31

Щирлиц

преди 6 години

Доживяхме български консул да призовава за почит към загинали турски войници,и то в при агресия над съседна държава...

30

polvo

преди 6 години

Амии...Местан има един огромен, неоспорим плюс: той е стопроцентово ''точен'' - всеки и всичко, похвалени от него, са вредни за България! И обратно...

29

бай х

преди 6 години

а кога ще видим обратния вариант : турския консул в България заедно с мюфтията да отслужат панахида за българските воини

28

Вал

преди 6 години

До АнонименНикога не сме били една държава, няма и да бъдем.Османците са били завоеватели и то най-фанатизирани, най-назадничави в културно и цивилизационно отношение.Всеки народ, попаднал под тяхно иго е загубил столетия в развитието си.Ние сме в ЕС. Никога и за нищо на света не ни е нужна Анадола!

27

Башка Луд

преди 6 години

Този родоотстъпник, още ли е с българско гражданство?Докога ще търпим тази наглост! Този тип, работи за чужда държава, няма ли служби в България?Марш към анадола!

26

Точка

преди 6 години

Консула Велчев и Местан да са живи и здрави.

25

Анонимен

преди 6 години

Честит празник на всички жени Честит 8 МАРТ Празник на всички жени борили се за равенство на жените, за правото да учат, да. работят, да гласуват, да живеят спокойно, да живеят без насилие За правото на демокрация и справедливост Честит празник на всички жени Честит 8 МАРТ

24

случаен

преди 6 години

наистина е постъпил дипломатично малко са,като него дипломатите,които загърбват предубежденията си и слушат съвеста си,ако беше в друга страна нямаше и да го отразят,но нали е Турция....?

23

Анонимен

преди 6 години

Много умно е постъпил консула,а расистите да го дух.....

22

Коста

преди 6 години

От друга страна има много наши сънародници с мюсюлмански имена,с арменски или еврейски,които са повече българи от мн.други с български такива7Вежди Рашидов,Осман Октай,Маги Халваджиян,...

21

Коста

преди 6 години

Всичко зависи от гледната точка-местан и без това не е българин,въпреки че е роден в България.Той е най-обикновен Ренегат и ***,защото всеки който плюе срещу родната си майка е достоен само за презрение...Необяснимо е обаче еничарското поведение на консула!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Дога не е приятел на Местан,Ердоган и Борисов, въпреки че той даде идеята за издигането му в генералска длъжност!

19

Анонимен

преди 6 години

До21, да не би да си дете на разведени родители драги? Писанията ти говорят за теб!!

18

Анонимен

преди 6 години

О неразумни. Били сме една държава. Русия ни нападна и ни раздели. Редно е да станем пак една държава.

17

Анонимен

преди 6 години

"А какво ще кажеш за кервана с хуманитарна помощ за гр.Африн и автобусите с десетки жени,деца и старци убити с артилерия от турския башибозук преди няколко дни?!"Напротив, прекалено съм мнителен даже. И при мен пристига информация от първа ръка, от няколко източника, при което имам възможността да я пресявам и да преценя кое е истина и кое не. Докато ти очевидно си най-обикновен посредтсвен тюркомразец, каквито си ги има и без друго прекалено много в България. Та, такъв керван, НЯМА!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Или си много заблуден или си платен провокатор!Стъкмените клипове на турската пропаганда не могат да ни заблудят.А какво ще кажеш за кервана с хуманитарна помощ за гр.Африн и автобусите с десетки жени,деца и старци убити с артилерия от турския башибозук преди няколко дни?!Не повярвай заблиди,защото ще те вземе турския шейтан!

15

Анонимен

преди 6 години

До10, Доган не е приятел на Ердоган! Таква са Мстан и Борисов ооо неразумни ми "))

14

Еничарски гражданин

преди 6 години

Сепаратист защитава Предател а от т.н. ни държава му искат " обяснение"???

13

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам какъв е проблемът. С очите си видях клипове в които обикновените хора в северна Сирия посрещат турските войници като освободители, прегръщат ги, плачат от радост. И как турсите войници дават храна и вода на хората по селата там. В Турция министър председател, до колкото съм чувал е кюрд. Има други министри кюрди. Има висши ръководни постове в армията и полицията, където са кюрди. Има кметове на общини, кюрди. Чудно ми е кога ли в България ще има поне един генерал турчин, грък, ром?

12

Анонимен

преди 6 години

Годподин бустан що не си ходи в турция?