11

Брит в България

преди 5 години

вземете го от британски гражданин. Не позволявайте на България да създадете проспектна индустрия за закрила на детето. в Обединеното кралство социалните работници са много богати. те вземат деца от невинни родители. След това те продават децата на индустрията за осиновяване. Всичко това става без съгласието на родителите. Всички под прикритието на това, което е добро за детето. Не позволявайте на медиите да ви плашат. Борба за запазване на индустрията малка. Отделите ще в приложени да се занимават само с деца, които са в опасност. Не позволявайте на социалните работници и семейния съд да стана

10

Трън

преди 6 години

С намаляване наполовина на броя на чиновниците и уплътняване на работното време на оставащите могат да си вдигнат заплатите до нещо по-нормално.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересно, каква заплата иска един чиновник, че да се "мотивира"? Полицаите реват, че им ниски заплатите. Надзиратели реват, че и техните ниски. Почвам да се чудя - има ли изобщо някой чиновник, на който заплатата да му е достатъчна? И ако им е ниска - защо стоят там, а не си търсят друга работа?

8

Анонимен

преди 6 години

Е-е, тоя "скитащ малчуган" на снимката не може да е ТИЯ; Много е рус, плюшеното му мече си е първа употреба, дрешките и те чистички и подбрани в тон ...

7

Анонимен

преди 6 години

Ама, тия социални работници пускат ли ги в махалите, да им "отговарят" за Ч а а ветата?

6

Анонимен

преди 6 години

А по отношение на заплатата че е малка спор няма.По принцип колкото по голяма заплата има в даден сектор толкова по добри специалисти има там.Проблема е че когато даден държавен сектор има много високи заплати, за тези места се борят неспециалисти а хора с връзки и това автоматично премахва специалистите от този сектор, остават само специалните хора и системата блокира, към нея се прикрепя някой сектор с специалисти които да ги измъква от това.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако един социален работник решава на година около 40 случая ,това е една доста добра новина.Това говори за изключително добре свършена работа.Но аз лично се съмнявам в това. Възможно е статистиката да включва и случай които са повтарящи се през годините.Т.е може 10 години да си повтарят 40 случая .А не за десет години да разреши 400 случая, както намеква материала.

4

Анонимен

преди 6 години

Вие , които не сте дъртаци , направете проверката . Не чакайте помощ от дъртаците ц.

3

Анонимен

преди 6 години

Малчугани? Защо не се направи проверка, как се подвизават възрастни бежанци по тези домове, с фалшива възраст, и никой не може да им каже копче?

2

Анонимен

преди 6 години

Не зная как е в цялата страна,но в София виждам само скитащи джипсита още от 3 годишна възраст и вече се озъртат къде какво могат да откраднат.

1

Накратко казано,

преди 6 години

Предстои да влеем средства и да ангажираме работна сила за справяне с проблеми, създавани от деца, произвеждани като на конвейр заради детските надбавки и други помощи, а после оставяни без надзор, защото те за родителите им са само средство за получаване на "сладки парички" наготово!Предлагам да се изчисли колко пари отиват за тези цели и родителите на тези деца да ги плащат или отработват!Стига са изтръгвали от нас средства, с които бихме могли да отгледаме по още едно наше дете!