96

Анонимен

преди 6 години

И тази Моника не цвете за мирисане.И тя е като Гинка ,Калинка и Цветелинка Бориславова.

95

до 83

преди 6 години

Не съм почитател на бокса но ако има такъв боксов мач бих си купил билет за него!

94

Българин

преди 6 години

БСП са си ДПС, няма какво да ги коментираме, това се си еничари и пълни предатели на националните интереси. За да управляваш с ДПС трябва да си много ***. Тези хора не мислят ли, че избирателите им не искат ДПС? Затова загубиха толкова много избиратели. Затова ГЕРБ ще управлява, а не БСП! Който управлява с ДПС, ще му се случи същото както при НДСВ и фалиралото царче. Ще им вземат всички имоти и помещения и БСП ще фалира и ще се затрие завинаги. ГЕРБ може да ги затрие, ако иска, но ги държи...

93

Петър Димитров

преди 6 години

Бях министър на енергетиката в правителството на тройната коалиция-по наше време в борда на ЧЕЗ на държавна хранилка с тлъсти заплати от по 2000 лв. на месец дълги години папкаха нашите другари Антон Кутев и др. Златю Орсов-ТКЗС идол...Да не ви казвам колко хубаво беше, но дойде 2009 и ГЕРБ взеха властта и ...хубавото време свърши..продадоха 33 те процента държавен дел и ни изхвърлиха от хранилката като мръсни котета...Ех..политика...ех мурафет..но пак ще дойде нашето време...скоро

92

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

91

Анонимен

преди 6 години

Имаме 28 години след прехода, а 9 от тях управлява "филията с мас", но са му виновни предходните. Да, К"р"остов и сдс разпродадоха голяма част от държавата, но за толкова години 1/3 управлява броко и нещата не се оправят. Всеки сам да си направи изводите какво става и прочие.пп. демографски сме долу. не виждам светлина в тунела...терминал 1 или 2 може би!

90

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

89

Не е

преди 6 години

Тая е паднала от Марс

88

Анонимен

преди 6 години

Гърневски тоя му шенник се опитва да защити Боко но не става.тоя се отрече от СДС за да се гушне с тиквата.крив ти е pr

87

Анонимен

преди 6 години

Как стоя нещата Гинка я лопат и БСП и БКП 2(ГЕРБ) ДПС е за баланс, коалицията АТАКА,ВМРО НФСБ,ВОЛЯ- БУТАФОРИЯ ! Жалка държава ,грабливи политици , търпеливи наивни роби.

86

опита си е опит...

преди 6 години

Лъже професионално... ..Хохегер я е учил.....

85

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което не е изгодно на Моше се обявява за фалшива новина.... ....от медии за фалшиви новини....

84

До 46-Анонимният

преди 6 години

Значи Моника е дъщеря на Венци Йосифов/ ПЧБ/. И от него има две деца.Ти на колко годинки си бе юнак и така ли ,,пишете историята" вие младите тролчета.Младо ,младо има си съвременници и истината не може да се скрие.Чичо Митко не бърка ,а ти си голобрадо хлапе. Дъщеря значи ??? Родила от баща си ли?!?!?

83

Анонимен

преди 6 години

Да си припомним:Фирмен профилЧЕЗ Електро България АД е дружество, регистрирано в Търговски регистър към Агенция по вписванията под ЕИК 175133827. Капиталът на компанията е 50 000 лева, като 67% от него са собственост на мажоритарния акционер ЧЕЗ а.с., Чешка Република, а останалите 33% са собственост на различни миноритарни акционери юридически и физически лица.

82

Анонимен

преди 6 години

До месараПише се Сделка, като си искарваш парите с тролене поне се научи да пишеш.

81

Сеир

преди 6 години

Ще видим кои имена ще излязат още зад хитрата-сврака Гинка.Червените няма как да спрат процеса - ще излязат имената!

80

MaйMyнaтa

преди 6 години

До АйдукТака си е бе, Станишката искаше да се боксира с Баце!! Даже и борба май му беше предложил, така ли лесно се дава държава а??19090

79

Анонимен

преди 6 години

До М, да ...***,какво само бъркаш президента,какво общо има. Жалка мишка с малка пи..салка.

78

Айдук

преди 6 години

Другаря Б.Борисов е десет години на власт и все Станишев му е виновен,Станишев да не е вездесъщ нещо?

77

Анонимен

преди 6 години

Леле презендента колко се е видоизменил, заприличал е на съсел преди зимен сън. Само пяркята Веса си е същата.