28

Звяра

преди 6 години

До АнонименАми какво да стане ... тези дни ще се каже , просто крадливате *** от Герб имат други занимания !

27

Анонимен

преди 6 години

КАКВО СТАНА С ТЕЗИ ВЕЛИКДЕНСКИ НАДБАВКИ ..

26

Анонимен

преди 6 години

НИЩО ПРОТИВ ПЕНСИОНЕРА...И АЗ СЪМ ВЕЧЕ ТАКЪВ ...НО ЕДНО ИСКАМ ДА КАЖА ..НАИСТИНА ПЕНСИИТЕ СА НИЩОЖНИ И ЖАЛКИ..НО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТВЪРДЯ ЧЕ НАПРИМЕР ЗА ВЕЛИКДЕН САМО ПЕНСИОНЕРИТЕ КУПУВАТ ПО ЦЕЛИ АГНЕТА ИЛИ АГНЕШКО А РАБОТЕЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ...ЕТО ТОВА Е ФАКТ...

25

бай_Х..й

преди 6 години

как да има надбавки че тя е толкова голема че стигне за *** яйца само. У парламенто само елитни ку....ви и ***....ли некой да ги подкара само одзад. На драго сърце бих се жертвал за каузата...:D :D :D

24

Ламартин

преди 6 години

Всеки път ли ще треперим,дали ще има или да няма подаяния за пенсионерите? А как се намериха пари за увеличение на заплатите на депутатите - за тях винаги ще има, дори и да не ходят на работа някои от тях,а други само да организират протести за сваляне на властта и никакви закони не гласуват,а само кърпят предишните,да се намират на работа.

23

Анонимен

преди 6 години

Великденски добавки за пенсионерите? Стига бе, а стрина Гинка какво, да обеднява ли искате нахални старци?

22

Анонимен

преди 6 години

За 1 април сигурно.

21

Приятел не си играй

преди 6 години

Или за всички, или за никой

20

Приятел

преди 6 години

Бисере,напълни си гушката и вече не ти пука за пенсионерите.не ви искам добавката

19

НАГЛО ИЗЛЪГАХА

преди 6 години

МИ НАЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПАТРИОТИ ОБЕЩАХА, АКО СА НА ВЛАСТ ДА НАПРАВЯТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА.СЕГА СА НА ВЛАСТ, НО УРЕЖДАТ САМО СВОИТЕ ЗАПЛАТИ МАЙ.

18

СУДЖУЦИ

преди 6 години

ТОЗИ УХИЛЕН ТАРИКАТ КАКВИ ГИ Е ТЪРКАЛЯЛ, ЧЕ ДОСЕГА НЕ Е МОДИЛ РАЗГОВОР С ДРУГИЯ ТАРИКАТ НА ФИНАНСИТЕ?ЩОИТО ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ РЕДОВНО СИ ВОДЯТ РАЗГОВОРИТЕ.

17

Господ да го"по

преди 6 години

Да не забравят надбавка над пенсиятаи на Великият Драгалъвский Крадец, защото той има изключителни заслуги за "високия"стандарт на живот на българския пенсионер.

16

opetkov

преди 6 години

До Анонимен По-страшно е че парите може да отидат за ЧЕЗ.

15

отвратен

преди 6 години

Много има за бесене пред парламента.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12.Ами те могат и да им вдигнат пенсиите с 2-3 лв. и пак да им дават същите пари, ама така пенсионера няма да се чувства благодарен и задължен на бащицата Борисов, а нали точно това искаме.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12."И защо всяка година тези подаяния не са заложени в бюджета? Защото не знаете, че Коледа и Великден ще дойдат пак?"За да си направят политическа реклама и да се шуми, че раздават пари на пенсионерите. Ако са в бюджета, просто ще направят предвидения разход, и няма да се вдигне необходимия шум.

12

Анонимен

преди 6 години

И защо всяка година тези подаяния не са заложени в бюджета? Защото не знаете, че Коледа и Великден ще дойдат пак? Толкова е унизително! Нищо чудно, че ви освиркват!

11

Анонимен

преди 6 години

Жилаво нещо е това българският пенсионер, какво ли не направиха да го уморят, а той още мърда...

10

Анонимен

преди 6 години

Кажете на пенсионерите колко струва на България дневно един еврочиновник по време на председателството - доста повече от месечна пенсия...

9

Анонимен

преди 6 години

Ще дадат на най-бедните пенсионери по 20 лв. Иначе не пропуснаха да увеличат депутатските заплати с по 300 лв., което не се взема еднократно, а ежемесечно. И не спряха партийните субсидии, за които близо три милиона българи гласуваха на референдум да отпаднат, а това са 200 млн. лв. за един мандат. Когато стане дума за тях, политиците гребат с пълни шепи от хазната, колкото могат да вземат.