24

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем,че гинка е подставено лице и нищо не разбира от бизнес камо ли от енергетика.Тя очевидно е свързана с Борисов.След като Дончев има наглостта да каже,че тази кооператорка била бизнес дама,след като тя цитираше Цветанов от някакво листче,става ясна връзката.Хората знаят,че ГЕРБ стои зад гинка и ако нещо се случи с цената или с качеството на три милиона българи те ще забравят,че някога са управлявали България.

23

PD

преди 6 години

Няма нужда да спират сделката, а само да си вършат работата по съвест.Въобще е без значение, кой лебед или гъска, на какво е собственик. Регулатора да си върши работата.

22

Анонимен

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народаА капиталистите ги направиха богати и с много банани и тоалетна хартия. Много съпдечни хора се оказаха капиталистите. А комунистите ги представяха за чорбаджии изедници. Да живей капитализмът! Кой не скача и спете споко *** и т.н

21

Анонимен

преди 6 години

ДАНС и КЕВР могат да спрат сделкатаДАНС и КЕВР могат и да не да спрат сделката.Обърнете се към ЦРУ молим.

20

Анонимен

преди 6 години

ДАНС и КЕВР могат да спрат сделката................Могат, ама няма да го направят, щото това им е голямата далавера на гербАрите ( наред с КТБ).

19

Българин

преди 6 години

ЧЕЗ предложило на българското правителство в началото на 2017 г. да изкупи дружеството, въпросът е кога и е много важно? Служебното правителство, назначено от президента Радев е назначено на 27.01.2017 г. и продължава работа до 04.05.2017 г.

18

дядо Йоцо вижда

преди 6 години

Докато има наивни и простовати хорица, които се лъжат лесно на ало измамниците ще има и такива, които ще гласуват за БСП . Това са едни и същи хора! Надявам се болшинството от народа вече да е прогледнал!

17

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

16

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

15

Гацо Бацо

преди 6 години

Ти пък кой си?

14

Анонимен

преди 6 години

Пародия на държава

13

Анонимен

преди 6 години

Някой му се плаща да не прави нищо в тази държава.. тоест, тва не е държава !Офшорки .. офшорки.. и тнДържава няма ! Държава имаше преди 89 год.

12

:

преди 6 години

Явно никой не мисли трезво. Сделката е между две частни фирми. Трябваше някой друг да помисли защо Костов разпродаде България и какъв процент е взел за всичко. Държавата се чувства слаба когато не може да се намеси в частни компании. България еър, сега Чез,Трябва да търсят реалния виновник

11

Комунизъм?

преди 6 години

Комунизъм не е ли икономическа теория, а не политически режим?А след 1989 г. Костов е преподавател по Марксизъм - член на БКП.Плевенлиев - комсомолски секретар на БКП - комунист.Цачева - партиен секретар на БКП - комунист.Какви комунисти ви се въртят в главата не знам?Или след 1989 г. не е идвала изобщо демокрация, защото управляващите са били членове на БКП - което значи, че подвеждате хората,.Или сте като един скачащ от САЩ с викове: комунистите идват.Пък още не са дошли в САЩ.

10

Въпроси?

преди 6 години

Защо продадохте 33% дялове? Защо при продажбата при царя не са били 34% - тогава имаш право на глас, а не при 33. Защо ЧЕЗ ни съди - ако спечели делото се плащат още 640 милиона евро, един милиард лева, кой ще ги плаща? Защо само 5% от евтиния ток на Козлудуй участва в сметките ни, а другите 95 % се изнасят. Кои са тези фирми, заради гоито не ползваме евтин ток ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Защо спряхте ЮП и Белене. Ако ще го строите бЕЛЕНЕ за износ, без БГ да има акции е смешно. Абсолютна анархия е в БГ!

9

Анонимен

преди 6 години

ама как да не могат, нали са "независими" "институции"...

8

Анонимен

преди 6 години

Да бе...може...Ама не са питали Тиквата дали може...

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБСП е европейска партия.Или за вас ПЕС не са европейци?Истината е,че при БСП има повече ред и държавност,което не ви устройва да крадете безобразно и безочливо.При БСП и ДПС имаше повече свобода и повече ред.

6

Анонимен

преди 6 години

Купувачът на ЧЕЗ е ДС и официалният им представител за България - Делянчо Пеевски. Къде е проблемът? Проблемът е, че ДАНС също е ДС. В резултат, ДС проверява себе си. Интересно какво ли ще покаже проверката.

5

бай Гинчо

преди 6 години

Тази вечер купувам "Арсенал" и започвам да правя ядрено оръжие. Това е частна сделка и всичко е законно.