44

Анонимен

преди 6 години

Квотизираните мацки и дженджъри не щат да бачкат. Подозирам, че и войничките няма да искат да се бият. Деквотизираните пичове пък и да искат не могат да бачкат, щото местата им са заети и като резултат не щат да се женят, ами ходят по ***.

43

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знаем от историята в малка България никой , никого не е плашел . Всичко е било съвсем сериозно . Избегнете пропастта за да не се оплаквате от незаконен Народен Съд . Природата , чийто продукт е човешкото общество , предпочита РАВНОВЕСИЕТО .

42

Анонимен

преди 6 години

Таа са е зегрижила ??????????????????????????????????

41

Зверството на света

преди 6 години

Добрите, наивните, вярващите, глупавите, болните и слабите другите хора ги превръщат в бедни.

40

Погнусена

преди 6 години

Сталинка мирише!

39

трудно се балансира

преди 6 години

Политическият елит се нуждае от малограмотни, защото те са податливи на маниполация. Само че младите неграмотни стават *** и когато стигнат критична стойност, стават опасни за статуквото.

38

Господарите нареждат

преди 6 години

Кристалина е *** на Сорос. Ако уважаемият милиардер е решил, че е време за протести ще ги организират. Да се готвим за ново правителство което ще е същото като старото. Важното е ресурите да отлитат за по-умните западни държави. Българите остават роби. Ако не вярвате се разходете извън България да видите за доходността на другите държави. Робството е отново факт.

37

Анонимен

преди 6 години

IMASCH NQKOLLKO MILIONA RIZI SPAZI BIBLIQTA DAI I NA NAS

36

Анонимен

преди 6 години

AMI DAI MALKO OT TVOITE DOXODI DA SE POIZRAVNIM PONE 500 000 SCHTE NAXRANISCH I OT VSICHKI BOGATI PO MALKO I OKI

35

Друго ни плашиПовече

преди 6 години

Твоето изявление криСталинке, че искаш да ни натресеш "бежанци" от Близкия Изток, за да ни оправиш демографията - ето това ни плаши много повече от пропастта в доходите!Защото преразпределяне на крадените от народа пари и национализация на крадени милиарди можем да направим.Но как да се справим, ако довлечеш тук многохилядни неграмотни пълчища,решени с цената на всичко да запазят традициите си - неграмотният общак работи по малко, а 4-те му жени се надпреварват да раждат, но не щат да работят?

34

ВЪПРОС

преди 6 години

Някой знае ли Истинската Позиция на Кристалина в Световната Банка .Защо в Интернет излизат някакви мъже от САЩ че са Директори ?

33

До 28 xy

преди 6 години

Кристалина, Корнелия, Сергей, Плевналие Росенчо - те са от едно котило!!! Трябваше да има лустрация като в другите държави, но "нашите" дечица на активни борци бяха мнооого активни и бързичко се обърнаха на 180 градуса!

32

Анонимен

преди 6 години

Купи си къща в Панчарево....

31

аз-ът

преди 6 години

тая пак ще ни я лансират някъде. щом я извадиха от нафталина. Мислят че забравихме как се издъни за ООН

30

Анонимен

преди 6 години

ха добър ден г-жа Дърдорина Популисткова ! Най- бедна България с най-богатите Милиардери - как става тая ? Ми плащат заплати от 200 евро и пенсии 100 евро .

29

dmx

преди 6 години

Поредният говорител на олигархиите пуска мазно съчувствие към ограбените от същите тези олигархии с подтекст, че всъщност сами са си виновни.

28

xy

преди 6 години

Кристалина е най-реализираната и високопоставена българка в световен мащаб.Финансовия елит на света я признава за един от най-големите финансисти на нашето време,а разни кел еши тук й ръфат подметките.Но това, което се знае по света и не се знае в България е че тази жена е убеден социалдемократ и провежда финансовата си политика в този дух.В сравнение с Кристалина любимата ви *** е един крайнодесен мародер,а нормален съд отдавна щеше да я прати в затвора за многобройните й мръсни далавер

27

До 26

преди 6 години

Според мен не си прав.Такова вземане на проценти като сега не е било.И то си личи по всичко което се прави.Пътищата се рушат още на първия месец,за кърпеното да не говорим.Санирани блокове протекоха,дето не е текло и т.н., и т.н. .А колкото до Цветан Василев,ако се поразровиш из новините от стари години,ще видиш колко близки си бяха с ББ.

26

Любипитен

преди 6 години

До Анонимен 19И с кой ще го смениш? Не, че съм във възторг от ББ? Само питам. Все си мисля, че ако сменяш нещо лошо, би трябвало да не с по-лошо. 1963, 1989, 1997. А 2009-та само царистите бяха причината да не фалира държавата. Сега БСП нямат и Цетан Василев да ги финансира.

25

Партиен член

преди 6 години

Я и тая изпълзя от някъде.