35

Анонимен

преди 6 години

Лошо много лошо,а ромката роди на плочките в центъра на града 12то дете.И е щастлива е ще му се радва.

34

Анонимен

преди 6 години

45 години комунизъм и забраната на християнските ценности , разпадането на патриархалния бит на българското семейството под диктата на руските болшевики като остатък от капитализма, отричането от бг. музиката, народните песни и налагането нациганската култура и най вече чалгата доведе до края на нацията ни

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Много ги разбираш, особено с тая шлюкавицата ...

32

Анонимен

преди 6 години

Samo 2 godini . Za tolkova jestoko ubistvo vseki 4ovek ima stres i problemi vav jivota si .no tova pak 4ak da ubieh nevorodeno mngo jestoko mi dago behe mahnala pone kogato e razbrala 4e bremena .a ne damu dade 10 minuti jivot i da go obi mngo jalko sa bebeto

31

Мина

преди 6 години

Мисля, че не би трябвало да я съдим толкова жестоко. По телевизията казаха, че бащата - пияница я е насилвал физически, но тя отричала. Първо тя има увредена психика и може би винаги е живяла в страх. Износването на това бебе, раждането сама, страхът от баща й и следродилната депресия не знаем какво е отключила. От болницата казват, че тя непрекъснато плаче. Ако тя се е стягала за прикриване на бременността, вероятността детето да получи много сериозни неврологични усложнения е голям.

30

ha

преди 6 години

До АнонименНа избори -гласът на тази е приравнен на гласът на доктора, инженера е др.

29

Аз

преди 6 години

До Божидар-Уважаеми господине,аз не чувсвам вина,не слагай всички под общ знаменател.След като са хомо сапиенси-мислещи,момичето,приятелят и бащата са виновни.Да си понесат последствията.

28

Божидар

преди 6 години

Цялото бг общество е виновно за израстването, по-скоро за развиването на такъв тип дебилизъм.Нямам думи за извършеното,НО !!!!!ако наистина е така.Защото видяхме какво излезе наяве от пловдивския екшън.

27

Аз

преди 6 години

Момичето е виновно-спор няма,но преди да хвърлим камъните,да се замислим-непълнолетно,без сексуална и здравна култура,без нормален родител с когото да комуникира.За мен родителите на това момиче са по виновни от него.Виновен е и бащата на бебето,че е забременил непълнолетно дете.Напълно възможно е бебето да е и от собсвения й баща.Тогава за какъв морал да говорим? Първо да подведат под отговорност бащата на Петя и нейният приятел,после да обвиняват самата нея.Точно това може да е причината.

26

Анонимен

преди 6 години

представете си как лъжат даскалите,че е ходила на у-ще

25

Краси Енева

преди 6 години

Играла волейбол. Петя си е дебеличка. На училище не идваше, а коментират и драскат измислици.

24

Ирина Видева

преди 6 години

Виновни.... лесно е да посочиш с пръст. Да, виновна е Петя, и Срефан и баща й, който постоянно е пиян. Съмнявам се, че е ходела на училище, виждахме я и във време, когато би трябвало да е там. Няма ли среда, няма и акъл. Учудена съм, че е на 16 г., изглеждаше доста по-голяма.А дали тя е удушула бебето, кой знае: пияница баща, малолетна, Стефан и той проблемен. "Незряла", че неосънавала постъпката си, а да прави секс- зряла! Болно общество, с открити язви, лошото е, че то не желае да се лекува.

23

Анонимен

преди 6 години

родих на 18 г.не беше нещо планираноно никога не ми дойде на главата да го убивамсега е на 25г.мъжжалко,жалко за това детенце!пожелавам й да осъзнае какво е направила и място да не може да си намери от гузна съвест!

22

.

преди 6 години

И двамата *** са за разстрел, удушила бебето си, то да умира, а когато тя е закъсала, потърсила лекарска помощ, а "бащата" е съучастник в убийство на дете - СВОЕТО !!! Само инжекция за подобни хладнокръвни същества.

21

маги

преди 6 години

абе вие нормални ли сте бе! как може да ни занимавате с тая откачалка, вместо да я изследват психиатри пишете че била добра ученичка! откачихте тоя народ с журналистите начело !светът е на края си това да знаете!

20

ЗАТВОР

преди 6 години

Боже господи какви са тези *** от къде се взеха?

19

zoro

преди 6 години

za takovo prestilenie v evropa 30 godini zatvor a za bashtata 8 godini

18

Анонимен

преди 6 години

по добре да не я съдят - съвестта й ще има я мъчи.хич не й завиждам. дано намери мир и покой душата й 1 ден.виновно е обществото, щото дадоха пълни права на децата, но не и задължения !

17

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, че са живеели в мизерия, ами 45 години социлизъм съсипаха България, затова хората днес живеят в мизерия и се стига до такива крайности. А демокрацията е най-съвършената система.

16

Анонимен

преди 6 години

Едно българско бебе по малко! Щото ги имаме в излишък та затова!