38

anonimen

преди 6 години

i kakvo shce izrovat -nishco gerb sas zadkulisnoto si *** svaliha oreshcarski ot vlast -a sega s chez trabva sami da se svalat istinata ne varvam da izleze nikoga

37

Solar Power

преди 6 години

До Joko"ДАНС и данъчните ровят в сметките...." Ами ако всичко е наред. Плащани са данъци, фирмата е изрядна. Големи банки също гарантират и дават пари за кредита. Какво ще правим ? Пак ли ще лае *** нещо ?!

36

Joko

преди 6 години

ДАНС и данъчните ровят в сметките.....

35

Lyji do dupka

преди 6 години

Narodyt ni mydro go e kazal Sled dyjd kachulka no v naschta dyrjava dori i tova nqma

34

Анонимен

преди 6 години

Хахаха и сега кво?Цацаров пак ще удари на греда!Всичко един голям цирк!

33

СРАМ МЕ Е

преди 6 години

НЯКВА СЕЛСКА КИФЛА ПРЕГОВАРЯ ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ БИЗНЕС В БГ С ЧЕХИЯ, А НАШАТА НЕДЪРЖАВА НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ, ВСИЧКИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ.

32

КАКА ГИНКА

преди 6 години

БОЙКО, ВРЪЩАМ СЕ ОТ ПРАГА! ПИШИ СИ МОЛБИЧКАТА СЪС СЛДЕНИЯ ТЕКСТ : "УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, МОЛЯ ДА БЪДА ОСВОБОДЕН ОТ ПОВЕРЕНАТА МИ ОТ ВАС ДЛЪЖНОСТ НА ПРЕМИЕР.НАДЯВАМ СЕ МОЛБАТА МИ СКОРО ДА БЪДЕ УДОВЛЕТВОРЕНА..."

31

Анонимен

преди 6 години

Сетила се и мара да се побара. Тия служби спят заман зимен сън с юнашко похъркване и се активират по запозед на тримата шишковци. Т.е- по заповед от Масква. Респективно от генерал-губернатора Гундяев....

30

baba

преди 6 години

и тъй като Гинка няма пари,сега държавата ще и купи ЧЕЗ-да си има жената.а теменужка да не се прави на ощипана мома-ако не друго с информация и съвети и е помогнала-това все пак е бъдеща инвестиция-ако герб падне-ще управлява ЧЕЗ

29

леле мале шайка

преди 6 години

ДАНС проспаха 4 милиарда от КТБ но ще хванат шефа им Бойко или Цоко,такава гавра с обществото отдавна не бях виждал!

28

Анонимен

преди 6 години

Тя ако имаше пари надали щеше да си плете сама жилетките.

27

Анонимен

преди 6 години

Али Цацаров и 40-те имота. Пардон, 400-те мильона.

26

И още :

преди 6 години

Проверка на парите на всички комунистически милионери ! Как така станаха милионери като цял живот "работеха" за благото на народа и се лишаваха от всички облаги " в мето на народа" ! Това също требе да се провери много внимателно! ГЕВРБ бързо да внася искане в прокуратурата. Да вървят заедно проверкитр.

25

Анонимен

преди 6 години

големи глупости - има ли пари! Ми няма, т'ва е! Банки ще дадат кредити, защото с дружество каквото е ЧЕЗ, кредитите ще бъдат върнати бързо! Купувачите на тока са сигурни и много!

24

избирател

преди 6 години

Е тя милата едва събра парици некой дрешка от втората да си вземе ,Вие За ЧЕЗ дали имала?Не,няма личи и от километри!!!

23

Сандо

преди 6 години

Споко веее Боко е рекетьор от класа, ла ги оправи

22

Анонимен

преди 6 години

Чек сега, след спрял дъжд качулка.

21

Bg izmet

преди 6 години

Когато се случи да имаме прокурор от северна българия нещата ще се случат.ама още не е събрал парите

20

Анонимен

преди 6 години

Борис оф като купи ЧЕЗ и не му се занимава с "управление"на което и управление да дойде ще му спира тока, потривайки ръце:"видяхте ли по мое време нямаше такова нещо". И тогава ще ни се стъжни живота. Това лудите доктори за мин. на здравеопазването, суджук гейт, Инст. конвенция ще ни се струват естрадна песничка. Не са страшни комунистите братя, страшни са ренегатите т.е бившите сега в ГЕРБ. А те как мразят народа...

19

МНЕНИЕ

преди 6 години

Цацаров е Част от Сделката , няма как сам да се проверява .ДАНС СЪЩО . Трябва ДАНС да се върне отново на подчинение на Президента .Не се шегувам - така ще се дебнат един друг .ДАНС беше продадена от Предишния Президент Плевнелиев на ГЕРБ и Кражбите от ГЕРБ се увеличиха , започна тотална разруха на Държавата .