47

Анонимен

преди 6 години

От тия 106, 35 са китайци и 33 индийци. А в Китай жени направо няма. Дефицит. Това прави разликата. Докато на Русия например и трябва армия и флот, на китайците им трябва т жени и вода.

46

Анонимен

преди 6 години

До 36Нещастни мъж си гледа собствения кеф. Интереса! Дори пренебрегва жената не и се поддава на мъркането. Жените не обичат да бъдат пренебрегвани. За това биват и оставяни мъжете.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Тояно обратното! Младите мъже са повече от младите жени. Статистиката се обръща след 65 год. възраст.

44

Мъже и жени

преди 6 години

В България жените са по-малко от мъжете, но понеже живеят по-дълго, в общата статистика жените са повече. Например, в България към 31.12.2016 е имало 481875 човека на възраст 30-34 години, от които 260016 са били мъже и 231859 са били жени, т.е. на 100 жени се падат 108 мъже, но общо жените са 3651881, мъжета са 3449978 при общо 7101859 човека население, т.е. на 100 жени се падат 94,5 мъже. В България при по-младите възрасти жените са по-малко, а някъде около 50-54 годишна възраст се изравняват

43

Цецо

преди 6 години

Ще добавя, че жените имат по-развито обоняние от мъжете, усещат много повече миризми от мъжете... :)

42

Анонимен

преди 6 години

В Индия, в Африка, в Китай, сред арабите убиват бебета от женски пол.

41

Анонимен

преди 6 години

Като се има впредвид че вече 1/3 от мъжете се водят някакъв среден пол - ***, меки китки и т.н., жените пак са повече

40

Анонимен

преди 6 години

В Индия и Китай всички искат момчета, ама нас ни тормозят с конвенции. Индиец в канада не искам момиченце да го мисля какво прави.

39

До 38

преди 6 години

Ти да не си 1930 - ти набор и да си учил биология 1945-та, щото тогава наистина жените са били повече, заради милионите жертви от войната?

38

тъй въй

преди 6 години

За това една война оправя нещата!

37

Анонимен

преди 6 години

По биология ни учеха точно обратното. По спомен мисля, че бяха 105 жени на 100 мъже.

36

Анонимен

преди 6 години

В Китай и Индия бебетата от женски пол в миналото ги убиват хуманно още докато не се родят и после що нямало жени в Китай

35

Анонимен

преди 6 години

"Или приема жените такива такива каквито са"Важи и за жените. Много често сте с абсолютно нереални изисквания. А в момента, когато нещастния ви мъж се поддаде на мрънкането 24/7/365 и започне да се наглася според вашите желания вие си намирате друг. Защото вашия не бил "мъж". А това, че вие сте го унищожили хич дори не забелязвате.Джендърките и истанбулките не знаят какво си пожелават.

34

Анонимен

преди 6 години

Жената е ................ същство.

33

Анонимен

преди 6 години

Ползвайте си манекенките и не се занимавайте с другите жени. Те са замесени от друго тесто.

32

Анонимен

преди 6 години

До 14Твойта жена ли е такава? Лошо! Грозно...., много грозно! Надявам се да нямаш жена и приятелка. Ако имаш да не те прочете. Ще си заслужиш раздялата. Това е смъртна обида,ако така говориш на жена си. Освен това е доста ценично и жестоко. Просто отвратително!!! На мига ще се отврати от теб. Много си отблъскваш, ако така говориш за жена.

31

Анонимен

преди 6 години

Този комплекс, върху жените е вид слабост. Надмощие! Да, те са жени и са по - слаби, крехки. Груб! Жените не обичат, комплексирани, слаби неудоволетворени от живота мъже. Нали той каквото каже, той каквото иска. И ако претеглим неговото искане жената да е анорексична сива жена. И нейния ното желание да не и се гледа в купичката. Няма да е неговата. Или приема жените такива каквито са или си намира други жени буфери за неудоволетвотението от живота.

30

Анонимен

преди 6 години

В разцвета си! Гледам много комплекси се сипят върху жените. Едни големи торби с претенции, все едно е Казанова. И всеки си мисли че той и неговото мнение е най-важното и трябва да се съобразява с тях. Идеален е перфектен, без забележки. Но като повдигнем заметените проблеми "под килима" му. Уау! Той не бил толкова перфектен, но с претенции. Иска му се много работи. По неговите претенции, да но неговите претенции не превъзхождат по нищо претенциите към него от някоя жена или повече.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29-Ти на колко години си освен ако не се притесняваш да споделиш?

28

Анонимен

преди 6 години

Това че ти си дядо не означава че жените са баби! Не жените са ти виновни, главата не те слуша.Очите ти не виждат правилно. Освен това разбираш, грешно. Не Нам дали страдаш от дислексия.Но и ако това е вярно. Трябва да се върнеш във втори клас. Жените не са мумии!