66

Анонимен

преди 6 години

*** идеологията е сериозен опит за отвличане на вниманието от най-важните въпроси на неравенството. И никак не е случайно, че се прави точно от "левите". Вместо битка срещу бедността и причинителите й, вместо защита на труда и достойнството на работещия човек, тези кръвосмучещи съзнателно и удобно воюват за ненормалното. Все трябва да оправдаят паричките, които получават от господарите си.Време е хаосът да се взриви.

65

Змей Горянин

преди 6 години

Днес бг правилно сте разбрали че думата с-о-р-о-с и производните й като с-о-р-о-с-о-и-д са крайно натоварени с негативно и мръсно значение. КОНСЕНСУС!

64

Змей Горянин

преди 6 години

Абе те дъгата са я приели като обещание от Отца да не повтаря потопа. Но една хубава дряновица добре ще им се отрази на тяхната кожа содомитска. Не разбрахте *** ехиднини че само дразните Лъва? Разбрахме че тоя демон Сорос много хора завлича към ада и че си има помощници в БГ - добре охранени и угоени. Ще има Дървен Господ явно...

63

цвете

преди 6 години

УЖАС - ТИЯ СЪВСЕМ СА ИЗТРЕЩЕЛИ -БЕЗБОЖНИЦИ - АНОМАЛИЯ

62

Анонимен

преди 6 години

Та Германия прие истанбулската конвенция, дали това е случайно съвпадение?

61

COPY-PASTE

преди 6 години

пише "Дойче веле"....................xaxaПо публикацията работи: Боряна Павлова........................xxaxaxa

60

Воверайт

преди 6 години

Това е политкоректният текст на Дойче Веле. А за родителските протести и вкарването в ареста на родител, чието момиченце отказва да присъства на такива "уроци" може да се види тук:epochtimes.de/politik/deutschland/amurat-spielt-prinzessin-und-sophie-heisst-jetzt-ben-berliner-senat-will-sexuelle-vielfalt-im-kleinkindalterberliner-senat-will-sexuelle-vielfalt-im-kleinkindalter-eltern-sind-dagegen-und-lan-a2348651.html

59

Кратун

преди 6 години

Германия е подписала истанбулската конвенция. Да им е честито!

58

Кратун

преди 6 години

Заради един процент сбъркани, налагаме всичко това на цялото общество. Но това става така, защото докато нормалните хора гледат деца, сбърканите и бездетните нямат какво друго да правят освен кариера. Накрая се получава така (грубо казано), че водачите на това общество са отклоненията от масовия случай. Не мога по друг начин да си обясня защо една малка клика "елити" изповядва идеи толкова чужди на обществото.

57

Анонимен

преди 6 години

Василев, точно този заговор не е точно еврейски. Германците имат много врагове, като се замислиш, които биха искали да превърнат качествените им хора в нещо друго...

56

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази история с половата неопределеност е дело на този, който желае да наложи матриархат. Разработките за *** алтериране са всичките на феминистки. Не защото са нужни или израз на интелект или свобода, а защото свалят мъжете от лидерските им позиции. Всички действия напоследък в световен мащаб са насочени към реализирането на тази цел. Ако не го осъзнаете навреме ще осъмнете един ден с питанка татуирана на челото...

55

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази изгъзица с половата определеност е:Неудовлетворени от себе си хора търсят начин да се изявят. Що ни притеснявате с вашите психически проблеми?Има един единствен начин да направиш дете. Всички нормални хора го знаем.

54

Анонимен

преди 6 години

Истамбулската конвенция задъжава вкарването в училищата на *** пропагандата. Ако се ратифицира тази конвенция, корупцията ще стане най-малкият проблем на българския народ.

53

Анонимен

преди 6 години

"Никой не може да бъде упрекван за половата си ориентация".Добре! Но защо дефектните в пола трябва да ни афектират нас, нормалните?

52

+++

преди 6 години

.....Как иначе да си обясним, че управляващата в Берлин коалиция постоянно пести за учители и часове в началното училище, че не се притеснява от огромните слабости на учениците по четене и писане, но не пести средства и усилия, за да разяснява на децата в детските градини разнообразието на половете и сексуалните ориентации?"......> Не се чудете, откъде идва простотията в училищата???

51

Анонимен

преди 6 години

Берлинския сенат разпространи нова брошура за всички учители и учителки в детските градини. Книжката съдържа 140 страници и носи заглавието: Мурат играе на принцеса, Алекс има две майки, а Софи вече се казва Бен. На 51 страница, девет годишно момче разказва, че иска да отреже пениса си, понеже винаги е бил момиче и да има *** е погрешно. На 74 страница се разказва историята на пет и половина годишното Кинд Ким. Ким разказва: "Името ми е подходящо за момче и за момиче. Искам като порасна да имам брада, гърди пълни с мляко, бебе в корема, *** и ***, и висок глас."

50

Бай Колю

преди 6 години

Дойчланд юбер алес... Паднаха толкова ниско,че вече няма как да са над каквото и да било. И то само за едно поколение. А Страхил по-надолу пише за величието на българите преди 9 века... А Византийците са треперели от нас. В книгите си писали, че българите са свирепи войни и един от тях се хвърлял срещу 10 византийци без да му трепне окото

49

Страхил

преди 6 години

На днешния ден Цар Иван Асен II разбива византийците при Клокотница. Ако са били *** сега нямаше да го има този сайт и нямаше да говорите Български.

48

Анонимен

преди 6 години

Иванчо има двама татковци - бившият и на мама новият от фитнеса, как да се обясни? Марийка има мама и татко, които се водят баба и дядо, защото другите мама и татко са на гурбет в две различни държави от години, как да се обясни? Пенчо няма никакъв татко, защото е неизвестен, и две майки - мама и баба, как да се обясни? Една мама си оставила детето да умре на студа, а друга мама го удушила и татко скрил трупчето в развален хладилник, как да се обясни?

47

Анонимен

преди 6 години

Отврат. ИК в действие