10

бааа го

преди 6 години

Еййй,този старшина на ротата само нарежда!

9

Анонимен

преди 6 години

Това е най-жалката "държава", с най-жалкото и крадливо управление! Срамота!

8

Анонимен

преди 6 години

Пак ли нарежда? ***.... ;) Нали и на него му нареждат, та и той да си избие комплексите върху калинките си и калинковците си... :) :)

7

Анонимен

преди 6 години

Порожанов, Димов, следете язовира , аз ще изиграя едно мачле. Божеее, тоя няма и понятие от управление на държава, речник на три годишно дете и знания на едновремешен даскал по физкултура.

6

Анонимен

преди 6 години

Да не тръгне да прелива и язовир Цонево, че ей там ни Величково ни Гроздево ни Старо Оряхово ще ги подмине от наводнения.

5

Анонимен

преди 6 години

Ми в момента река Камчия е преляла и от ръба на дигата при "Пода" до Старо Оряхово е 1,5 метра. Изпуснат ли язовир Тича с 12 кубика в секунда водата ще мине през дигата и ще залее Лонгоза- най-плодородната земеделска земя от Дългопол до старо Оряхово...около 30 км.

4

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорКолко си точен!

3

Професор

преди 6 години

Винаги мисли за благополучието на народа. Бойко е съвременния Левски. Апостола и дякона на модерна и евроатлантическа България. Апотеоз на патриотизма и харизмата. Бойко е Генерал. Само герб още един мандат. Мачкай Бойко комунистите.

2

Анонимен

преди 6 години

Ей,тоя Бойко е навсякъде,един същински супермен!Сега остава да разпореди и на Емил Чолаков да спре дъжда.

1

Ром Бакарди

преди 6 години

Бойко не ти е работата да следиш и язовирите в България ,за тази работа си има служби ,а твоята работа Бойко е да обърнеш внимание ,че Швейцария иска да пусне спряни преди години АЕЦ-Бецнау 1 и да помислиш къде си сгрешил и да исправиш грешките докато е възможо .а не като стане късно да размахваш ръце и да отвличаш вниманието на плебесите с други обекти с "жизена -важност" за България. Северен поток-2 ще се строи ,а ЮП бе забранен -двойни стандарти има при слаби политици само ,а те у нас бол .