9

Анонимен

преди 6 години

Лъвовете и Девите са врътливи и трябва да сте нащрек с тях, това е вярно. Жените Везни са свръх натрапчиви, досадни и алчни, това също е вярно. Обаче Овена и Скорпиона къде ги оставихте? Те са готови човек да убият, за да си постигнат целите си и са свръх безскрупулни.

8

Анонимен

преди 6 години

Везните НИКОГА не нападат първи, освен, ако не са с много ранени планети. Те обикновено помагат безкористно, докато рецепиента не се о***е напълно.После се оплаква, е го били манипулирали и че "много го боляло."Това, че няой/я везни ви е бръкнал дълбоко и не сте в състояние да преглътнете това, че не ви се подлагат си е ваш проблем! Всъщност - не съвсем, щом си изкарвате злобата тук.Интересно, къде набират кадри за вашия "писачески" отдел?

7

Стамен

преди 6 години

Ами аз ме знам какво да кажа.Аз съм лъв,жена ми везни.Според статията сме най долните манипулатори.

6

ТОТО

преди 6 години

Зодия Овен - от 9 изовра вода ще докарат, никога не са виновни, вечените жертви, пасивни скатавки цял живот, докато не набарат някой по-слаб психически от тях.Иначе за везните е вярно това, клюкари, интриганти и манипулатори.

5

Анонимен

преди 6 години

Козирозите са най-големия *** в зодиака! Такива мазни интересчии са, че се чудя дали там не е складиран целия брак на човеците по земята... То и девите са любителско изпълнение, но козирозите са еднолични лидери в човешкото падение.

4

Анонимен

преди 6 години

Do 2dolni sa.s neshistoolatni dushi.

3

Анонимен

преди 6 години

Skorpionite!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Козирози - ужасни.

1

Анонимен

преди 6 години

Както винаги сте в грешка с хороскопите, Скорпионите ще изровят земята но ще постигнат своите цели.Сещам за още две зодии които също са готови на всичко за цилите си, но не и тези за които сте писали