171

extremist

преди 6 години

ГИНКЕЙЙЙЙ - БАТКО ЩИ КУПИ ЧЕЗ ***; НИ СЪ ДЪРПАЙ

170

българин 2

преди 6 години

Ако някога се появи български Пиночет доживот за него бих гласувал.Ако пък вкара червените крадци в затворите доброволно като надзирател бих работел и заклевам се никого няма да изпусна ЖИВ!Толкова са ме мъчили червените !

169

Анонимен

преди 6 години

Приятелката на Теменужка Петрова има за пи -ар жената на Станишев. Познайте КОЙ кой е! Навързани като свински черва си играят с нас играта на доброто и лошото ченге.

168

Мен

преди 6 години

Защо след,,като веднъж е продадено,сега трябва държавата да го купува? Ще купува ли пак БГА "Балкан",ТЕЦ-овете,"Нефтохим",и всичко що се подари...Ако "продажбите "са грешка,продавачите в затвора.Ако не ,то тези държавници ,които сега искат да купуват...в затвора...Баси,к'ви маймуни сме...

167

Анонимен

преди 6 години

Все още имаме ток в северозападна България👍 . Значи за да знаем какво става с чез трябва да се разбере кой ни я продаде и кой я купил в миналото. Гинка за мене е поставено лице. Някои супер виш бандит я накарал да се разправя със сделката докато той чака в тъмното потулен. Онзи чех каза това е далавера за пране на парата. Защо бандита не е в Прага защото той знае колко корумпиран а Гинка тя е просто поредната жертва.

166

Съсела

преди 6 години

Моника отдавна се е набутала в ЧЕЗ - именно нейната куриерска фирма разнася писмата на дружеството.

165

наблюдател

преди 6 години

Не Моника на Станишев, а Моника Латински на Клинтън.

164

БожеБоже

преди 6 години

Айде докараха пак автобусите на жълтите павета....ццццц голем смех. Нахални и нагли..

163

Анонимен

преди 6 години

Първо - честит праздник на Гинка. И на всички герберки от Българията.Те днес празднуват за 11-ти път денят на герберастката Жена. (2006-та края се създаде Партията герп). Честит праздник и на всички герберки, които сега са на своя пост пред клавиятурата. Партията иска работа , а за гербераската жена няма по-важно от нейната работа. На Гинка - ЧЕЗтит ти и ток. Ти си светлина, гинче. Без теб направо сме в тъмата, щото Слънцето - и то залязва. (*** па Боко ша Свети, д с свети имто Му)

162

Анонимен

преди 6 години

Оиара на Гинка и даде едно листче , да срича пред камерите и я посъветва да напада Нинова.Меко казано Борисов и Цветанов се изложиха с Гинка.*** - матерял - тва има , тва ползваме. Да е верна и послушна. *** то , дет викат, не става само с тва - требе и акъл. Па той се не купува, нит краде.Пфу - да се не види.Айде в коша. Вижте да замажете, кат Калинка и да я караме напред

161

Andreshko

преди 6 години

Прикачен файл не е доказателство,защото към някакво писмо и аз мога да прикача какъвто и файл си искам. Сега Моника да осъди Гърневски като разпространи тази лъжа по неин адрес в НС,а от там и в цялата държава...

160

Моника

преди 6 години

Той и СерГЕЙ нямаше нищо,ама нищо общо с Хабигер.

159

.

преди 6 години

Може ли сериозна медия като вас да пуска фалшиви новини?! Това всеки човек с по-добра компютърна грамотност може да го сътвори.

158

Анонимен

преди 6 години

GARNEVSKI NAI GOLEMIA *** .

157

СТАРИ МАНДЖИ

преди 6 години

Корупция при бедняците няма ,тя си съществува само по администрация и елитните етажи .Още в древен Рим Е БИЛО ТАКА .БСП ли? ДПС ли? ,СДС ли?,НДСВ ли? ГЕРБ ЛИ? Правят се на луди че не били те, ми други . ВСИЧКИТЕ " С едно ги е (МАЙКАТА ПАРТИЯ) млеко кърмила , в една ги е люлка люляла" както се пееше в една комунистическа народа песен !

156

българин

преди 6 години

Отдавна ви казвам,че ни трябва не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Той разчисти Чили от червените и сега всички чилийци са доволни-работа,добри доходи и просперитет за държавата.Борисов много меко действа макар и добре.

155

Анонимен

преди 6 години

Моника Станишева не била PR на "Инерком": Фалшива новина!Жената до лидера на ПЕС е готова на съдебна битка заради "нелепия сценарий"

154

Анонимен

преди 6 години

Оказа се лъжа. ГЕРП, извинисебе!

153

Ясна работа

преди 6 години

Съсела как подло действал, чрез Гинка да свали Борисов!

152

осмокласник

преди 6 години

До осмоксалсикУби ме - и с правописа си (май не до осми ами и до втори клас не си стигнал, а компютър си виждал само на картика!) и с тъпотата си. Моето 'домашно от 5ти клас - още циркулира из мрежата, въпреки че почти нищо не е останало от него (всеки си е променял каквото иска) - но аз си се водя като 'автор' - в тези варианти където някой не си е направил труда да го промени. Така че сега може да ме обвинят в какви ли не грехове - заради хора като теб които си нямат понятие от компютри