45

Manson

преди 6 години

Видимо има класни коментатори в този саит ,дори научавам нещичко от тях! ,което е радващо .Има и такива посредствени и обезличени без никаква стоиност;морална,етична смислена и тнт.

44

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ по пол, и по раса, и по етнос и по религия - по всичко дискриминира пуйкия... Но най вече по вярност към пашата... Питайте 500 000-те политически затворника в пуйкия.

43

Анонимен

преди 6 години

И по пол, и по раса, и по етнос и по религия - по всичко дискриминира пуйкия...

42

Анонимен

преди 6 години

Първи избирателни права жените получават в Дания - макар и само за тези в Копенхаген и под условия..Става дума за пълни избирателни права, което ще рече освен да могат да избират, както е в Дания, също така да могат да бъдат избирани. Чети со полчо!

41

анонимен

преди 6 години

турските сериали ни разказват други неща

40

anq

преди 6 години

За Ердоган думите нямат никакво значение , може да подпише какво ли не ,но няма да го спазва!Там действат други закони ! В Турция още има убииства на честта ! Убиха едно момиче от Анадола което се яви в формата гласът на Турция , просто е така защо се е явила не е по тяхните религиозни закони ,защото не е със забрадка !Какви ги говори тоя , кой му е написал европийската реч !

39

Алекс

преди 6 години

Буахахаха, Ердоган се преквалифицира в комик. :)

38

ognyanz

преди 6 години

За да няма дискриминация, щом традицията в Турция изисква жените да носят забрадки, то и мъжете трябва да сложат фесове или ***. На Ердоган една *** ще му изглежда съвсем намясто.

37

Анонимен

преди 6 години

Сиреч, няма женско, няма мъжко, Бичето е... сещате се.

36

Анонимен

преди 6 години

Ни думай! И тогава що жена му ходи на 3 крачки от него забулена? Той даже в собственото си семейство няма равноправие, пък говори за цяла Турция, където все още има убийства на честа? Смяхххх!

35

християнството

преди 6 години

В отговор на молбите на Ростислав през есента на 863 г. Византия нахлува отново в българските земи. Там не срещат сериозен отпор, тъй като българските войски са заетите на запад на моравската граница. Започват преговори и впоследствие е сключен мирен договор между България и Византия. Борис I се задължава да разтрогне съюза си с немския крал Лудвиг и заедно с народа си да приеме източноправославното християнство от Цариградската патриаршия.

34

християнството

преди 6 години

През 862 863 г. Борис I сключва военен съюз с крал Лудвиг II Немски и преговаря с него за приемане на християнството в България от Римокатолическата църква. За да разруши съюза, Византия в коалиция с Великоморавия и Хърватия започва през 863 г. война срещу България. За Борис I тази война е неуспешна и това разклаща значително влиянието на българите в среднодунавските земи.

33

не е човек

преди 6 години

Когато го видях тоя при онова разплакано и изплашено момиченце да обяснява с какви почести ще го погребат ако загине за Турция,разбрах че това е луд човек!Не ми го хвалете,пълно куку е!

32

да

преди 6 години

Тоя се опитва да имитира с речите Хитлер, но е много ниска класа:-):-) смехотворен е

31

Анонимен

преди 6 години

Тоя веднъж не е спрял да лъже. За какво ни го показвате. Няма веротност да го харесаме.

30

КАКА ГИНКА

преди 6 години

БОЙКО, ВРЪЩАМ СЕ ОТ ПРАГА! ПИШИ СИ МОЛБИЧКАТА СЪС СЛДЕНИЯ ТЕКСТ : "УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, МОЛЯ ДА БЪДА ОСВОБОДЕН ОТ ПОВЕРЕНАТА МИ ОТ ВАС ДЛЪЖНОСТ НА ПРЕМИЕР.НАДЯВАМ СЕ МОЛБАТТА МИ СКОРО ДА БЪДЕ УДОВЛЕТВОРЕНА..."

29

да

преди 6 години

колкото на Сталин и Хитлер им е отивала Нобеловата награда за мир, толкова и на тоя клоун му отиват приказките за равенство:-):-):-)

28

да

преди 6 години

На Ердоган глупостите нямат край !!!всяка година в Турция се убиват минимум от няколко стотин до няколко хиляди жени от мъжете им..ааа, да Турция е подписала да не забравя наср,аната Истанбулска конвенция и сигурно за това убийствата са само няколко хиляди,а не няколко десетки хиляди, защото ги е страх от напик,аната конвенция на С'орос:-):-):-):-)

27

Анонимен

преди 6 години

*** са европейци само в Станбул и Едрине.Надолу из пустия Анадол са в 17 век и живеят в каменни къщи.Там са така наречените Аги на които се подчинява цялото село.Няма съд,няма демокрация,няма нищо.За интернет не са и чували.По цял ден са из чукарите със козите.Имам такива познати Амдожи,които са дошли тук да учат и са останали.Даже имах колега от тамошния край,но той драсна по Германия.По тези крайща все още се правят и опити да забременее мъж,че от там и разни конвенций

26

Анонимен

преди 6 години

До 26Къде си спал в часовете по биология?