78

селфис та си.филис

преди 6 години

Граничен селфитис: снимате себе си поне три пъти на ден, но не качвате снимките в социалните мрежи Остър селфитис: фотографирате себе си най-малко три пъти на ден и публикувайте всяка една от снимките в социалните мрежи.Хроничен селфитис: Неконтролируемо желание да се снимате 24 часа в денонощието и да публикувате всички снимки в социалните медии;Неограничен сифилис: когато сифилисът стане без граници и задръжки всеки се сифилисуе

77

Анонимен

преди 6 години

Най-важно е наистина да оберем позитивите от европредседателството.

76

:))

преди 6 години

Аха! Кой и защо се стреми да омаловажи случая ЧЕЗ? А.Райчев на кого е говорител?

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

СЕГА ОСТАВА Г-ЖА ЛЪЖА , ДА СИ ПРЕБОЯДИСА И *** В СИНЬО.....ПА, ЕГА СЕ ХВАНЕ НЕКОЙ БАЛЪК ...ХА,ХА,ХААААААААА....НЕ НАМ....НЕ НАМ........!!!

74

месара

преди 6 години

в момента другарката лъжа нинова и бсп влизат в ролята на сдс - вижте ни, ние сме хората дето се борим за по добър живот, тук сме, времето е наше, вятъра на промяната,........ само дето бсп си няма васко кръпката! помните ли какво се случи по времето на сдс, иван костов, надежда михайлова......, сега другарите излизат със същата сценка! въпроса е дали някой ще им повярва и да почне да скача по площадите и да се радва.

73

Анонимен

преди 6 години

До а Тоя Райчев е със всички и на всяка тв дежурен плямпач. Беше с БСП сега е с търчи- лъжи. Доверен слуга и слагаш на цецовците-белградският и многоапартаментовият.

72

П.Петров

преди 6 години

Като стигнах до Андрей Райчев и спрях да чета !

71

промо

преди 6 години

просто народа му писна да живее зле и в несигурност, най-бедната държава в ЕС и извъ ЕС!!! с най скъпи винетки, транспорт и храни , прпсто ни писна Оставкаа!

70

БУРЕ С БАРУТ-ХА, ХА.

преди 6 години

МЕЧТАТА НА ВСЕКИ КОМУНИСТ И КОНСПИРАТОР-----ДА ИМА МЪТНА ВОДА , В КОЯТО ДА ЛОВЯТ БАЛЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И....... ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА БКП/БСП-------АМА СИ ИЗТЕГЛЕТЕ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ!ЗАЩОТО , НЕ СЕ ЗНАЕ --НА КОЯ БАНКА Е ХВЪРЛИЛА ОКО "ПАРТИЯТА НАША"./..като тази на КТБ.../!

69

ХУБАВО Е ЧЕ...

преди 6 години

ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПОРЯДКИ И НАЧИНИ НА ФИНАНСИРАНЕ .......БАВНО НО , СИГУРНО ОТМИРАТ И ЩЕ БЪДАТ ЗАРОВЕНИ ЗАВИНАГИ ,КАТО НЕНУЖНИ и ПОРОЧНИ СХЕМИ!НАРОДА ----ВСЕ ПО-ТРУДНО СЕ ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВА ОТ ПОПУЛИСТИ И КОМУНИСТИ!

68

ЖАЛКО Е НАИСТИНА...

преди 6 години

ДОКАТО , ЦЯЛАТА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА Т.Н." БИЗНЕС-МАФИЯ" , разчита на държавни средства за да си РАЗВИВА БИЗНЕСА И КОНТАКТИТЕ ---ВИНАГИ ЩЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ , КАТО ПРИ СОЦ-а-----ЗАЩОТО И ТОГАВА , СОЦ-ДЪРЖАВАТА НИ ОГРАБВАШЕ СИСТЕМНО И ПЛАНИРАНО!!ЗАТОВА ---КРАЖБАТА ОТ СОЦ-ДЪРЖАВАТА СЕ БЕШЕ ОБЪРНАЛА В НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!НЕ ЗНАМ ЗАЩО --ТЕЗИ КОИТО , РЕВАТ ЗА БОЛНИЦИТЕ И ПОЛИКЛИНИКИТЕ , НЕ СИ ГИ ПРИВАТИЗИРАТ ....И С ТЯХ ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА , А НЕ ДА НИ ПРЕХВЪРЛЯТ СМЕТКИТЕ ИМ НА НАРОДНАТА ГЪРБИНА!!!

67

[[[[

преди 6 години

мокрите сънища на един беден голфаджиия.ееее колко да е беден колкото овчарчето герговчето гущерчето .ааа и колкото *** и серьожката.а пък ония с кастанетите и бастуните за две кебапчета ще идат и на марс да мучат -ОСТАВКАААААА

66

марин

преди 6 години

Жалка работа !

65

Анонимен

преди 6 години

Държава, в която има ДДС на лекарствата, на учебници, на бебешки храни, а няма ДДС на хазарта, за мен не е държава.Държава, в която има приюти за кучета,а бездомниците умират по улиците- не е държава.Докато власта се снима с разни важни особи и лицемерно коленичи и полага цветя по паметците, а деца умират, защото се закриват болници или няма лекари-не е държава.Зрелищата са едиственото нещо, с което милите народни избраници, се опитват да ви задържат вниманието-печели по-големият скандал.

64

DiesIrae

преди 6 години

До АнонименТака е за съжаление. Основния проблем е, че за разлика от всички други нормални страни ние не избихме всички членове на БКП. Просто трябваше по 1 контролен изстрел в кратунките и готово. Защото всички сегашни управляващи и опозиция са бивши БКП-та. Няма нито един които да няма червена книжка в джоба си. Трябва да им се забрани и да работят на каквато и да е държавна работа както и държавни служители да нямат право да се кандидатират за каквато и да е позиция (кмет, областен и тн.)

63

Анонимен

преди 6 години

Олигархични Патриоти дали ще влязат в парламента отново?

62

Анонимен

преди 6 години

Каквито и скандали и бурета с " барут" да има ГЕП са бетон. Владеят всичко на държавно ниво , опазиция почти няма, всички са доволни, народа чака още обещания за още по светло бъдеще, освободители на хоризонта не се виждат.

61

Анонимен

преди 6 години

До DiesIraeЩе се сменят, когато тук не остане и един българин- единствената полотика, която развиат успешно. Кво ще стане, ако не отървете кучето си от бълхи-умира от анемия. Извинявам се за натуралистичният пример, но е абсолютно съвместим със ситиацията.

60

гост

преди 6 години

Е тогава дай да повторим изборите и да ги съчетаем с някой полезен референдум.

59

богомил

преди 6 години

Това са скандали , забъркани от "градивната опозиция " , накрая се видя кой е зад тях , така е защото разчитат на интриги , лъжи и скандали , няма ли работа за тия хора .