19

Анонимен

преди 6 години

В целия свят където е имало и има комунисти никъде не са убивали като зверове сънародниците си. Такива убийства са правили само нашите комунисти след 1944 г. Главната цел на нашите потурковци е да им ограбят имотите и парите. Техните наследници днес правят същото но под маската , че мислят за народа и затова искат да са на власт.

18

Анонимен

преди 6 години

До анонименРезултатът от дейността на гербавите комунисти е още по-страшен ама си отвори очите и ушите, че си ги запушил нарочно

17

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

16

ууууууууу...

преди 6 години

КОЙ Е ПЪК ТОЗИ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН ДЕПУТАТ ОТ ВМРО ???? ЗА НЕГО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ САМО БЛИЗКИТЕ МУ А НЕГОВОТО МНЕНИЕ Е ДОСТА МАЛОВАЖНО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СТРАХ ГО Е ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ - АМАН ОТ ТАКИВА

15

Кр

преди 6 години

Руския патриах дойде,нахока руско-президента Радев и даде опорките на антибългарската партия бсп за дестабилизация на държавата. Само дето не са отчели факта,че освен шепа русофили-предатели и изкуфели баби,никой не вярва на тази партия и докато тя е алтернатива,Бойко ще управлява вечно!

14

Авовим

преди 6 години

Отново гласът ня амлазата. "тЕя гадове". Последен коз на "десняците".

13

ИСТОРИЯ

преди 6 години

По младите не знаят. До 1989 година бяхме под руско комунистическо робство. Имаше голяма безработица и бедност. Хората бяха без жилища. Благодарение на САЩ и Турция днес сме свободни. Построиха се заводи. Безработицата изчезна. Сега БСП искат да станем пак под руско комунистическо робство. Никога повече да не позволим това. САМО ГЕРБ

12

Анонимен

преди 6 години

Много платени тронове сте се събрали под този статия :)) Вярно е, че управляващите правят грешки, но няма как бях да им е алтернатива, всички сме виждали начина и на управление и резултатите.

11

Анонимен

преди 6 години

Оставка и затвор за суджушката партия и нейните патерици!

10

Гого

преди 6 години

Чистачката е почтенна, ВМРО и ОП са политически ***.

9

Анонимен

преди 6 години

Още един умнник,самодоволен и мислещ се за недосегаем!Наглост!Каква е твоята алтернатива,бе умнико!Задкулисни сделки и кражби!Безкруполни мафиоти сраснали се с власта!

8

Анонимен

преди 6 години

ОП се уплашиха, че няма да могат да делят баницата четири години. Какво обаче изпълниха от предизборните си обещания?НИЩО!Къде са ви 300-та лева минимална пенсия?Даже Волен по Алфа искаше минимална 500 лева.Хвърлихте им на хората минимална 200 лева, останалите не пипнахте.Ама така става, когато електората мисли не с главата си, а с г.за си.

7

Пешо

преди 6 години

Не само на чистачката ами и на лаладжията Каракачанов и утрепката Симеонов!

6

Анонимен

преди 6 години

Всички се надяваха на вас,вие ги измамихте.Съмнявам се дали някой ше гласува за вас,особено за партията на Валери.

5

Анонимен

преди 6 години

Само БСП,тя е единствената опозиция!

4

сссссс

преди 6 години

Кубински македонец. Доста интересно.

3

Анонимен

преди 6 години

О, дражте се, дръжте.....че ПОВЕЧЕ власт няма да видите!!!! Също като "деформаторите"! Казвахме ви, че който се е вързал на свирката на цветарчетата, ХАИР НЕ Е ВИДЯЛ!!! Яд ще ме е само за Волен-чо! Той е най-свестен от тримцата, защо ли му трябваше да се влиза в тоя капан???? За симеонов нямам думи, за него, ако го срещна, даже и плюнката си няма да изхарча!

2

Анонимен

преди 6 години

Оставка и на вас, продажници!

1

Анонимен

преди 6 години

На Каракачанката много му хареса да папка. Пап пап пап пап